:: |
Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
To je onaj prijatelj koga vidim posle 2-3 godine a da nije promenio stav o nasem prijateljstvu ili o meni. Takav prijatelj kod mene ima posebno mesto tj na prvom je mestu
|
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Citiraću onog blesavog držte lopova:
Onaj koga mogu u tri sata posle ponoći da pozovem , a da mi ne kaže: Zar nije malo kasno?
Onaj kome se obratim za pomoć , a on mi odgovori : Dolazim( a ne pita šta je u pitanju).
|
|
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Ko me pozove na oproshtajnu vecheru jer je firma propala, posle 10 godina od kada sam zadnji put radio za njega a bio mi je director.
|
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Ja imam 7 najboljih drugarica ))I veoooma sam srecna zbog toga ......Sve su veoma razlicite,ali posebne,lude i dobre,ma nezamenjive....obozavam ih! Evo o svakoj po nesto Tijana (Cija) -je moja NAJBOLJA drugarica od prvog razreda osnovne. Uciteljica nas je sasvim slucajno stavila u istu klupu i od tada smo nerazdvojne.....sta reci osim da je pravi prijatelj u svakom smislu te reci!! Tu je onda Tamara (Tasha)- Tijanina sestra. Iako se obicno retko kad druzite sa sestrom svoje najbolje drugarice,ja ovu malu naprosto obozavam! Mladja je od nas godinu dana,jako je dobra,pametna i lepa,a kao prijatelj nezamenjiva,puna topline,neznosti i razumevanja za svakog,a posebno za mene!
Sad idu drugarice koje znatno krace poznajem,ali sam i za njih dosta vezana. Upoznale smo se u prvom,a zdruzile u drugom razredu srednje skole......do tad smo Tijana i ja bile same,sad smo sa njima i ima nas ne 2,nego 7 )) To su: Zvezdana-Jedna jako lepa,dobra i totalno luuda devojka. Super je za zezanje,zabavu.....Jovana (Joca)- Sa njom je super izaci,zezati se,pricati,ogovarati )) Druga Jovana (Firga)-Ona je trenutno jako zaljubljena,pa nas malo zapostavlja,ali inace je stvarno jako dobra i mocna,i uvek ti se nadje kad ti zatreba... Nevena (Nevi)-smesno,duhovito,vrlo usporeno ali jako dobro bicee )) i Sanja-super savetnik ) to je to....a nas 7 cak imamo i ime....***Magic 7**** )
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
velociraptor je napisao/la sledeće: | Citiraću onog blesavog držte lopova:
Onaj koga mogu u tri sata posle ponoći da pozovem , a da mi ne kaže: Zar nije malo kasno?
Onaj kome se obratim za pomoć , a on mi odgovori : Dolazim( a ne pita šta je u pitanju). |
E tako nesto je i za mene pravi prijatelj. Imao jednog takvog jesam, ali momak se puno zaljubio i ne vidi dalje od nje, ona to iskoristava, pa se nase prijateljstvo zagasilo. Sad se pozdravimo kad se sretnemo i popricamo malo, al nije vise to ono sto je nekad bilo.
A bio je upravo takav kako je velociraptor napisao. U koliko god sati da ga nazovem, nije problem nikakav bio. Kad ga zovnem i kazem trebas mi, on se nacrta bez ikakvog pitanja... Ali kako pjesma kaze "nema vise druga mog, moga druga jedinog..." Srecom bar ga nije uzeo Bog Nek je barem sretan u ljubavi
Joj ja pisem i van teme i svasta nesto
|
|
|
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Najbolji prijatelj... Znaci da je uvek tu kada mi treba, da delimo i srecu i tugu... Da me saslusa, posavetuje, da nam nije dosadno ni kad samo cutimo...
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Najbolji prijatelj je za mene onaj ko mi nikada ne bi okrenuo leđa. Ko me voli ovakvu kakva sam, i nizašta na svijetu ne bi žrtvovao naše prijateljstvo.
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Prijateljstvo je nešto što se gradi godinama, "ciglu po ciglu"... Za mene je najbolji prijatelj neko u koga imam poverenja i koji ima poverenja u mene, neko kome se mogu poveriti i biti sigurna da se te reči neće ni po koju cenu proširiti dalje... Neko, ko mi može pomoći u pola dana i u pola noći, i takođe neko za koga sam spremna toliko toga učiniti kad god nešto zatreba (nekad i kada ne zatreba ništa, nego eto čisto bezveze... živela spontanost )... Neko, sa kim me razgovor i dela ispunjavaju i čine boljom osobom, sa kim se često razumem i bez reči... Takvih osoba u mom životu je jako malo, ali ih čuvam kao jedno od najvećih blaga u životu.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
anyarmani Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Sep 2006 Poruke: 41
|
|
Moj najbolji prijatelj stoji uz mene, uvek iskreno kaze sta misli o meni, nekom mom postupku, imam poverenja u njega kao i on u mene, uvek je tu da me zastiti i podrzi kada treba da se izborim za nesto...i kada sam bolesna uvek ide sa mnom kod lekara (posebno kada primam injekcije) , zove me 10+ puta na dan, propustio bi utakmicu ili bi otkazao devojci kada sam izbedacena, cak mi dopusta da ga smaram onda kada mu se spava, da ga zovem kada spava, da ga budim u 6.00 samo zato sto ja nisam mogla da spavam, uvek je tu da bezi sa mnom iz skole, na sve nacine se trudi da me zadovolji. Naravno uspeva mu! I zato ga toliko volim!
p.s
nemoj te misliti da ga maltretiram, mi samo puno znacimo jedno drugom. A i ja bih sve ucinila za njega
|
_________________ Mozda bi se svideo nekome, da se nisi trudio da se svima dopadnes! |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
kad mi se javi slučajno i nasmije samo u tome trenu. dakle, samo je jedan tren dovoljan da skužim sve, je li joj dobro ili nije, i obrnuto
|
|
|
|
|
|
fallen *ANGEL* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 66
|
|
to je covek koji bi za mene ruku u vatru
|
_________________ *SRBIJA NIJE SAKA PIRINCA DA JE POZOBA SVAKA VRANA KOJU NANESE VETAR* |
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Onaj ko ostane pored tebe posle svih previranja koje život nosi, ko je tu uvek kada treba, čak i kada to ne tražiš od njega. Onaj s kim na pogled znaš šta dalje sledi. Onaj što ti u lice kaže i ono što ne želiš da čuješ a istina je. Jednostavno, onaj ko je tu u dobru i u zlu, i noću i danju.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|