:: |
Autor |
Poruka |
Ajca Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Sep 2006 Poruke: 430
|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | jasminadelic je napisao/la sledeće: | The Realist je napisao/la sledeće: | jasminadelic je napisao/la sledeće: | eh ja sam isto razmisljala o epiduralu,jer sam cula da je pravo dobro,kod mene je prijateljica cak i zaspala i kada je doktor usao u sobu probudio je i rekao da je glava vani,hehehe,tako da je najbolje to jer ja se uzasavam od bolova,a znam da ce boljeti,znaci ipak ne boli toliko sa epiduralom?? |
Eto gaa, riješen problem !! |
Moram se ja jos raspitati,da vidim ko ga je jos imao .............. |
imas ovde temu o epiduralu... http://www.yustudio.com/viewtopic.php?t=24168 pa pogledaj i uporedi misljenja i korisnika onih koji jos nisu probali |
hvala puno
|
_________________ Zajebi zivot ucini sebe sretnim
There's only two questions that human being ever fought over all through history
How much do you love me and Who's in charge?
Voli! Vjeruj! Daj!
Al' pazi!
Koga! Kome! Sta! |
|
|
|
|
Bestijica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 190 Mesto: Melbourne
|
|
svako ima neku dozu straha sto je i normalno
ali mislim da je prva trudnoca najbolja jer neznas tacno sta te ceka dok vec drudi put znas tacno
|
|
|
|
|
|
zena_bez_imena Upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 369
|
|
Ja imam dvoje.
I oboje sam rodila na carski i zao mi je sto nije bilo moguce normalnim putem.
Strah je normalna pojava ali se onda sve zaboravi kad uzmes bebce u ruke!
|
|
|
|
|
|
UNAK Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 168
|
|
treba da se porodim za 2 meseca i naravno da imam strah ali zelja da sve bude ok i da konacno ugledam svoju bebu ga nadjaava.ne zelim da koristim nikakve anestetike nego zelim da sve bude prirodno pa se zbog toga malo plasim .ali boze moj svi smo na svet tako dosli
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Ja treba da se porodim u julu, i bojim se pomalo samo u smislu da sve bude ok sa bebom da se rodi ziva i zdrava bez problema, a samog bola i porodjaja sto se mene tice ne. Pa zena je prirodno predodredjena da moze da podnese i prezivi porodjaj sasvim normalno i ako je sve u redu nece biti nikakvih problema.
|
|
|
dobra_devojka Fan Dragane Mirkovic
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jul 2006 Poruke: 1010
|
|
Moj termin je u maju, i jako me strah. Bojim se bilo kakvog bola i sama pomisao na porod me plasi. Naravno, strah me da i sa bebom ne bude nesto. Odlucila sam ici bez epidurala, pa cemo videti dokle cu izdrzati
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Hm...slažen se da je velik strah i napetost,..a još i bol...Triba iman čelične zivce za to izdržat i divin se svakoj ženi koja rodi, a posebice u nekim težim uvjetima.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
teodorinho Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Avg 2006 Poruke: 272
|
|
Ja se nisam bojala... Ali sad se sledeceg bojim... Ako ste u mogucnosti, povedite supruga ili neku jako dragu osobu da bude tu uz vas... Najgore je sto mislite da vas je ceo svet u tom trenutku zaboravio, a vi mislite da cete umreti...
|
|
|
nadalina68 Dobro upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd
|
|
plasila sam se i prvi i drugi put i te kako,malo sam teze prosla drugi put bili blizanci karlicno krenuli obojica mada se na kraju sve ok zavrsilo sto se tice porodjaja.Prvi put je bilo sasvim ok...ma sam cin porodjaja cinimi se je najlaksi kada preguras one bolove kuci sve je ok aposle se sve zaboravi kada sam se porodila i videla decu osecala sam se kao da sam se ja rodila a ne poradjala
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
|
teodorinho Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Avg 2006 Poruke: 272
|
|
To i ja kazem. Sam porodjaj, kad beba krene i sve to, to i nije tako strasno. Strasniji su bolovi i samo cekanje na porodjaj, od porodjaja.
|
|
|
Sandra H. Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Okt 2006 Poruke: 123
|
|
Ja se bojim pomalo...nije mi sve jedno...termin mi je u aprilu i sto se vise blizi taj dan meni je sve gore...jedan ginekolog mi je preporucio epidural jer kaze da sam bas osetljiva na bol...ne znam sta cu...ali u svakom slucaju meni kako god bude samo da bebac bude ziv i zdrav...
|
|
|
ljubica1105 Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Jan 2006 Poruke: 328 Mesto: BENKOVAC
|
|
sada se ne bojim ali kad budem trudna bojat cu se
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|