:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Ivankamaza je napisao/la sledeće: | *OpasnaMackica* je napisao/la sledeće: | licno se i ja nekad tako osetim...a vi
tuzne zene se smeju da prekriju tugu...a to niko nezna...i taj osmeh je skoro uvek lepsi jer je radjen trudom a ne osecanjima.... |
Potpuno se slazem sa ovim.
To mi se desilo 2007 godine.
Toliko sam bila tuzna, ubijena, jako sam se trudila da to sakrijem, i niko nije znao sta je u pitanju. |
A da li ste vi, koje ste bile tužne, i koje ste imale smijeh da prikrijete tugu znale da ljudi kojima je stalo do vas vide da je taj osmijeh lažan? Je li ne mislite da te ljude boli vaše sakrivanje emocija, vaša tuga? I dalje sam mišljenja da je upravo taj osmijeh bolan, a ne lijep i dalje sam mišljenja da je najljepši osmijeh onaj koji dolazi iz srećne a ne napaćene i bolne duše i dalje sam mišljenja da se taj osmijeh koji sakriva tugu vrlo lako može otkriti od strane jednog malo boljeg posmatrača? Nikad on nije lijep kada ga morate odglumiti, jer i gluma je stvar umjetnosti, a mi nismo svi toliki umjetnici.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
ajde...
tuzne zene imaju tuzan osmjeh...koji se provali iz aviona...
lijep osmjeh se ne moze isfolirati...nauciti ili uvjezbati...
i lijep osmijeh kad je zena tuzna... nije lijep...nego tuzan...
osmijeh da bi bio lijep... dusa mora da bude sretna ...a srce na mjestu..
samo sretne zene se smiju lijepo...
a sad sto vam neko kaze da imate lijep osmijeh...
razmislite zasto vam to kaze... uglavnom da bi vas razveselio...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|