www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ceca Raznatovic
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~
::  
Autor Poruka
milka cokolada
***тиха вода***
<b>***тиха вода***</b>

Godine: 36

Datum registracije: 23 Jul 2008
Mesto: С р б и ј а, бре!!!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 23, 2008 7:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cecu obozavam!!!Najbolja je i najveca ovde, sigurno!nemojte preterivati sa hvaljenjem njenog glasa, jer i nije bas vrhunski, ali su njene pesme i licnost ono sto ce je zauvek drzati na vrhu!Stihova je mnogo...npr. tako mi malo treba da te prezirem, jos mnoo manje da ti se ne opirem...

...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 23, 2008 7:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Šta kazat o njoj da se ne zna Question ...

Jedna od najvećih i najboljih za mene, ima pregršt pisama i albuma a sve hit do hita, o izgledu nećemo ni da pričamo, tu se nema šta kazat, sve se vidi, ona je za mene carica ali samo jedna je moja kraljica ... Smile

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 25, 2008 2:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne volim Cecu,nikad je nisam slušala.Jedino kad izda CD pa kad su neke pesme hit ali to traje jedno 2 meseca (moje slušanje nje ) Mr. Green

Ali mogu da kažem da je izvrsna pevačica bez obzira što je ne slušam Wink

xcrx
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 16 Apr 2008

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 27, 2008 5:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[B]Ceca je najbolje...Ceco volim te mnogo...srce si... Wink

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 27, 2008 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da je popularna u Srbiji jeste, al ne znam zasto toliko bas

" I know the way to fuck them all...."

Legionnaire76
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Jan 2009

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 07, 2009 10:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ceca je carica ... uvek bila i uvek ce i biti .... samo tako napred hrabro Srpska Boginjo!!!

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 27, 2011 8:55 pm    Naslov poruke: Ceca stiže u Maksimir?! Menadžeri tvrde: Napunit će stadi Na vrh strane Na dno strane

Ceca stiže u Maksimir! Menadžeri tvrde: Napunit će stadion sa 60.000 ljudi

ZAGREB - Kontroverzna srpska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović planira održati koncert u Zagrebu. Jutarnji list doznaje da njezini menadžeri pregovaraju o nastupu na stadionu u Maksimiru u lipnju ove godine.

- Bude li sve po planu, Svetlana Ražnatović svoj će novi album dovršiti u travnju, a potom će ga, u sklopu balkanske turneje, predstaviti i hrvatskoj publici - otkrivaju menadžeri srpske pjevačice.

- Ceca je megapopularna u Hrvatskoj, baš kao i u Srbiji, a jedina je razlika u tome što u vašoj zemlji dosad još nije imala prilike održati koncert. Sudeći po njenim hitovima, koji se rado slušaju u hrvatskim narodnjačkim klubovima i na privatnim tulumima, računamo da će se na Cecinu koncertu u Maksimiru okupiti više od 60.000 ljudi, baš kao i na koncertu grupe U2 - rekli su nam menadžeri, uvjereni da je Ceca u svom žanru jednako, ako ne i još popularnija od U2 . Još nisu službeno zatražili dozvolu od kluba Dinamo, upravitelja maksimirskog stadiona. Dozvolu za nastup u Maksimiru planiraju zatražiti za koji tjedan.

Eventualnih negativnih reakcija hrvatske publike se ne boje:

- Uvijek će biti ljudi koji će negativno reagirati, toga smo svjesni. Ali, oni su u manjini. Uostalom, od rata je prošlo dvadeset godina i vrijeme je da idemo dalje. Tereza Kesovija prošlog je tjedna održala koncert u beogradskom Sava centru, premda je godinama govorila da neće nogom kročiti u Srbiju - kažu.
Lepa Brena u Areni

Bilo bi divno kada bi nakon Cece u Maksimiru Oliver Dragojević nastupio na Marakani, ističu njezini menadžeri. Jedino bi on u Beogradu uspio okupiti onoliko publike koliko bi ih moglo doći na Cecin zagrebački koncert - procjenjuju.

Kao posljednja od velikih zvijezda iz Srbije, u lipnju 2009. u zagrebačkoj Areni nastupila je Lepa Brena. Koncert nije uspio spriječiti prosvjed braniteljskih udruga.

