www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

kako do ravne peglane kose
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
Milena12345
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 09 Jul 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 09, 2009 8:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam moju kosu stalno peglala... Sada je jako suva i ostecena, a jos sam je i farbala, fenirala... Crying or Very sad

Sada i kad je opeglam ne moze biti ravna kao pre, rasiri se i vidi se da je sva ispucala, fuj...! Mad

Sta da radim, imate li MOLIM VAS neki savet da mi se kosa oporavi?! Bas danas sam je skratila za 5 cm, al i dalje je iskrzana....

princeza za kajanje
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 27 Nov 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 09, 2009 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sad ne znam kojom peglom peglas?

Ja peglom za ves,niti je ispucala niti ista...oK mozda malo Mr. Green

Od preparata koristi neko pakovanje za kosu... Sto vise balzama za kosu Mr. Green

tvoja sen i eho budu sve što seća.

° Jaca °
~ zažmirim i putujem ~
<b>~ zažmirim i putujem ~</b>

Datum registracije: 28 Okt 2008

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 09, 2009 11:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nedavno sam bila kod frizerke i rekla joj da mi ispegla kosu, a ona se na to počela smijati. Mr. Green Arrow Jer imam prirodno (pre)ravnu kosu koja često izaziva čuđenje (kad kažem da je ne peglam i ne koristim nikakve preparate). Mr. Green Wink

Uopće ne razumijem zašto su svi poludjeli za ravnom kosom pa je peglaju, čime joj nikako ne čine dobro -> smatram da je prirodna najljepša, bila ona ravna ili kovrčava.

Rada_zemunka
•♥...by your side...♥•
<b>•♥...by your side...♥•</b>

Godine: 27

Datum registracije: 31 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 06, 2009 7:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

princeza za kajanje je napisao/la sledeće:
Pa sad ne znam kojom peglom peglas?

Ja peglom za ves,niti je ispucala niti ista...oK mozda malo Mr. Green

Od preparata koristi neko pakovanje za kosu... Sto vise balzama za kosu Mr. Green

moja je jako malo ispucala, skoro ne primetno, naravno sisam je na svakih 3 meseca, perem sa kvalitetnim balzamom...ne treba preterivati u ravnanju kose

dragana.m
♫♪~unique~♪♫
<b>♫♪~unique~♪♫</b>

Datum registracije: 19 Sep 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 09, 2009 11:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Marina87 je napisao/la sledeće:
dragana.m je napisao/la sledeće:
hemijsko ravnanje .. nisam išla ali pre par dana moja prijateljica jest' i odlično je .. imate stalno ravnu kosu (mislim da 6 meseci traje) .. ne oštećujete je sa peglama i ostalim spravicama i raste vam vaša kosa lepa zdrava i ravna naravno.. Cool

Da ali sam taj postupak ti steti kosu... zamisli sta oni tebi stavljaju sve na kosu kad je ona 6 mjeseci ravna Rolling Eyes
Ovo govorim jer je moja drugarica to uradila i ostetilo joj je kosu kao da je svaki dan peglala. Na oko se cini ok, ali kada prodje par dana kosa je uzasna.
Jos pogotovo tih 6 mjeseci naravno naraste kosa. Pa ona samo zamislite kakav bude korijen kose koji je narastao Wink

Laughing Laughing hheeehhh ,,, u pravu si ...

i šta se desilo naravno posle možda ni mesec dana ... kosa joj je u početku bila divna i ravna ,, ali posle se počela uvijati, vrhovi suhi .. i izgledala je kao da nije ni išla na hemijsko ravnanje, Laughing Laughing

° Jaca ° je napisao/la sledeće:
smatram da je prirodna najljepša, bila ona ravna ili kovrčava.

slažem se!
Svaka devojka bi trebala znati kako da se nosi sa svojom prirodnošcu, da neguje svoju kosu a ne da hoda naokolo sa rascvetalim belim vrhovima samo radi dužine ili ravnoće
Mr. Green Mr. Green

tweety <3
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 12 Mar 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 12, 2009 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja stalno feniram kosu na rawno{posxto je talasasta}. . . Msm imam profesionalni fen. . . Ali kosa mi nije unisxtena. . . I weoma cxesto se sxisxam. . . I uopsxte me nije strax da se osxisxam ni na kratko. . . Ja sam isprobala swakakwe frizure. . . I po mom misxljenju to bi swako trebalo da radi. . . Zato sxto jedino tako mozxe da se sazna kakwa frizura wam najbolje stoji. . . Je l' ima neko ideju za neku lepu frizuru. . . A da nije mnq obicxna...?? Mr. Green

cherry-girl
¤¤Vatra i Led¤¤
<b>¤¤Vatra i Led¤¤</b>

Datum registracije: 21 Maj 2009

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 12, 2009 1:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tweety <3 je napisao/la sledeće:
Ja stalno feniram kosu na rawno{posxto je talasasta}. . . Msm imam profesionalni fen. . . Ali kosa mi nije unisxtena. . . I weoma cxesto se sxisxam. . . I uopsxte me nije strax da se osxisxam ni na kratko. . . Ja sam isprobala swakakwe frizure. . . I po mom misxljenju to bi swako trebalo da radi. . . Zato sxto jedino tako mozxe da se sazna kakwa frizura wam najbolje stoji. . . Je l' ima neko ideju za neku lepu frizuru. . . A da nije mnq obicxna...?? Mr. Green

Prvo sto sam primjetila je "x"Laughing, je l slucajno to ili Laughing .Ajd nebitno, nego ako bas zelis neki prijedlog trebala bi malo bolje opisati kakvu kosu sada imas, mozda tada i dobijes neki savjet Wink.
Sto se tice peglanja kose, svidja mi se ispeglana kosa, iako mi je sama od sebe kosa vise ravna opet ispeglano je ispeglano Very Happy. Opet nisam za to da se kosa stalno pegla, bez obzira kako to izgledalo lijepo posljedice bas nisu lijepe Laughing

princeza za kajanje je napisao/la sledeće:

Ja peglom za ves,niti je ispucala niti ista...oK mozda malo :mrgreen

Cula sam za to peglanje peglom za ves Laughing ali nisam nikad probala Laughing

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 19, 2009 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trikovi za ravnu kosu

Lokne dominiraju svetskom modnom scenom već dve sezone, ali ako su vam dosadile evo nekoliko jednostavnih trikova za ispravljanje kovrdža i talasa.

Nakon pranja, kosu umotajte u peškir i sačekajte da upije višak vode, a zatim nanesite preparat za ispravljanje vlasi.

Kosu malo prosušite fenom i podelite na šest delova. Ako imate šiške, isfenirajte prvo njih, a zatim pređite na potiljak. Pramen po pramen "izvlačite" od korena do krajeva uz pomoć što šire okrugle četke, vodeći računa da fen sve vreme bude usmeren niz dlaku.

Isti proces ponovite i na preostalim delovima, a pre nego što podlegnete iskušenju da prođete rukom kroz kosu, sačekajte da se ohladi.

Ukoliko idealanu frizuru ne možete da napravite samo uz pomoć četke i fena, možete pokušati i sa presom, ali onda odaberite kvalitetan model sa keramičkim pločama, da bi se kosa što manje oštetila.

Ipak, imajte u vidu da često feniranje isušuje dlaku, zbog čega krajevi postaju grubi i deluju neuredno, tako da bi serume za negu trebalo da nanosite pre svakog oblikovanja kose.

(MONDO)

Nebojsin-kasper
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 16 Jan 2010
Mesto: ne

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 30, 2010 9:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja koristim iskljucivo peglu za kosu....Meni nije bas kovrdjava...ako ti je bas bas kovrdjava jedno feniranje i peglanje je moze ispravit Smile

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 14, 2010 8:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnoge žene koje imaju prirodnu kovrčavu kosu prihvatile su je takvom kakva je, no većina ih još uvijek pokušava izravnati kovrče i valove. Kako to postići, a da kosa izgleda lijepo?

Važno je napraviti dobru pripremu: nakon što ste ručnikom posušili kosu na nju nanesite pjenu za slabiji ili gel za jači učinak. Nemojte odmah posezati za sušilom, pričekajte malo da se kosa djelomično prirodno osuši. Ako imate šiške, počnite od njih. Počešljajte ih prema naprijed i čvrsto ih držite prstima dok ih sušite od korijena prema krajevima. Nakon što ih posušite prođite četkom kroz njih.

Podijelite kosu četkom na 5 dijelova, te pričvrstite špangama sve osim jednog. Posušite ga izvlačeći taj pramen širokom četkom prema van ili unutra na krajevima. Sušilo za kosu držite par centimetara od četke usmjereno prema podu. Isto ponovite sa svim pramenovima. Postupak možete ubrzati ako imate peglu za kosu. Sa njom je ovaj posao gotov za nekoliko minuta. Peglu upotrebljavajte na suhoj ili malo vlažnoj kosi, od korijena prema vrhovima. Da bi kosi dali zdravi sjaj, te da vam duže ostane glatka na kosu nanesite kap-dvije silikonskog seruma ili kreme. Nemojte stavljati više jer će vam kosa izgledati masna.

Izvor:zena.hr

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> kako do ravne peglane kose Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon