:: |
Autor |
Poruka |
jasamkralj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Dec 2008 Poruke: 19
|
|
Ko rizikuje...ne dobija...a po neki rizik moze da bude po prilicno rizican...sve u svemu bitno je pokusati
ko ne rizikuje u zivotu nista ne dobija...a ljudi ne rizikuju iz straha
|
_________________ kralj sam pa neka sam |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Bez rizika nema dobitka mada dobitak uvek nije zagarantovan.
Uspelo ili ne, vazno je pokusati i ne ocekivati pozitivan doprinos jer uvek nije tako.
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
More, ja se drzhin parafrazirane izreke: "Ko ne rizikuje - taj ne gubi."
Tako da mi je sve shto je preko gubitka - uvek dobitak, tj. i ako je gubitak manji od ochekivanog, opet dobijam. Ako nishta drugo, onda barem iskustvo.
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Problem kod rizika je samo taj sto nikada ne znamo da li ce se isplatiti ili ne, da li cemo postici sto ocekujemo, dici se ili pasti... i tako stalno u krug.
Sam zivot je po sebi rizik i ja jesam za njega (dok negdje ne izgubim glavu). Cak i oni koji sve planiraju i koji su "ziherasi" (izvinjavam se na mozda neprikladnom izrazu) dodju u situaciju da rizikuju, ko od nas to moze znati, i dobiju igru pukom srecom, slucajnoscu ili igrom sudbine, sve ovisi o tome u sta zaista vjerujemo, ali svi rizikujemo, bas svi, samo neko manje a neko vise.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|