:: |
Autor |
Poruka |
korajber Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Sep 2006 Poruke: 12

|
|
nije losa tolko osnovna, al jos ipak si klinac, no u srednjoj zadnje 2 god je ok... taman kolko treba svega...
al fax.... e to je zivot vec...
|
|
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
OdbojkAsicAAA je napisao/la sledeće: | Koje vam je bilo najlepse doba....iz kog perioda su najlepse uspomene,gde biste se najradije vratili....? |
U osnovnoj školi mi je bilo odlično i još se danas družim s ljudima koji su tada išli samnom u razred. Bili smo predivno društvo i drago mi je što smo to i ostali.
U srednju školu se nipošto ne bi vratila jer mi je bilo grozno tamo. Upisala sam školu koja mi se baš i nije svidjela, a nisam se htjela prebacivati u neku drugu jer baš i nisam imala nekog izbora...i nisam znala što želim biti, čime se želim baviti u životu. Ekipa u srednjoj mi je bila jako loša, profesori još gori i to je jedan period mog života koji želim zaboraviti. I moji kolege iz razreda se slažu da nitko nema nijednu lijepu uspomenu iz te škole. Kad sam je završila odahnula sam! Odmah sam sa svjedodžbama trčala upisati fakultet koji volim. Da stvar bude još bolja većina mojih prijatelja iz osnovne škole su upisala isti smjer pa smo sad opet svi na okupu. I još smo upoznali nove ljude s kojima smo se zbližili. Presretni smo! Nažalost...ovo nam je zadnja godina
|
|
|
|
|
 |
Amerigo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 202

|
|
osnovna definitivno. mada sam na faxu stekao vise iskustva u 'nekim' stvarima;-)
|
|
|
|
|
 |
sabrina89 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 31

|
|
hmm..ja sam jos u srednjoj skoli i bas mi je super..ne mogu se pozaliti..
PozZ&KiSs
|
|
|
|
|
 |
idza Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Maj 2005 Poruke: 65

|
|
u osnovnu zbog godina kada sam mogao da budem bilo gdje a de moji ne razmisljaju hoce li mi se nesto desiti ali ne u skolu jer sam ipak bio mlad da bi to bio neki provod, inace super desavanja za osnovnu... ali zato srednja... e kad bi tu moglo da se vrati... covjek tek posle vidi da je to zaista bio period kada smo bili najbezbrizniji sa dogadjajima koje ne mozete da zaboravite... ipak OD KOLEVK PA DO GROBA NAJLEPSE JE DJACKO DOBA - istina ziva
|
|
|
|
|
 |
josé luis Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 75

|
|
meni je najlepsa srednja skola, ali ni fax nije los
|
|
|
|
|
 |
monikaj Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 86

|
|
hmm...ja sam tek osnovnu napravila i radim srednju...ali ipak mi srednja više odgovara
|
|
|
|
|
 |
colovic_vladan Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371

|
|
|
|
 |
[ZG]Paneb Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Dec 2006 Poruke: 38 Mesto: Zg

|
|
Srednja - svaku vecer cuga, nije bilo potrebno puno ucit.
|
|
|
|
|
 |
djokili Dobro upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac

|
|
Srednja i faks su mi podjednako dragi, sa molom razlikom u tome sto je srednja bila bezbriznija , a faks ludilood zezanja!
|
|
|
|
|
 |
vladimir86 Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 1097 Mesto: Beograd

|
|
Najbolje se provodim na faxu, jer sam na BK. Ne moras puno uciti, predavanja nisu nesto obavezna, dok je u skoli bilo, neopravdanih i tih gluposti!
|
|
|
|
|
 |
lukamuzika Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 107 Mesto: Novi Sad

|
|
period osnovne skole je ubedljivo najlaksi i najlepsi
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|