www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ima li smisla boriti se za nekoga
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
jellena_b77
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 47

Datum registracije: 30 Sep 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 11, 2008 11:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vredi ako si siguran u to i da to zelis nista lepse od toga Very Happy

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 45

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 11, 2008 11:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako ta devojka koja se meni svidi i kojoj se ja svidim nije srecna u vezi u kojoj je onda sam spreman da ucinim sve da bude moja,ali ako je srecna sa tom osobom sa kojom je onda necu pokusavati nista da uradim

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 11, 2008 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne, ako je u vezi ne zanima me, koliko da zvuchi chudno ali ponos je labud na svojoj teritoriji a ne galeb koji pikira za dobrim zalogajem... Mr. Green

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

Dedda
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 18 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 12, 2008 1:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...зависи колико вам значи та особа. Ако вам значи пуно онда има смисла,али прво треба добро размислити и проверити да ли она/он то заслужује...

Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me"

meeee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 25 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 12, 2008 3:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uff...u slicnoj sam situaciji!!!
sa jedne strane je decko koji moli neku koja me pozna da mu sredi za mene.
A sa druge strane je decko sa kojim sam u vezi.I sad ce te svi reci"Pa kako si ti u slicnoj sitaciji,valjda je taj decko"
e,ali...taj decko ne zna da ja imam decka.A moj decko(ne zna za ovog decka...nisam ni ja znala,tek sam danas saznala) se vec duze ne javlja i njegovo ponasanje samo me dovodi na misao da zeli da raskine.Pocnem da pricam koliko mi znaci,al uvek kad pomenem tako nesto on ce"moram da idem" Confused I sve drugarice(ne znaju za ovog decka..pa tek danas sam ja saznala) mi govore "100% ima drugu.Ne voli te.Da mu znacis samo deo koliko on tebi znaci bar nekad bi ti poruku napisao.Koliko si mu samo ti poruka napisala,uvek mu se prva javljas".Evo npr. u nedelju sam mu poslala poruku na nekom sajtu i jos nije odg(a bio je na sajtuy..pisao u nekim temama).
I vec sam dovoljno zbunjena jer ne znam zasto se tako ponasa.A volim ga,bas ga volim.I sad kad su mi javili da je ovaj drugi zaljubljen u mene sad tek ne znam sta da radim!!!Ovaj drugi decko je lep i vredan moje ljubavi.Ali ja volim svog decka.Ne znam da li vredi da se borim za svog decka koji me ne voli(al ne raskida Confused mozda zato sto sam mu nekad bila naj.drugarica,pa da ne izgubi prijateljstvo) ili da jednostavno pruzim sansu ovom drugom decku.Pojma nemam sta da radim Confused Sad

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 12, 2008 9:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je voliš, i ona tebe.....vredi....do kraja...

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 18, 2008 10:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u mom slucaju ne vredi, inace, podrzavam svaki vid borbe...zivot je borba, ljubav je borba...

" I know the way to fuck them all...."

Phantom1505
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 10 Apr 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 21, 2008 9:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskusio sam to i sad sam ja s njom:D i nedam je nikom;)

LepaShojic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 21 Apr 2008

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 24, 2008 10:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvo se mora znati za koga i za sat se borite, kada i ako to rascistite u glavi i srcu onda dolazi pravi odgovor..
Ja sam se borila i izborila za nekog ko mi i dan danas ulepsava svako jutro, a da sam bila samo malo slabija i da sam odustala ni on ni ja n ebi smo bili tako srecni kao danas..
Prema tome, ako verujete da je to to, samo napred.. U zivotu ima malo vremena za prave stvari , ako se ne otkriju na vreme- ode sve Wink

Más allá donde se oculta el sol
Es borrar por siempre de ti la palabra soledad
De tus labios escuchar el verbo amar…

drug_do_groba
*Jaci Nego Ikad*
<b>*Jaci Nego Ikad*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 24 Apr 2008
Mesto: *Tamo daleko*

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 26, 2008 11:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se i sada borim za jednu curu...ko zna mozda nekad i bude nesto od toga...ali ja mislim da se vrijedi boriti...

al' posece se na kosu andjela ! !

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 13, 2010 8:59 pm    Naslov poruke: Re: Ima li smisla boriti se za nekoga Na vrh strane Na dno strane

black_panthera je napisao/la sledeće:
Naisli ste na osobu za koju mislite da bi vama savrseno odgovarala ???

Upoznate se, iskrice lete, ali....kako to obicno biva,ta osoba je u vezi...
Sto biste ucinili....poduzeli sve kako biste ostvarili svoje zelje ili prepustili sve sudbini ???

Da otimam? Hvala, ali ne. Jer onaj ko ce otici od svoje devojke, moze vrlo lako otici i od mene.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 16, 2010 10:00 pm    Naslov poruke: Re: Ima li smisla boriti se za nekoga Na vrh strane Na dno strane

black_panthera je napisao/la sledeće:
Naisli ste na osobu za koju mislite da bi vama savrseno odgovarala ???

Upoznate se, iskrice lete, ali....kako to obicno biva,ta osoba je u vezi...
Sto biste ucinili....poduzeli sve kako biste ostvarili svoje zelje ili prepustili sve sudbini ???

To što ja mislim da bi mi ta osoba savršeno odgovarala, može se poslije pokazati i kao jedna velika zabluda, a te iste iskrice u početku mogu postati i vatra u kojoj ćemo oboje brzo planuti i ugasiti se.
Ne želim se boriti ni za koga ko je već u vezi, ne želim koristiti nikakva sredstva, niti želim preko nečije nesreće da gradim svoju sreću., pomalo ofucana fraza, ali je volim. Sklona sam da u ovakvim stvarima ogradim sebe time što ću misliti kako se sve u našim životima odvija po nekoj šemi, koju je gospođa Sudbina vec pripremila i ako je tako namjenila meni, tako će i biti..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Ima li smisla boriti se za nekoga Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 7 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon