:: |
Autor |
Poruka |
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•
|
Godine: 26
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757
|
|
bila sam u stanju da provedem ceo dan pored njega... da ne izadjem samo da bih bila sa njim,...
ali neke osobe to jednostavno ne znaju da cene
|
|
|
|
|
|
amarenna Odomaćeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 10 Mar 2009 Poruke: 2342 Mesto: •● U njegovom srcu ●•
|
|
naravno uvijek sam vise bila za provod..ali sad mogu reci njega..
|
_________________ ~..♥ Sebi dozvoli sve...samo jedno ne...da te ima netko tko te ne zasluzuje..♥ ~ |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Ja mislim da treba pronaci dobar balans izmedju izlazaka sa drustvom i dragog...Mada je to u realnom zivotu puno teze u dugoj vezi ti izlazci bez decka su sve redji i redji tako da hmmm treba se potruditi da ne dodje do tog da mora da se bira izmedju jednog i drugog, a ako vec dodje do tog, moj odgovor bi bio izlazci i provod
|
|
|
cica_sanelica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 42 Mesto: u Njegovom srcu
|
|
Pa uvijek se moze napraviti nekakva kombinacija
No ako je to uistinu ljubav zar ti nije najljepše upravo s njim?
Ja i dečko imamo isto društvo pa i kad izlazimo smo zajedno tako da nemam tih problema...no ja mislim da bi u takvoj situaciji provodila određene dane s društvom a određene s dečkom
|
_________________ ~Markova mala~ |
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Sa deckom u provod
|
|
|
topsecret92 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Okt 2008 Poruke: 21 Mesto: Bg
|
|
sad mi je pala na pamet pesma D.Maksimovic-Opomena..."Ne ostavljaj me nikad samu kad neko svira...." Devojka zeli fantaziju, da voli jedan dan, jer fantazija ne boli....dok je ljubav zeznutija stvar u kojoj je srce glavni ulog...provod je za mene neka vrsta kukavicluka, straha od prave ljubavi....
|
|
|
|
|
|
vixi23 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751
|
|
pa pre dok nisam upoznala sadasnjeg momka uvek su mi provod i izlasci sa drustvom bili na prvom mestu medjutim sad mi je on na prvom mestu....tako da decko....mada uglavnom izlazimo zajedno kada nam se izlazi mi i drustvo,moje,njegovo....
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Jaoo pa ne zanaaam sigurno bi izabrala njega... zboh njegovog palamaraaa ... a napicemo se vina kod kuce
hahahaha
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Mmmmm kakvo je to pitanje ?
Provod SA deckom.
Znaci, prijatelji, moji, njegovi, on i ja...
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Provodila sam se za dva svoja zivota, bilo me je i gdje treba i gdje ne, i sada sam zadovoljna da provedem normalno veče sa čovjekom kojeg volim sama ili sa njim u nekom dobrom društvu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|