:: |
Autor |
Poruka |
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Slatke riječi i tepanja mi ne nedostaju. Na tome ne štedi. Ali mi nedostaje npr. cvijet u znak pažnje, neko originalno iznenađenje, nešto čime će neki, nama važan dan, učiniti zaista posebnim. Za godišnjicu se uopšte nije potrudio Očigledno nije shvatio da poenta nije u poklonu Ali eto, obećao je da će u petak spremiti ROMANTIČNU večeru za nas dvoje E da mi je vidjet šta oni to smatraju romantikom
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
nije da mi nešto pretjerano nedostaje ali uvijek volim neki mali znak pažnje i lijepu riječ. to uopće ne znači da moraju bit violine, večera i stol za dvoje, nego večer provedena u nekoj intimi, uživanju u jednom drugom i makar samo pogledima.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
nedostaje mi ovaj moj balkanac izgleda misli da me je sad upecao i vise ne mora da se trudi videcemo da ipak nesto iz njega izvucemo
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: | ovaj moj balkanac izgleda misli da me je sad upecao i vise ne mora da se trudi |
to se i meni događalo, pa sam jednog frajera natjerala da idemo u Pozorište Poslije toga mi je svaku večer govorio ,,Kako si lijepa, kako si lijepa,, Samo da ne ide na predstave.
Šalim se, nije to poenta, poenta je da ta romantika nikad ni ne prestane. Ne treba je sad održavat non-stop kao biljku, ali nekako spontano, slučajno da se dogodi. Da se ponovo još više zaljubiš
|
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Hm, popravlja se Sinoć me dočekala večera na stolu- riba, vino, svijeće. Eto, a ja sumnjala u njega Samo se bojim da ću se načekati dok se to ponovo dogodi
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
gandalf 999 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Avg 2007 Poruke: 101
|
|
Toga u mome zivotu nema,nazalost
|
_________________ [CENTER]
GLEDAJTE KA SUNCU U ZORU PETOGA DANA
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
u mom zivotu toga ima
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | to se i meni događalo, pa sam jednog frajera natjerala da idemo u Pozorište Poslije toga mi je svaku večer govorio ,,Kako si lijepa, kako si lijepa,, Samo da ne ide na predstave. |
hehe super forica hehe elem,"ovaj moj balkanac" ipak voli pozoriste, ali mislim da mu opera i balet nisu bas omiljeni zanrovi. kekekeekekek sad cemo mi lepo pravac u Narodno,pa cemo videti sta ce posle toga biti
osim toga,mozda bih eto,za promenu ja mogla nesto romanticno da pripremim.. neki piknik kod mene u sobici,na podu.. neko fino cebence, sveceice, korpa sa hranom, nesto slatko slatko..
hajde neka uce na nasem primeru. mozda ga to motivise
|
|
|
|
|
|
dika88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Nov 2007 Poruke: 34
|
|
Volim romantiku,ali treba da se nadje granica da ne predje u patetiku.To mi je fuuuuuuujjj!!!!Musko uvek treba biti musko!
Nasla ja jednog kretena,romantican je bas po mojoj meri,al ne vredi...Svaler.Bice da je ta romantika vise stvar vezb nego inspiracije i mastovitosti u datom trenutku.A je guska.....
|
|
|
|
|
|
jellena_b77 Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2007 Poruke: 333 Mesto: Beograd
|
|
pa pnekad da ali sta reci ....
|
_________________ "... Savrsen dan da krenem 'nemam pojma kuda' i da budem 'nemam pojma gde' i da zavrsim 'nemam pojma kako'..." |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: | sad cemo mi lepo pravac u Narodno,pa cemo videti sta ce posle toga biti |
Samo javi da li je bilo učinkovito! Šalim se
:LOL: je napisao/la sledeće: | osim toga,mozda bih eto,za promenu ja mogla nesto romanticno da pripremim.. |
E, to je već lijepo! Ma dovoljno je samo da o tome razmišljaš. Ja baš tak volim da mislim kaj bih mogla spremit, ništ spektakularno ali opet nešto da se sjećamo!
|
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Nema vise romanticnih muskaraca...otisli sa ledenim dobom tj izumrla vrsta
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|