:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
snazne ruke , ramena uuh i zavodnicki pogled
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
U zadnje vrime.. kosa.... jao chupam kosu svim zhivima.. a da ne govorim o veeeelikim rukama u kojima bi se rado izgubila...
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Cura sa bazena Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 15 Jun 2008 Poruke: 96 Mesto: Beograd
|
|
Oci i drzanje
|
_________________ Pozdrav sa bazena |
|
|
|
|
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
|
|
Pogled mi najprije odleti prema dolje mislim - prema cipelama... Privlače me ruke - uvijek dobro promotrim njegov kažiprst ... I kosa... Padam na dečke koji imaju puno kose (plave), čupavci su mi zakon.
A ustvari (sad ozbiljno), najviše me privlači pogled... Divlji... Vatren...
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ma ustvari da me necim privlaci,bez obzira da bude jako lep.....(da bude sladak i da ima nesto sto me vuce ka njemu,nesto posebno,da osetis to,samo u pogledima)
I da ima humour
|
|
|
|
|
|
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet
|
|
mozda zvuci smesno ali kod decka mi je najbitnije da ima lepe nezne ruke,a posle izgled,naravno da ne bude ruzan.........
|
_________________ Ja sam tamo gde si ti kad kazem ja mislim mi, neka znaju svi ono stomi treba to si ti... |
|
|
|
|
amarenna Odomaćeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 10 Mar 2009 Poruke: 2342 Mesto: •● U njegovom srcu ●•
|
|
..~..Ruke naravno..snazne i njezne..uff..zavodnicki pogled..stomak i miris..~..
|
_________________ ~..♥ Sebi dozvoli sve...samo jedno ne...da te ima netko tko te ne zasluzuje..♥ ~ |
|
|
|
|
Crvenkapa Bre Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 40 Mesto: Nedodjija
|
|
Lepo lice (u isto vreme dečije i muževno, dakle baby face, nežne crte, prodorne, krupne, svetle oči, pravilan nos - mada i kad je polomljen na nekom ume da bude sexy, pune usne, da nema bradu i brkove, da ima malo jaču, kao trapezastu vilicu tj. bradu, baš onako mušku), da ima svetle, krupne oči, prodoran pogled koji bi mogao da me zapali, plavu (prirodnu) poludugu kosu (ili samo čupavu kosu, ne volim ćelavce i kratko ošišane), simetričnu facu, da bude viši od 1.85 m da ima široka ramena, i dobre tricepse i bicepse (to je manje bitno), velike ruke i šake (da deluje zaštitnički), da ima lep donji stomak :balavim: i da ima stav ... Ništa drugo mu ne treba. Ako znate nekog ovakvog javite mi, molim vas, pošto sam ja u toku celog života samo jednog videla (pre 6 godina u Grčkoj), hehehehe a svako veče izlazim do grada, po danu sam aktivna, posao, faks, čitaonica - ali ne vredi, nema ih nigde...
|
_________________ ...I'm a sinner, I'm a saint, I do not feel ashamed, I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between, you know you wouldn't want it any other way... |
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Oči
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
nextajox je napisao/la sledeće: | snazne ruke , ramena uuh i zavodnicki pogled |
ouu jaa...
to i mene privlaci.. zato ja stalno visim na svom momku
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Sta me najvise privlaci kod muskaraca... to je neki specificni i originalni harizam, ono cime osoba zraci, ta neka unutrasnja lepota nista mi ne znaci da su mu oci lepe ili da je gradjen kao Apolon ako je on kao osoba u dusi "prazan"
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|