:: |
Autor |
Poruka |
Ivan_uLtRaS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 13 Mesto: .....i na marsu ako treba....

|
|
Ako ja svojim ocima vidim da me je prevarila,tj.ako je uhvatim u prevari,mozda bih joj samo nesto rekao,okrenuo se i otisao..Pa ako je njoj stalo do mene ona bi me onda verovatno posle toga zvala,cimala,slala poruke,pa ako vidim da joj je stalo do mene i da se iskreno kaje,onda bih joj oprostio,ali samo u tom slucaju.
A kad bi cuo da me je prevarila od nekoga drugog,a ne od nje,onda smo zavrsili za sva vremena,ta devojka za mene vise ne bi postojala.
Kada bi mi ona rekla,postupio bi isto kao i u prvom primeru,otisao bih,ali ako bi me zvala i dokazala da joj je stalo do mene i da to nece vise nikada ponoviti,oprostio bih joj.
Samo mislim da devojka ne vara bez razloga,sigurno nesto ne stima u vezi..
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Da li bi, kojim slucahjem, poshtovano-cenjenim chlanovima smetalo da napishu i malo vihe od jedne rechi?
Mislim da nije teshko, barem, jednu prosto-proshirenu rechenicu sastaviti. Hvala.
|
|
|
 |
mr.mufljuz666 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 27 Jul 2008 Poruke: 27 Mesto: Novi sad

|
|
Ne bih oprostio nitit cu to ikada oprostiti,ako kucka prevari nije ni vredna. kad se poverenje izgubi gotovo je ,uvek ce se pojavljivati crv sumnje.
|
|
|
|
|
 |
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS

|
|
Ma samo opusteno, Kada vas devojka prevari, vi lagano postavte sljedece pitanje:Sta rece bona koji je ono broj tvoje najbolje drugarice
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
mr.mufljuz666 je napisao/la sledeće: | Ne bih oprostio nitit cu to ikada oprostiti,ako kucka prevari nije ni vredna. kad se poverenje izgubi gotovo je ,uvek ce se pojavljivati crv sumnje. |
Upravo tako,slazem se,ako bi me prevarila,kod mene je zavrsila za sva vremena,bez obzira koliko je ja volim oprostio joj nikad ne bih,a ona moze da zove,cima i salje poruke i da se kaje do mile volje.Jer ako me voli i postuje onda me nikad ne bi prevarila,a ako vec oce da me prevari,onda bi trebalo da raskine samnom.
|
|
 |
z-a-r-k-o Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Jul 2008 Poruke: 5 Mesto: Beograd

|
|
Pa naravno da ne... Ako me je devojka prevarila znaci da joj se nesto svidja kod drugog a sto u vezi nema. A ako joj se neki drugi svidja znaci da joj se ja ne svidjam... Ne vidim sta tu ima da se oprasta... Ne postoji bukvalno ni jedno jedino opravdanje za prevaru... Samo ce neko ko je mnogo glup oprostiti... Al dobro, ima nas svakakvih... Pozz svima..
|
|
|
|
|
 |
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**

|
|
z-a-r-k-o je napisao/la sledeće: | Pa naravno da ne... Ako me je devojka prevarila znaci da joj se nesto svidja kod drugog a sto u vezi nema. A ako joj se neki drugi svidja znaci da joj se ja ne svidjam... Ne vidim sta tu ima da se oprasta... Ne postoji bukvalno ni jedno jedino opravdanje za prevaru... Samo ce neko ko je mnogo glup oprostiti... Al dobro, ima nas svakakvih... Pozz svima.. |
apsolutno se slazem sa tobom
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Ostajem pri onome shto sam vec napisao, dakle ako me prevari znači da joj nešto fali u našoj vezi ....
Lepo reče jedan urbani pesnik "Žene vara srcem a muškarac vara ku***m, ona zgrešila je jednom a ti je*o si na tuce...."...
|
|
|
|
|
 |
Batino20 ~Flavoring of Sound~

|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400

|
|
Nema tu prastanja jer nema niti ce ikad biti nekog razumljivog objasnjenja za prevaru za koji se prasta(makar bio zaljubljen do bola),sve ostalo je teska patetika!!
|
|
|
|
|
 |
tabakva Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 13 Mesto: Valjevo

|
|
Najaci su postovi onih koji bi mlavili onoga sto mu je ukrao ribu ( i samu devojku sto je jos gore), pa cek sta li on ima sa vama samo se to pitam To sto vas vara ili prevarila treba poci od samog sebe zasto je to uradila pored tebe samog (dosta tu ima stvari da ne navodim) i tu je znaci problem izmedju tebe i nje, a ne nikako izmedju tebe i njega (uh kako to volim i jedva cekam kad mi neko pridje i kaze, ej to je moja riba nemoj da je muvas, a ona jadna ima usta , ali ne prica nista jbg valjda se pali na onu pesmu "Olovna ruka" _ekstra pesma)
I na kraju da kazem ljudski je prastati, ali sve ima svoje....
|
_________________ Sta reći... |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
niti bi ikada prevario suprugu.niti bi joj ikada oprostio da me prevari.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
Unstoppable Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Sep 2007 Poruke: 20 Mesto: Odzaci

|
|
Ne bi joj oprostio nikad sami ciao
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|