www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

ispitni rok i nervoza
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
biske
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 09 Maj 2005
Mesto: mirijevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 1:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ljudi samo opusteno Very Happy Very Happy Very Happy .nema nervoze.

_Phoebe_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 5:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

litar stomaklije i sve je lakse

Eniac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 15 Sep 2002
Mesto: Niz Reku Zivota Plovim

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 5:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nervozan kad mi je frka za uslov... u ostalim rokovima malo manje... ali opet postoji nervoza Smile

Trfac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Feb 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 14, 2007 11:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad bi covjek mogao kako uci na ispit opusteno,al nema sanse,osim ako nisi siguran da sve znas.
istina je jedna iako svi znamo da od nervoze nema koristi ne mozemo je otkloniti,to je tako i dzaba sve.

nakia
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Jan 2007

australia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 17, 2007 11:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da postoji nervoza, ali uvek sebe pokusavam da kontrolisem i da ne gubim zivce zbog prolaznih stvari. Trenutak pred ispit je najgori, ali vec kada udjem i izvucem pitanje, bolje je...

Dovidjenja DOMACI.DE

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 18, 2007 9:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmm, po tom pitanju sam izgleda ,,izrod,,. Uopće nisam nervozna. Ni dan pre, ni na taj dan,ni kad treba izvuć pitanje.
Ja sam nervozna samo ako doznam da je ispitni rok ranije nego što je trebao bit ( kao ovaj koji slijedi - aprilski, čini mi se).
A inače, naučim dobro i nemam kaj biti nervozna.

colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 22, 2007 10:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam uopste nervozan i mislim da je to kljuc uspeha... Ostati smiren!!!

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 08, 2007 9:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ponekad sam nervozna,ali se obicno brzo saberem.

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 08, 2007 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uglavnom sam opustena, ali nekada imam tremu.

*zečica*
-fatalna zavodnica-
-fatalna zavodnica-

Godine: 40

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: tamo gdje ljubav počinje

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 21, 2007 8:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh noć pred ispit nikako ne spavam

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 22, 2007 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, još nešto sam primjetila kod sebe . Za kaj nisam nervozna pred ispit? Zato što ispit ili spremim ili ne spremim. Ako vidim da ga ne mogu spremit, ja se uopće neću nervirat jer na taj ispit tad neću izaći. Ne umem muljati pred profesorom, tak da odmah odustanem.
Ili toliko dobro spremim ispit da znam da ću ga položit. I zato se nemam što brinuti.

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 22, 2007 4:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Heh..nisan još na faksu, al uvik san nervozna prije testa, kontrolnog i sličnog..pa ni ne sumnjam da ce tako bit na faksu Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> ispitni rok i nervoza Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 7 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon