:: |
Autor |
Poruka |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Necu te voleti vecno, jer nista ne traje vecno... Volecu te samo mali delic vecnosti, onoliko koliko traje ceo moj zivot...
to mi je moj dragi nedavno poslao...
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
u mom drustvu vlada jedna opsta izjava ljubavi:
"kisa pada,
cvetaju bandere,
ja te volim, ti si moja mala"
svaki put kad vidim to na displeju meni srce zaigra i do suza me nasmeje
|
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Nocas cu fly in your kraj,da te kiss je mi mnogo miss,ugasicu ti light da ti pozelim sweet night,a sad close your eyes and sanjaj nesto very nice
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
"2 i 10 i neko misli na nju...P.S. ne valja ti sat. "
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
Hocu da te gricnem i da te mazim,kao kap vode na dlanu da te pazim
da te volim i da te cuvam....i sta mislis duso da li te muvam??
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Pa NAJ omiljenija mi je ona kada je u celoj poruci ispisao "VOLIM TE,VOLIM TE,VOLIM TE...."
A posle te ova:
"ovo je slatka poruka,pisana slatkim slovima,u slatkom trenutku,jedne slatke veceri,i moze je dobiti samo slatka osoba kao sto si ti.VOLIM TE SLATKISU!!!"
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
imad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Jul 2007 Poruke: 60 Mesto: Nis
|
|
Napisacu na svim ciglama ovog sveta
koliko te volim,
a onda cu se moliti da ti jedna padne na glavu
da vidis koliko boli
kada mi nedostajes!!!
Ha!
kao stigla ti je poruka
i sad mislis kako neko misli na tebe
E niko ne misli na tebe
nikoga nije briga za tebe
i niko te ne voli
...
vise od mene
|
_________________ •"Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže: Trebam te jer te volim." |
|
|
|
|
*Pepeljuga* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Nov 2007 Poruke: 34
|
|
Ako postoji jača ljubav plakaću, što nisam znala jače da te volim. Ako sam tebi nanela bol, oprosti nisam mogla da odlučim. Tvoje reči su bile okrutne, i ja sam iste takve morala da vratim, al’ nisam znala da ćeš otići..... Eeeee.... da znam kako da te vratim...
EDIT:
1. Ne vrediš mojih suza, ponekad pomislim: „ Nije on suza vredan.“
Al’ kad bolje razmislim.... Moj život je bez njega bedan
2. Smrt će jednom doći po svoje, Bog će biti svedok za nas dvoje i posle dužeg vremena kad otvore srce moje u njemu će pisati: „Kucalo je samo za tebe!“
3. Dođi do mene jer te snažno želim, sve najlepše trenutke sa tobom bih da delim, ti nisi pored mene, to me strašno boli... Pokušaj da shvatišo da te ludo volim!
4.Voleti nije kad zaboraviš, već kad oprostiš, ne kad razumeš, već kad slušaš, ne šta vidiš, već šta osećaš i ne kako puštaš, već kako čuvaš ono što voliš.
|
_________________ Волим те |
|
|
|
|
MEDOLINA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 13 Maj 2007 Poruke: 48 Mesto: SUBOTICA
|
|
Ne dozvolda neki pogresni ljudi udju u tvoj zivot,pomute bistrinu tvojih ociju,nateraju te da volis ono sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju-mene. . .
andjele,kad sklopis okice i uhvati te san,doci cu sa kuhinjskim nozem u ruci pa ces zaspati ko zaklan.
|
_________________ ZIVI I PUSTI DRUGE DA ZIVE |
|
|
|
|
ice_baby_ice >Полицајац<
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Jul 2007 Poruke: 1796 Mesto: Svuda po malo...
|
|
ja te volim ja te obozavam, ja bih sa tobom da se razmnozavam....
|
_________________ UDRI NARODNA M I L I C I J O ! ! !
|
|
|
|
|
jovana_88_nis Iskusni član
|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 913
|
|
*Jel znaš za onaj glupi trenutak u životu kad ti se po ko zna koji put sve sruši,a znaš da ćeš ujutru morati da smogneš snage za novi početak?Jel znaš kako je kad se nadaš i raduješ,misliš da se sreća i tebi osmehnula,a onda ti neko sve sruši u trenu?Jel znaš kako je kada u tebi opet oživi ono dete koje te tera da se smeješ,a neko ga jednostavno ućuti?Upravo se tako osećam...*
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
Krava kaže mu a ja kažem I Love You,
koza kaže me a ja kažem volim te
svinja kaže grok a ja tebi šaljem cmok!
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|