:: |
Autor |
Poruka |
punkisnotdead91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 11 Jul 2007 Poruke: 78 Mesto: On Metal Heaven
|
|
Svako ima svoj ukus nekima su Maideni,meni je najboja druga vrsta metala ali Metallica je Metallica i to treba da se poshtuje,za nekoliko godina i oni ce biti legende kao Maideni,Ac-Dc ...shta vishe oni su po meni i sada legende.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
moj drug metallica je superiska zao mi je samo sto propustih koncert! fu*k ali zivot ide dalje, srescemo se mi opet.
hajde sada neko malo bolje upucen u ovu pricu da mi kaze, da li se uskoro ocekuje nesto novo od njih? 8)
|
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Jedan od najboljih bendova na planeti. Ne mogu da prežalim što nisam bio na njihovom koncertu 2002. kad su bili ovde.
Spotovi su im takodje odlični.
Naj stvar ===> The Unforgiven
Never free
Never me
So I dub the unforgiven...
|
|
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
neznam nishta u wezi necheg nowog,
@ velociraptor to nije bilo 2002 wec 2004 15.06. AKO te zanima
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Uglavnom, bilo je na stadionu JNA ( verovatno zato nisam hteo da idem na koncert).
|
|
|
|
|
|
eratto Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 10 Avg 2007 Poruke: 6 Mesto: NIS
|
|
metallica je zakon!imam sve njihove pesme! i obozhawam ih! a i guns's roses nisu losi! bash ih upravo slusham i to pesmu november rain!
|
_________________ @Hi! |
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Neka se ne ljute fanovi Metalice, ali ja mislim da su oni obicna grupa raspustenih debila koji nemaju veze sa mozgom a kamoli sa muzikom. Zar svako ko trese glavom ko konj u prazne jasle treba da bude zvezda. Meni su njihove pesme odvratne i sve da me clanovi licno mole nikada ne bih otisao na njihov koncert. Eto to je moje misljenje o njima.
|
|
|
punkisnotdead91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 11 Jul 2007 Poruke: 78 Mesto: On Metal Heaven
|
|
Svako ima svoj ukus,ja mrzim sve shto nije metal jer on u meni budi radost.A Metallica je izdala sad novi album.
|
_________________ Metal je moj zivot |
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | Neka se ne ljute fanovi Metalice, ali ja mislim da su oni obicna grupa raspustenih debila koji nemaju veze sa mozgom a kamoli sa muzikom. Zar svako ko trese glavom ko konj u prazne jasle treba da bude zvezda. Meni su njihove pesme odvratne i sve da me clanovi licno mole nikada ne bih otisao na njihov koncert. Eto to je moje misljenje o njima. |
bravo,bato!!!
ti si glasnik dobre muzicke kulture
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
Nune Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Sep 2007 Poruke: 51
|
|
imaju dobre pesme, ali ih ne slusam preterano
|
|
|
|
|
|
joki_carica Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world
|
|
Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | Neka se ne ljute fanovi Metalice, ali ja mislim da su oni obicna grupa raspustenih debila koji nemaju veze sa mozgom a kamoli sa muzikom. Zar svako ko trese glavom ko konj u prazne jasle treba da bude zvezda. Meni su njihove pesme odvratne i sve da me clanovi licno mole nikada ne bih otisao na njihov koncert. Eto to je moje misljenje o njima. |
svako ima svoje mishljenje, ukusi se razlikuju... ali nazivati metallicu "grupom rapushtenih debila koji nemaju veze sa mozgom" stvarno nema veze sa mozgom...
koliko god ih neko voleo ili ne voleo mora imati neku dozu poshtovanja prema svemu shto su uradili i josh rade.
ja ih lichno slusham i to dosta... nisam bila na koncertu, jbg a htela sam...
najbolja pesma... pa... Until it sleeps, The Unforgiven, Nothing else matters, Fuel, Enter Sandman...
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
|
|
|
Lylyth Upućeni član
|
Datum registracije: 16 Avg 2007 Poruke: 389 Mesto: daleko od stvarnosti.....
|
|
Ja bas volim da ih slusam.....Omiljena pesma mi je "Mama Said".....
|
_________________ To sto vas neka osoba ne voli na nacin na koji bi ste vi to zeleli, ne znaci da vas ta osoba ne voli celim svojim bicem. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|