www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Bolna menstruacija...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 3:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

_MaNjA_ je napisao/la sledeće:
Moj je savet da se što prije navikneš. Znam da zvuči grubo al stvarno ne možeš ništa drugo. Moje su menstruacije tako bolne, da sam pre pola godine čak pala u nesvest na poslu, odma su me odveli na klinički centar. Tamo me pregledali, dobila injekcije protiv bolova i to je bilo to. Jedino šta meni pomaže jest Ketonal i to Forte ili Retard. Naravno pre nego počneš bilo šta da uzimaš, trebaš savet od doktora. Meni te pilule prepiše moj osobni doktor ili ginekolog, jer nema druge šanse. Ionako nemožeš tek tako da ih kupiš, jer su preopasne. Probala sam i sa antibaby pilulama, jer to kao smanjuje bolove, al nije pomoglo.

na zalost moram se sloziti sa tobom.Iste probleme imam i ja...i rekli su mi sa porodjajem ce sve sve promeniti.ne promen se..rapten K su jedine tablete koje mi jos pomaz.dakle tako sam rodjena od prve menstruacije sam imala uzasne bolove koji i dan danas traju.Svaki ciklus moram barem jedan dan da prelezim, budem bleda kao krpa, izgubim jako puno krvi, malaksala sam i tu leka nema.Isla sam i po lekarima i radila sve moguce analize sve je u redu jednostavno takav organizam.samo molim boga da to nije nasledno Sad

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Ludica_S
~ Glowing heart ~
~ Glowing heart ~

Godine: 40

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 20, 2006 1:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pridruzujem se klanu bolnih, mucnih, dugih menstruacija Confused jer za mene su tih sedam dana u nedelji nepodnosljivi, bol me ubija, ne mogu sebe da podnesem a ne nekog drugog, tako sam nervozna i hiper osetljiva...i nenormalno zedna...i bolesna za slatkisima...a sto je jos gore ja se otprilike 10 dana pre menstruacije isto tako osecam ( ali bez bolova ), tako da ispadne da mi menstruacija zagorcava zivot 15 - tak dana svakog meseca :angry7: :angry7: :angry7: ...protiv bolova koristim brufen ali u zadnje vreme mnogo manje, jer me svi napadaju sto ga koristim jer navodno mnogo steti i bla, bla, bla, tako da popijem prvi i eventualno drugi dan po jedan ( ostalo mi nista ne pomaze a i on mi deluje tek posle sat vremena Rolling Eyes ) i trpim... :sad6: :123:

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 20, 2006 1:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ludica_S je napisao/la sledeće:
Pridruzujem se klanu bolnih, mucnih, dugih menstruacija Confused jer za mene su tih sedam dana u nedelji nepodnosljivi, bol me ubija, ne mogu sebe da podnesem a ne nekog drugog, tako sam nervozna i hiper osetljiva...i nenormalno zedna...i bolesna za slatkisima...a sto je jos gore ja se otprilike 10 dana pre menstruacije isto tako osecam ( ali bez bolova ), tako da ispadne da mi menstruacija zagorcava zivot 15 - tak dana svakog meseca :angry7: :angry7: :angry7: ...protiv bolova koristim brufen ali u zadnje vreme mnogo manje, jer me svi napadaju sto ga koristim jer navodno mnogo steti i bla, bla, bla, tako da popijem prvi i eventualno drugi dan po jedan ( ostalo mi nista ne pomaze a i on mi deluje tek posle sat vremena Rolling Eyes ) i trpim... :sad6: :123:

drugarski savet Wink umesto brufena uzmi rapten K ne znam jesi li citala prethodne postove, ali kazu da mnogo manje ostecuje sluzokozu zeludca i efikasniji je. Wink i kad naidju najveci bolovi, lezi, ugrej stomak oblogom o d rakije ili vina zgrci se i cekaj da prodje Rolling Eyes Crying or Very sad

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Ludica_S
~ Glowing heart ~
~ Glowing heart ~

Godine: 40

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 20, 2006 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala na savetu Wink ...citala sam postove i bas sam razmisljala da potrazim taj Rapten K jer vidim da je vecina zadovoljna s njim... :biggrin:

MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 20, 2006 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam jaaaakooo bolne menstruacije.Povremeno pijem baralgin,ali sam cula da ne valja da se pije cesto.Izbegavam da pijem lekove,uopste,ali toliko su bolne da se nekad javi i nauzeja...

Pretty_woman78
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 46

Datum registracije: 18 Jul 2005
Mesto: ........izmedju njegovog srca i sna......

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 22, 2006 12:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo jedan lek za bolne mensrtuacije koji je kod mene upalio, a nije teshko..naprotiv....PORODJAJ...pali 100% Wink Very Happy

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 22, 2006 10:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pretty_woman78 je napisao/la sledeće:
Evo jedan lek za bolne mensrtuacije koji je kod mene upalio, a nije teshko..naprotiv....PORODJAJ...pali 100% Wink Very Happy

uh kod mene ni to nije upalilo....iako su mi svi rekli da ce se posle porodjaja sve promeniti...ali nije.. Rolling Eyes

merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 24, 2006 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nalgesin.........

tijance1984
Šef kuhinje veca kuvarica
Šef kuhinje veca kuvarica

Godine: 41

Datum registracije: 25 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 08, 2006 4:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Retko kad da imam toliko bole menstruacije da moram da pijem tablete ali kad imam popijem Ketonal i pomogne mi

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 09, 2006 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ketonal zasigurno pomaze

slatka83
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 06 Jun 2006

austria.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne volim da pijem nikakve teblete.. za nista.. uvek prvo pokusavam da nadjem neko drugo resenje.. pa tek ako nista ne pomaze se odlucujem za tabletu..

ono sto pomaze jeste polozaj 'kod ginekologa'... znaci legnite na ledja sa skvrcenim nogama u kolenima... taj polozaj opusta trbusne misice i misice maternice.. na trbuh stavite nesto toplo.. cebe ili jastuchic.. lagano masirajte to podrucje.. i usredotocite se na duboko disanje... meni ovaj polozaj uvek pomogne..
nikako nemojte da grcite te misice.. jer to samo povecava bol... polozaj na boku sa skvrcenim nogama (u koji se zene najcesce postavljaju) nece nista pomoci..

pokusajte da se umirite.. stavite neku laganu muziku.. ugasite svetlo.. ako je ikako moguce ne razmisljajte o boli... i probajte da se opustite sto je vise moguce.

zena_bez_imena
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 46

Datum registracije: 31 Maj 2004

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 21, 2006 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ista sam ti takva Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Bolna menstruacija... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 7 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon

Development and Hosting by Domaci.de
© 2001 - 2017 Domaci.de - Powered by phpBB2

X

Kuda večeras