:: |
Autor |
Poruka |
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
A ovo je nekad bila NJEGOVA soba....
Pa dobro, ja razumem njega. On ima skoro 30, hvata covek zadnji voz.
A sad da se vratimo na temu.
Ja stvarno ne bih znao sta da radim sa devojcicom od 16-17 godina. O cemu s njom da pricam? O tome kako je nastavnica biologije danas propitivala ili kako je prosao kontrolni iz matematike? Covece, pa njih decaci jos uvek stipkaju za guzu u skoli!
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Potpuno je različita razlika u godinama od 8 godina kada ona ima 17, a on 25 , a o5 drugačija kada ona ima 25, a on 33
Samo mi padne na pamet razgovor u 1. slučaju gde ona njemu prepričava kako je bio težak kontrolni Mislim
Mada, ima to i svoje lepše strane, klinačka je ljubav najbistrija Barem je bila kad sam ja bila klinka |
@jerotije, što me podseti na mene
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
U svakom slucaju ako je meni lijepo, i ako sam zadovoljna organizacijom svog zivota... drugi se ne trebaju mjesati u to
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Mayo niko se ne mesa u tvoj zivot, mi dajemo samo svoje misljenje. Ja sam svoje ponovio vise puta i sad cu ponoviti. Po meni je glupo biti sa osobom koja je dosta mladja od mene.
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Da znam nije isto ... a-a Zamislite decka od 16 i devojku od 21? Ne ide. Ali po devojkama ne ide ni lik od 25 a zena od 30. E pa jbg onda svi reperi postaju subjektivni a ne objektivni i ne postoji vishe to ... znas on/ona je starija itd... Ako njima ne smeta, meni jos manje
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Citat: | Ako njima ne smeta, meni jos manje |
tako je care
Nek svako bira po sebi... Ima nas raznih...
|
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
Ako moze da dohvati kvaku, dobra je... SALA.
Pa nije mnogo ni 10 godina ako je ona presla 20-23, posle njenih 23 nije mnogo ni 15, a posle 30 njene, nije mnogo ni 20-30 godina razlike...
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
ZooRooX Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Avg 2007 Poruke: 26
|
|
Mislim da je glupost,naravno sve zavisi koliko ko godina ima! Ako je on recimo 17,a ona 15 to vec moze da se komentarise! Ali 5godina razlika nemoze da bude!
|
|
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
Citajuci prethodne postove shvatih da je manje vise sve receno... Licno sam protiv (pre)velike razlike u godinama, posebno u slucajevima kada je neko od dvoje starosti od 12-17 godina, a drugo 5+ godina starije. Pre svega zbog [ne]zrelosti i/ili nemogucnosti razumevanja, pa i zivotnih prioriteta... U 13-oj je Njoj mozda prioritet da je primeti neki Marko iz VIII-2 ili sl., a devojci od 20 da nadje decka koji je nece porediti sa Pamelom Anderson itd. Sve u svemu, ukoliko se dvoje nadju na nekom emotivno-fizickom planu i intelektualno i duhovno se dopunjuju, tome ne bi trebalo stajati na put... Eto, moje skromno misljenje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|