www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Privatni Fakulteti
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
jovana_88_nis
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 31 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 13, 2007 12:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Juce sam polagala prijemni na privatnom fakultetu,a moja porodica je daleko od-bogate-.Cene su gotovo iste,jedino sto nemamo budzet pa placam sve 4 godine.Glupo je manje postovati ljude koji pohadjaju privatne fakultete samo zato sto je lakse.

PEDJA 87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 29 Avg 2007
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 13, 2007 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jovana, koji si privatni fakultet upisala? Pitam posto sam ja na 'Singidunum'-u!

jovana_88_nis
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 31 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 13, 2007 2:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Fabus

PEDJA 87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 29 Avg 2007
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 3:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nadam se da ti je to ispravna odluka, sigurno si se raspitala jel registrovan, priznat... Ja sam se prosle godine dvoumio izmedju Fabusa i Singidunuma... Rolling Eyes
Reci mi ako zelis u koju si srednju isla, u kom delu grada zivis??? Twisted Evil

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 8:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

khm khm...trac partija postoji kao sto postoje i privatne poruke, msn i jos stosta...drzimo se teme, molicu lepo

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

mala87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 17, 2007 4:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pozdrav svima...evo i ja nesto da reknem o privatnim Fakultetima..
ovako, studiram na Fabusu, ne volim da ucim kao i mnogi predpostavljam, ali imam previse stroge roditelje pa moram sve u roku da dajem tj. trebalo bi:)...i naravno znam da ucim zbog sebe a ne zbog roditelja..
shto se tice Fakulteta(Fabus-a), mogu vam reci da mi se sve svidja, ne bih imao ni jednu primedbu za ovih godinu dana sto studiram! nije lako, ne znam kako se radi na drugim fakultetima ali kod nas se znanje stice najvise na nastavama...moram da pohvalim profesore jer stvarno ti ljudi nisu bilo ko, imaju dobro znanje,iskustva u poslovanju i znaju to znanje da nam prenesu...
zatim, mozda,evo jedna i primedba na fabus, ali predpostavljam da je tako i na drzavnim, je da od 9 predmeta 1-2 ili cak i 3 su laka tj. da neki profesori popustaju ili se desava da je pun amfiteatar i da mozete da puskirate ili prepisete, to se desava i na drzavnim...ali svi oni koji su na drzavnom cute i ogovaraju nas na privatnom zbog ta 2-3 predmeta i to je razlog zasto je kod nas lakse i ''kao'' ne stice se nikakvo znanje..
ne bih zeleo ni jedan drugi fax da ogovaram jer ne znam kako se kod njih radi ali siguran sam da je svima namera da nam prenesu znanje, a ne da nas kradu zbog diplome...

telulu
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 01 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 27, 2007 2:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Privatni fakulteti su legalizovana korupcija. Profesorima se daju visoke plate a oni za uzvrat popuštaju na ispitima. Znam masu likova koju su u srednjoj jedva prolazili, a sada daju ispite na privatnom, a dok se bolji učenici pate na državnom. Eto jedan moj profesor predaje i na državnom i na privatnom. Mi smo na državnom fino morali polagati ispit, a ovi na privatnom su trebali napisati seminarski i već su imali prolaz.

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 28, 2007 8:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e ovako,malo i ja da se umesam.Nisam citao sve postove,ali sam procitao dovoljno.Pa da idemo redom.Prvo,nije tacno da su privatni fakulteti skuplji od drzavnih(odnosi se na samofinansirajuce).Drugo,mozes ti mozda da prodjes sa sesticom kako hoces,ali za vecu ocenu moras da se potrudis.Trece,sto ste ljubomorni na privatne fakultete,tj. na te ljude koji zavrsavaju lako?Gde ce oni bez znanja da se zaposle?Jel vam kradu mesta?Cetvrto,po meni jedna od najboljih stvari.Predmeti koji nisu strucni(npr.pohadjas informatiku,a imas ispit iz sociologije Shocked ) mnogo lako se prodju.Npr.uradis seminarski za 6 ili tako nesto.Opet kazem,za vecu ocenu treba da strebas,ali koj ce mi k**** u zivotu sociologija ako ucim informatiku.Peto,strucni predmeti nisu laki za prolaz,ali ti extra pokazu.Ako hoces veliku ocenu,treba da se cimas extra.Sesto,ako hoces da ucis i da naucis,naucices kao na drzavnom,mozda i bolje,a sto se tice profesora,uvek su tu da ti pokazu.I na kraju,najvise se ceni znanje,ne fakultet.A lakse ces to znanje da dobijes na privatnom.pozz

Boki_89
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 20 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 30, 2007 9:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je drzavni fax ipak mnogo pouzdaniji i priznatiji od privatnih... mene malo hvata panika jer neznam sta da upisem a to vreme se blizi Rolling Eyes

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 30, 2007 9:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

paja1911 je napisao/la sledeće:
Prvo,nije tacno da su privatni fakulteti skuplji od drzavnih(odnosi se na samofinansirajuce).

Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Ma jooook uopće nisu,samo što ja plaćam 37 000 dinara da bi studirala turizam na državnom faksu
a na Singidunumu (odsek turizam) bih plaćala 1500eura ( to je 120 000 dinara ). Laughing Laughing

Nemoj da pričaš nešto takvo kad se ne razumiješ.
I ne vređaj se toliko, ljudi samo hoće da ti objasne da žele diplomu koju će priznavati svi svuda a ne neku nevažeću nakon toliko datog novca. Wink

Uostalom, kad si već krenuo u paljbu - džabe meni privatni faks i lako prolaženje kad mi poslije traže znanje. Pa ubila bih se radije da dobijem na laganicu 6 a onda kad se zaposlim pojma nemam što da radim. Wink

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 30, 2007 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aham...na mom faxu je skolarina 100.843 dinara...drzavnom, da ne bude zablude Neutral jedina je razlika sto na drzavnom faxu postoji mogucnost da budete na drzavnom budzetu...zato lepo zapnete i nista ne placate Wink

inace sto se privatnih fakulteta tice, nemam ja nesto poverenja u njih...za skoro iste pare na drzavnom se dobija kvalitetnije obrazovanje...studenti moraju mnogo vise da rade, pritisak je veci...sama cinjenica da se na privatnom moze proci i sa manje ucenja obezvredjuje diplomu onih koji posteno studiraju...bar u mojim ocima

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 30, 2007 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znači da postoje neki državni fakulteti koji su dosegli i do tih cijena..Znam za Filološki fakultet da je preko 100 000 ili će bit?..Ali opet, nekako je sigurnije..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Privatni Fakulteti Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 7 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon