:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Glupost ti je to kaj ljudi nisu mozda imali prilike otici u inozemstvo?
Ja eto jesam, obisla sam mnogo europskih i ostalih gradova nocu i super se provodila, dobro se provodim i u Bg-u. Ali ne vidim point da prozivas one koji nisu mogli otici vani iz Srbije?
|
|
|
|
|
 |
jovanajj Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 54
Datum registracije: 06 Mar 2009 Poruke: 5

|
|
Definitivno Beograd!
I stranci bi se slozili sa time!
Medju njima je i Vahid Razavi, Iranac Americkog porekla...
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
mislim da se Beograd malo srozao po pitanju nocnog zivota
i dalje tvrdim da su to, po pricama, NJujork, Pariz, London
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |

|

|
|
dameski je napisao/la sledeće: | mislim da se Beograd malo srozao po pitanju nocnog zivota
i dalje tvrdim da su to, po pricama, NJujork, Pariz, London |
Nije se srozao, ne znam kad si bio poseldnji put? i odakle si uopste?
Ok, ta tri grada koje pominjes su opste poznati da su najbolji, ali i Beograd ne zasotaje verujem mi!
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
iz Beograda
i da, zensko sam
|
|
|
|
 |

|

|
|
dameski je napisao/la sledeće: | iz Beograda
i da, zensko sam |
Izvini za rod
A sto mislis da nam je nocni zivot opao?
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|

|
|
hm...da pocnem
Bg nocni zivot sada se svodi na par in klubova, gde se vrte sve iste face, pusta ista muzika
splavovi vise ne postoje, ili bar ne u tolikoj meri, sto je meni jako drago ali splavovi su nekada bili "kulturno nocni" deo Beograda
Skadarlija se raspada, umesto da nadlezni obrate paznju na reorganizaciju, bave se glupostima, ipak je to nesto cime se ponosimo
da ne pricam o nocnom prevozu zbog kojeg, mi sto nemamo auto, presedne nam i da pomislimo na koji nacin se vracamo kuci
mozda malo preterujem ali ovako u grubim crtama, ja mislim da je ranije bilo zanimljivije
drago mi je da mladi sve cesce idu u pozoriste, bioskopi su propali, nicu novi restorani ali tamo u danasnje vreme ne mozes cesto da odes
|
|
|
|
 |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
|
Pa Amsterdam.! I Paris, definitivno.!!
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
NY, San Francisco, Paris, Amsterdam
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
maarinaa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Feb 2008 Poruke: 47

|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Lonely Planet: Beograd najbolji grad za noćni život
Tko voli noćni život prvi izbor treba mu biti - Beograd, objavio je Lonely Planet.
Najpoznatiji svjetski turistički vodič "Lonely Planet" objavio je listu svjetskih gradova po raznovrsnosti i ponudi "noćnog života i zabave" i na prvo mjesto uvrstio srbijanski glavni grad Beograd.
Beograd je stavljen na čelno mjesto ljestvice raznovrsnog noćnog života, posebice zbog bogate ponude restorana, barova i klubova u četvrti Skadarlija i na dunavskim i savskim splavima, ali i zbog "entuzijastičnog" domaćeg stanovništva koje toj zabavi pridonosi.
Na drugo mjesto uvršten je Montreal koji je sve popularniji među stranim turistima zbog "radosti življenja" koje se osjeća u gradu, posebice zahvaljujući velikoj studentskoj populaciji, i boemskog ozračja u staroj gradskoj četvrti te šarolike kuturne i zabavne ponude za noćne provode.
Treće mjesto zauzima Buenos Aires zbog svoje jedinstvene mješavine europske i južnoameričke kulture i urođene strasti za ples. Ponuda noćnog života, kaže "Lonely Planet", obuhvaća sve od jazz klubova, preko mjesta na kojima se cijelu noć može plesati tango ili salsa do irskih pubova ili klasičnih disko klubova.
Na popis deset najboljih gradova za "partijanje", po izboru "Lonely Planeta", uvršteni su još Dubai, Solun, La Paz, Cape Town, Baku, Auckland i Tel Aviv. (H)
Monitor.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

|
|
Novi Sad!!!
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|