:: |
Autor |
Poruka |
jellena_b77 Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2007 Poruke: 333 Mesto: Beograd
|
|
vredi ako si siguran u to i da to zelis nista lepse od toga
|
_________________ "... Savrsen dan da krenem 'nemam pojma kuda' i da budem 'nemam pojma gde' i da zavrsim 'nemam pojma kako'..." |
|
|
|
|
Nesho79 Zaljubljeni
|
Godine: 45
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
|
|
Ako ta devojka koja se meni svidi i kojoj se ja svidim nije srecna u vezi u kojoj je onda sam spreman da ucinim sve da bude moja,ali ako je srecna sa tom osobom sa kojom je onda necu pokusavati nista da uradim
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Ne, ako je u vezi ne zanima me, koliko da zvuchi chudno ali ponos je labud na svojoj teritoriji a ne galeb koji pikira za dobrim zalogajem...
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
|
Dedda Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 18 Feb 2008 Poruke: 516
|
|
...зависи колико вам значи та особа. Ако вам значи пуно онда има смисла,али прво треба добро размислити и проверити да ли она/он то заслужује...
|
_________________ "Now it's my time
It's my time to dream
Dream of the skies
Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me" |
|
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
uff...u slicnoj sam situaciji!!!
sa jedne strane je decko koji moli neku koja me pozna da mu sredi za mene.
A sa druge strane je decko sa kojim sam u vezi.I sad ce te svi reci"Pa kako si ti u slicnoj sitaciji,valjda je taj decko"
e,ali...taj decko ne zna da ja imam decka.A moj decko(ne zna za ovog decka...nisam ni ja znala,tek sam danas saznala) se vec duze ne javlja i njegovo ponasanje samo me dovodi na misao da zeli da raskine.Pocnem da pricam koliko mi znaci,al uvek kad pomenem tako nesto on ce"moram da idem" I sve drugarice(ne znaju za ovog decka..pa tek danas sam ja saznala) mi govore "100% ima drugu.Ne voli te.Da mu znacis samo deo koliko on tebi znaci bar nekad bi ti poruku napisao.Koliko si mu samo ti poruka napisala,uvek mu se prva javljas".Evo npr. u nedelju sam mu poslala poruku na nekom sajtu i jos nije odg(a bio je na sajtuy..pisao u nekim temama).
I vec sam dovoljno zbunjena jer ne znam zasto se tako ponasa.A volim ga,bas ga volim.I sad kad su mi javili da je ovaj drugi zaljubljen u mene sad tek ne znam sta da radim!!!Ovaj drugi decko je lep i vredan moje ljubavi.Ali ja volim svog decka.Ne znam da li vredi da se borim za svog decka koji me ne voli(al ne raskida mozda zato sto sam mu nekad bila naj.drugarica,pa da ne izgubi prijateljstvo) ili da jednostavno pruzim sansu ovom drugom decku.Pojma nemam sta da radim
|
|
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Ako je voliš, i ona tebe.....vredi....do kraja...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
u mom slucaju ne vredi, inace, podrzavam svaki vid borbe...zivot je borba, ljubav je borba...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Phantom1505 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Apr 2008 Poruke: 21
|
|
Iskusio sam to i sad sam ja s njom:D i nedam je nikom;)
|
|
|
|
|
|
LepaShojic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Apr 2008 Poruke: 33
|
|
Prvo se mora znati za koga i za sat se borite, kada i ako to rascistite u glavi i srcu onda dolazi pravi odgovor..
Ja sam se borila i izborila za nekog ko mi i dan danas ulepsava svako jutro, a da sam bila samo malo slabija i da sam odustala ni on ni ja n ebi smo bili tako srecni kao danas..
Prema tome, ako verujete da je to to, samo napred.. U zivotu ima malo vremena za prave stvari , ako se ne otkriju na vreme- ode sve
|
_________________ La pasión es ésa fuerza inmensa
Que mueve toda la creación
Es saber que alguien te está esperando
Más allá donde se oculta el sol
Es borrar por siempre de ti la palabra soledad
De tus labios escuchar el verbo amar… |
|
|
|
|
drug_do_groba *Jaci Nego Ikad*
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Apr 2008 Poruke: 1423 Mesto: *Tamo daleko*
|
|
Ja se i sada borim za jednu curu...ko zna mozda nekad i bude nesto od toga...ali ja mislim da se vrijedi boriti...
|
al' posece se na kosu andjela ! ! |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
black_panthera je napisao/la sledeće: | Naisli ste na osobu za koju mislite da bi vama savrseno odgovarala ???
Upoznate se, iskrice lete, ali....kako to obicno biva,ta osoba je u vezi...
Sto biste ucinili....poduzeli sve kako biste ostvarili svoje zelje ili prepustili sve sudbini ??? |
Da otimam? Hvala, ali ne. Jer onaj ko ce otici od svoje devojke, moze vrlo lako otici i od mene.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
black_panthera je napisao/la sledeće: | Naisli ste na osobu za koju mislite da bi vama savrseno odgovarala ???
Upoznate se, iskrice lete, ali....kako to obicno biva,ta osoba je u vezi...
Sto biste ucinili....poduzeli sve kako biste ostvarili svoje zelje ili prepustili sve sudbini ??? |
To što ja mislim da bi mi ta osoba savršeno odgovarala, može se poslije pokazati i kao jedna velika zabluda, a te iste iskrice u početku mogu postati i vatra u kojoj ćemo oboje brzo planuti i ugasiti se.
Ne želim se boriti ni za koga ko je već u vezi, ne želim koristiti nikakva sredstva, niti želim preko nečije nesreće da gradim svoju sreću., pomalo ofucana fraza, ali je volim. Sklona sam da u ovakvim stvarima ogradim sebe time što ću misliti kako se sve u našim životima odvija po nekoj šemi, koju je gospođa Sudbina vec pripremila i ako je tako namjenila meni, tako će i biti..
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|