:: |
Autor |
Poruka |
Tangerine Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 31 Okt 2006 Poruke: 23 Mesto: Beograd
|
|
Volim torbice, ali samo za neke spec izlaske, kada samo idem u grad, šetnju itd. itb. gurnem fon, ključeve... u džep od jakne, jer mi tada torbica samo smeta
|
|
|
|
|
|
bal pod maskama Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 77
|
|
Ne volim nesto preterano torbice...ja pare dajem najcesce na obucu i toga imam gomile........ali torbica je meni potreba gde bih inace stavila sve sto mi treba?......a toga je puno........ali kada ih kupujem pazim da mi se slazu uz obucu.....uglavnom su to crne,bele,krem..........i to manje ili srednje......................
|
_________________ CLEAR YOUR MIND |
|
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Ne bolujem od toga da moram stalno da nosim torbu, ali kad je nosim obicno je mala, tek koliko da stanu neophodne stvari...
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Imam ih,čini mi se, i previše. Svakodnevno volim nosit neke onako malo veće, da stanu i knjige,fascikle itd a uveče samo ,,pismo,,torbice ili neke baš malene ..
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
pa jesu torbice potrebne u nasem zivotu.. negde moramo staviti mobilni i novcanik.. a kako bi izgledalo da dama sve to strpa u dzepove?
a da spojimo lepo sa korisnim,zasto te torbice ne bi bile lepe i moderne...
ja sam sad videla neku malu torbicu sa krznom.. kao da nosim neko malo kuce.. ali naravno nije od prirodnog krzna...
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Mmm Posedujem gomilu torbica, male, velike, uske, široke, bele, crvene, crne, braon, zelene,... Raznih stilova, dezena, materijala Šta reći - pusto žensko Uglavnom, volim da bude unikatna
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
Obozavam ih.. Imam jih preko 30
|
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Obozhavam torbice...najdrazhe su mi crne,srebrne i zlatne...Ali me nervira sto kada izlazimo jedino ja ponesem torbicu i onda mi je drugarice pretrpaju svojim drangulijama
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Jučer sam kupila jednu prekrasnu crvenu torbicu, sasvim jednostavna ali prekrasna..
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
uf ja ih obozavam,cim vidim neku da mi se svidi ja to odmah kupujem
imam i velike i male,bele crne plave,....ma divota
ipak moram da stavim negde mob i novcanik i ono sto mi treba kad izadjem
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
torbice jako volim, ali samo one male sa kratkim kaisem sto ti stanu pod ruku.. e takvih imam dosta.. i sportske i za izlazak..
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
jao boze znaci imam ih milion,ali mi uvek fali neka!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|