Najava da bi vjerojatno najveća zvijezda iz Srbije i udovica zloglasnog Arkana mogla nastupiti u Zagrebu dolazi kratko nakon njezinih izjava da nikad neće doći u Hrvatsku. - I kad sam radila koncert u Beogradu, pozvala sam sve ljude koji me žele čuti da dođu ovamo jer su Srbija i Beograd otvoreni za sve, za razliku od primjerice Zagreba. Zato tamo nikad u životu nisam bila i neću ići - izjavila je lani u prosincu.

Udovica Željka Ražnatovića Arkana jedina je doista velika zvijezda iz Srbije koja nikad nije nastupila u Hrvatskoj. Ono što međutim razlikuje Cecu od, primjerice, Željka Joksimovića, Željka Samardžića i Lepe Brene, koji su redom punili zagrebačku Arenu, jest to što je njezin pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan bio zloglasni šef jedne od srpskih mafija i vođa paravojne formacije koja je počinila brojna zvjerstva po Hrvatskoj i BiH, zbog čega je u Haagu optužen za ratne zločine.

jutarnji.hr

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 27, 2011 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing ajd i to da vidim... Shocked

stavljati olivera i cecu u isti kos...u bilo kakvom textu ili kontextu...Mr. Green
ili poredjenju... (Laughing ) nije ni smijesno ... Rolling Eyes zalosno...
eto ja se nadam da ce je pre toga uhapsiti...i da odgovara za sav kriminal koji je pocinila... Exclamation Wink
ali to se nazalost svakog postenog covjeka...nece nikad desiti u srbiji... Mr. Green

nepodnosim je organski... niti nju ni njenu muziku...niti pjesmu...
gledao sam je neko vece kod ivana ivanovica...malo je prosljakana kokainom...
ali nije puno izgubljena bila... Laughing mozak joj je radio sa samo pet sest sekundi zaostatka... Laughing Laughing Laughing

odvratna jeeeeeeeeee...fuj... Confused

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 28, 2011 8:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Mene interesuje :

Sta milite o njoj ? Koje su vam omiljene pesme, ili stihovi...
Da li ste je ikada videli ili bili na njenim koncertima ?
Koji je najbolji album koji je snimila do sada ?

Nemam neko određeno mišljenje o njoj ni kao o ličnosti ni kao o pjevačici, jer nisam baš neki narodnjak, iskrena da budem, a rijetko kada se pitam i gotovo da me ne zanima njen lični život, pošto ista ne dira moj. Uživo je nikad nisam vidjela, niti bila na njenom kocertu. Boja njenog glasa je sasavim prosječna, gotovo obična, i njene pjesme ne diraju uopšte moju dušu. Ovim je ne želim omalovažiti niti za to imam bilo kakav razlog. Ona je to što jeste, pa voljeli je vi ili ne. A svako sluša ono što mu srcu i duši godi. Recimo, kada čujem Silvanu Armenulić, u meni zaboli ono nešto, a to Ceca nikad nije izazvala u meni.

gheo
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 22 Jan 2004
Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

romania.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 03, 2011 12:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja jos ne razumijem: ona ide ili ne u Zagreb?

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 05, 2011 11:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kakav bolan zagreb... Shocked nesmije ona nigdje da ide... Rolling Eyes
dok se vodi krivicni postupak protiv nje...
jer ce biti uhapsena... Mr. Green
ustvari ko zna...posto je dobra sa ministrom unutrasnjih poslova... Rolling Eyes
a svi kriminalci koji su dobri s njim...to nisu kriminalci...Shocked
nego tuzilastvo radi za opoziciju i pricaju gluposti...Laughing Laughing tj...izmisljaju...Laughing i potkopavaju divnu demokratiju...
koje se ovako glup narod nece rijesiti nikad... Rolling Eyes
a kriminalci slobodno mogu da idu gdje 'oce i da rade sta 'oce... Evil or Very Mad
pa i da pjevaju narodu i drzavi koje su prevarili i pokrali... Evil or Very Mad

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 16, 2011 11:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Novi album joj je dobar mada sam više očekivala, preslušavam pesme upravo i najbolje su mi ''Šteta za mene'' i ''Igračka samoće''

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~ -> Ceca Raznatovic Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 7 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon