:: |
Autor |
Poruka |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Zvezdani tip.Pa ima dosta istine.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
bree BabyG´s mezimica

|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima

|
|
Od 22 do 45 poena - zvezdani tip
Volite da uzivate pod svetlosti zvezda koje nocu obasjavaju nebo, vedri ste i romanticni, ali i realisticni u isto vreme. Verujete u svoje snove, cak i kada to ne zelite javno da priznate. Radoznalost duha i osecaj za meru cine od vas realisticnu osobu, ali siroka masta i sposobnost da njegujete svoje snove opredeljuju Vas da zivite u svetu u kome ima mesta za emocije i za mastu. Upravo zbog toga, Vi ste vrlo uravnotezena osoba.
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
 |
ruzica8419 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 2 Mesto: beograd

|
|
ima istine u ovome
|
_________________ star*84 |
|
|
|
 |
rosierosie Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 600

|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: |
Volite da uzivate pod svetlosti zvezda koje nocu obasjavaju nebo, vedri ste i romanticni, ali i realisticni u isto vreme. Verujete u svoje snove, cak i kada to ne zelite javno da priznate. Radoznalost duha i osecaj za meru cine od vas realisticnu osobu, ali siroka masta i sposobnost da njegujete svoje snove opredeljuju Vas da zivite u svetu u kome ima mesta za emocije i za mastu. Upravo zbog toga, Vi ste vrlo uravnotezena osoba. |
Ovde su izgleda svi zvezdani tipovi, pa i ja.
Samo sto u mom slucaju to sto sam realisticna zna cesto da me izbaci iz ravnoteze...
|
|
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
I kod mene
Volite da uzivate pod svetlosti zvezda koje nocu obasjavaju nebo, vedri ste i romanticni, ali i realisticni u isto vreme. Verujete u svoje snove, cak i kada to ne zelite javno da priznate. Radoznalost duha i osecaj za meru cine od vas realisticnu osobu, ali siroka masta i sposobnost da njegujete svoje snove opredeljuju Vas da zivite u svetu u kome ima mesta za emocije i za mastu. Upravo zbog toga, Vi ste vrlo uravnotezena osoba.
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
Citat: | Od 22 do 45 poena - zvezdani tip
Volite da uzivate pod svetlosti zvezda koje nocu obasjavaju nebo, vedri ste i romanticni, ali i realisticni u isto vreme. Verujete u svoje snove, cak i kada to ne zelite javno da priznate. Radoznalost duha i osecaj za meru cine od vas realisticnu osobu, ali siroka masta i sposobnost da njegujete svoje snove opredeljuju Vas da zivite u svetu u kome ima mesta za emocije i za mastu. Upravo zbog toga, Vi ste vrlo uravnotezena osoba. |
Bas se tako i osecam
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
SrXXX Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 89 Mesto: Spavaća Soba

|
|
Hehehehe mislim da nema potrebe da pišem koji sam tip
|
|
|
|
|
 |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
Zvezdani tip
|
|
 |
babyboom Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 10 Nov 2007 Poruke: 132

|
|
malo za promenu ... i ja sam zvezdica! kako pogadjaju bas sam takva!
|
|
|
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Do 20 poena - lunarni tip
Vi ste mesecev tip ili sanjalica, koja se prepusta »carolijama noci« i voli povremenu samocu ili blisko drustvo odabranih prijatelja. Za Vas snovi cine ustaljeni zivotni ritam, dozivljavate ih sa puno emocija i snazno verujete u njihove poruke. To dosta govori o Vasoj emotivnoj osetljivosti i ranjivosti. Relalista ste jedino kada se govori o ostvarivanju ciljeva na krace staze, a svoje snove nikad ne napustate, cak i kada oni izgledaju nemoguce. Ipak budite pazljiviji, ponekad su u snovima emocije toliko jake ili nekontrolisane da se pretvaraju u prave nocne more. Mogu da Vas navedu na destruktivnu rekciju, sto je u suprotnosti sa Vasom prirodom sanjalice. Vazno je analiziranje sopstvenih snova, jer nam pomaze da se bolje upoznamo sami sa sobom i sa svojim »skrivenim delovima licnosti«, ali ne smemo zaboraviti da njihove slike ili simboli nemaju apsolutnu vrednost i znacenje, vec relativnu.
Jbg ne mozemo svi biti isti
|
|
|
|
|
 |
teu_zi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Apr 2006 Poruke: 26 Mesto: Cestica Citty bre

|
|
|
_________________ ....ej ljubavi ti mi dusu slomi...vino tocim a vino ne pijeeeeeeeem... ) jao cepaj majstore |
|
|
|
 |
Emilli Odomaćeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322

|
|
Solarni
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|