:: |
Autor |
Poruka |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
Mozda bih nekad i pitala to decka,al ne zato sto sam neka ljubomorna kucka vec zato sto sam jakoooo radoznala,hocu sve da znam.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
Nina_NS Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad

|
|
pa ako me pita kazem da sam imala 1 ozbiljnu vezu,a sve ostale su bile kratke...a to sa koliko sam ih spavala...hmmm...pa ako me pita kazem...mada mene licno ne interesuje sa koliko njih je on bio pre mene...proslost me ne zanima...a i nekad se bolje osecam kad ne znam neke stvari...
|
_________________ Ljubav nikad vise ni u sali,los je onaj sto se hvali da ce da me prevari.... |
|
|
|
 |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °

|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

|
|
Cesto mi postavljaju takva pitanja momci,ali ja uglavnom odgovorim : "zar je to bitno?"jer ne zelim da se hvalim time
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
ovaj razgovor sam obavila vec u prvim danima zabavljanja...ne smeta to meni ni najmanje kao sto sam vec napisala...moj dragi i ja volimo otvorenost...ni jedno ni drugo nema cega da se stidi, a oboje nas zanima proslost onog drugog pa zasto onda ne pitati i ne reci
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Ja taj odgovor elegantno precutim.
A i kad bih morala da kazem,ne bih se stidela.
Nisam imala puno momaka i niko ne moze da me okarakterise kao amoralnu,i tacka.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Pa ako me pitaju slobodno ću odgovoriti da sam imala 4
Ne stidim se toga,naprotiv..Bolje imati manje
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
nextajox je napisao/la sledeće: | Bolje imati manje  |
A za kaj to? Obrazloži, please
|
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Shamira je napisao/la sledeće: | Zanima me zasto tipovi uvek pitaju "A koliko si ih imala do sad"?
Stvarno ne znam da li se to samo meni desava ili drugima isto!?
Sta tipu to vredi kad mu kazem da je 3. - 5. ili 17.???
Ajde cure da vas cujem, sta vi kazete na to i da li se vama to nekad
ili cesto desi! |
Do sada nisam bila u takvoj situaciji, što ne znači da neću biti... Moj sadašnji dragi, zna da sam imala samo jednog dečka pre njega i zna da je to bila platonska ljubav... Što se tiče pitanja, sa koliko njih sam "spavala" iliti "vodila ljubav", to pitanje nije ni postavio, ali se jako obradovao kada je uvideo da je prvi... Muškarci...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
nextajox je napisao/la sledeće: | Pa ako me pitaju slobodno ću odgovoriti da sam imala 4
Ne stidim se toga,naprotiv..Bolje imati manje  |
U pravu si slažem se. Ja mogu sa ponosom reći da mi je moj muž prva ljubav, i prvi u svemu. Imala sam neke glupave simpatije pre toga, ali... Onda se pojavio on...
|
|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Mene je moj pita..i ja san njega bome
Rekla san istinu i opet bi to učinila.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
neuhvatljivaa x fille sauvage x

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644

|
|
Nesto se ne secam da me je neko od bivsih to pitao, a stvarno nemam pojma zasto im je to toliko vazno? Mozda ne vole jaku konkurenciju
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ni ja se nesto ne secam tog pitanja
nemam problema da kazem ali mislim da nema potrebe za takvim, jer onda tu dolaze jos raznorazna podpitanja
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|