:: |
Autor |
Poruka |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Zasto? Ne znam.. zelela sam... zeleo je..bio je trenutak.. ljubav nije prestala, tj strast je bila tu.. buktala.. vatra.. gori.. i mi... da kazem da nismo uzivali? daleko bilo. uzivali smo i to je to.
|
|
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
nisam dosad nikad dolazila u ovakvu situaciju..
ali mislim da oni sto jesu to znaci da jos osecaju nesto prema bivsem
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Nisam vodila ljubav sa bivšima...samo sa sadašnjim
|
|
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
Nisam nikad.Bivši su bivši.Jedan me je godinu dana na to nagovaro, sve dok nisam promjenila broj mobitela.Bilo pa prošlo
|
|
 |
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥

|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...

|
|
Kada sam bila raskinula sa sadashnjim dechkom prije godinu dana,nismo bili zajedno mjesec-dva ali smo se druzili znate na shta mislim ,ali to je bilo chisto onako povukla nas strast,kada sam doshla po neke svoj stvari i eto ponovo smo se pomirili...
|
|
 |
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~

|
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***

|
|
Mirila sam se s bivšim mnogo puta, uvijek u istoj nadi, u istom điru da će sve biti bolje, točnije da se volimo kao i prije, samo da ćemo nešto popraviti što nije valjalo. KRIVO!
Ništa nije bilo bolje, uvijek smo spoznali da to što imamo ne valja i stalno se vrtili u krug. Sada sam zaljubljena u drugog, i ne pomišljam na bivšeg. Al' razumijem te muke. Događa se...
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
nextajox je napisao/la sledeće: | Nisam vodila ljubav sa bivšima...samo sa sadašnjim  |
Takodje...samo s njim sam vodila ljubav, ali mislim da ako raskinem nekad sa njim, da cu i dalje da vodim sa njim ljubav...malo pateticno al tako je
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Spavala sam samo i jedino sa mojim mužem, i do kraja života će biti tako.
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
^ nikad ne reci nikad
uglavnom su to razlozi: navika, dobar sex sa njim, trenutna usamljenost, u nedostatku boljeg...pa ko kako shvati..
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...

|
|
da bih dokazala sebi da mogu da ga imam kad hocu...
samo shto je to mnogo loshe...pogotovo ako se dogodi ubrzo posle raskida...onda se ono "zaboravljanje" samo oduzi
sva sreca, u mom zivotu se nashla jedna divna osoba koju mnogo volim i koja mi je vratila veru da ljubav postoji sada mi bivshi vishe ne treba, ni u mislima
|
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Citat: | da bih dokazala sebi da mogu da ga imam kad hocu... |
Izvini što pitam, ali ko koga ima u toj priči?
Ja nikada to ne bih uradila, iako sam spavala samo sa mužem sadašnjim.
|
|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Spavala sam samo i jedino sa mojim mužem, i do kraja života će biti tako. |
nije pitanje da li je neko spavao samo sa jednim, nego spavali si sa bivsim!
hvala na razumevanju!
btw nisam nikada, jer podgrejano obicno nije vise ukusno...
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|