:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Vidin da si govorite o wc ..ne bih bas u wc..jer često ljudi ČEKAJu da uđu u taj wc ..tako da..za wc mi nije napeto...al ono iza 3-4 ujutro, kad su svi pijani na podiju pa..negdi tamo u mraku uza zid..uz dobru još pjesmu..i potpun ritam....mmmm
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
ja isto to obozavam draze mi je tako nego i krevet
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
nick1982 je napisao/la sledeće: | Jok,vala!U diskoteci nikad.Na podijumu za igru?Pred drugima?Nisam egzibicionista
Ipak je krevet zakon. |
mmm....pa nisam bas mislila na podiju. Ali dao si mi dobru ideju
Ma ja sam mislila na WC i mozda neki ugao, gdje vas naravno nitko ne vidi, ipak ex pred drugima mi ne pricinja zadovoljstvo.
|
|
|
|
|
**OpasnaMackica** Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 593
|
|
ahhh to je cool....heheheheheheh meni se svidja... a ono veliki red ispred wc ceka da izadjes kad ono izlazi dvoje hahahahahhahaha....meni je to sexy
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
**OpasnaMackica** je napisao/la sledeće: | ahhh to je cool....heheheheheheh meni se svidja... a ono veliki red ispred wc ceka da izadjes kad ono izlazi dvoje hahahahahhahaha....meni je to sexy |
Haha i meni to izgleda sexy i zanimljivo, još da neko stoji i snima na kameru kako izlazimo haha
|
|
|
ivance85 .::Cicos Macos::.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Feb 2008 Poruke: 1252 Mesto: Srbija
|
|
qzma1981 je napisao/la sledeće: | samo tako
Ljudi !!!!!!Vodite LJUBAV gde stignete !!! |
Tako je BRAVO!!!
|
|
|
|
|
|
jerumi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 186
|
|
nista bolje od sexa na javnom mestu, mi to gde stignemo sve je to za mlade
|
_________________ nemam ja toliko kofera, kada me tuga potera, da spakujem sva ta gorka osecanja... |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
samo u WC u diskoteci
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
D@cha Prijatelj foruma
|
Godine: 89
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
|
|
Bilo je i toga
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Nisam nikad probao , a nemam ni zelju, iskren da budem.
U wc-u diskoteke mi je nekako glupo i stalno bih se okretao da li ce neko da naidje, a u samoj diskoteci...Pa nisam pobornik ni te opcije. Mene, bre, nervira ono svetlo takozvani lajt shou i dekoncentrise me. Ni u kucnoj atmosferi ne volim da koristim te svahili boje. Posle toga bih samo zmirkao ocima kao Vojislav Kostunica.
|
|
|
|
|
|
jolandija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Dec 2008 Poruke: 7
|
|
Jako lepo. bilo jei toga i uvek još ima.nadasve extra.posebvice u wcu hihihi
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ne..Suviše mi napeto
Mada ko zna
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|