:: |
Autor |
Poruka |
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
I meni MW nekako brzo dosadi ali je bolje odradjen od underground-a (sto je i logicno jer je noviji)
|
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
MW je definitivno bolji i dinamičniji.....
igrao sam sve od nfs...i bolji mi je underground1 od drugog dela....
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
MW definitivno ima bolju grafiku ali upravljanje kolima je losije uradjeno nego u U2. Prica jeste zanimljiva ali posle nekog vremena postane monotona. Underground 2 po meni ne zamenljiv...
|
|
|
|
|
|
student_sa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 113
|
|
meni se MW uopste ne svidja ... nekako su mi bolji oni raniji NFS-i, ipak je NFS3 Klasika ....
|
_________________ ddd |
|
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Nemojte biti svi tako razocarani...
Valjda ce napraviti jos koji deo koji ce biti extra...
Po meni nema mnogo razlike od II i most wonted-a, mada mi je za neku nijansu bolji most wonter...
|
|
|
|
|
|
_RAZOR_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Jun 2006 Poruke: 2 Mesto: Zemun
|
|
Meni je undergraund 2 zivo sr**je,MW je dooo jaja igrica...
Presao sam 5 puta....I jos je igram, BMW M3 je skoro brz u igrici.
Najaci snimak kada MIJA ti baca kljuceve od BMW on ulazi i murija te juri....
|
|
|
|
|
|
Aco91 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 243 Mesto: Loznica
|
|
Meni je bolji Underground
Trebalo je jos da se radi na MW
|
|
|
|
|
|
Ivcha018 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 14 Jan 2005 Poruke: 86 Mesto: Nis
|
|
Pa recimo da je NFSUII imao bolju atmosferu od NFSMW. Izuzetak je normalno deo gde se juris sa pandurima. MW je dosta laksi od UII, opet izuzetak panduri. Grafika normalno bolja u MW. U svakom slucaju, uzivao sam igrajuci i jednu i drugu...
8)
|
_________________ Coool... |
|
|
|
|
mnmn Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Maj 2006 Poruke: 166
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Vec nekoliko dana imam Most Wanted i mogu da kazem da je bolji od svaki Underground. Svidja mi se cela prica, cela scena. Onaj Blacklist je odlican koncept, motivise te da budes apsolutni #1. Nasao sam samo dve mane do sada:
1. Ne moze nocu da se vozi
2. Nema Nissan Skyline (mada to su kompenzirali sa drugim bolidama: BMW M3, Mercedes CLK 500 itd.)
Ali inace u svemu je mnogo bolja igra! Za sada vozim ovaj auto i mislim da ga necu menjati skoro:
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Ja se ipak drzim mog Punta i Eklipse Koga interesuje evo slika
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | Vec nekoliko dana imam Most Wanted i mogu da kazem da je bolji od svaki Underground. Svidja mi se cela prica, cela scena. Onaj Blacklist je odlican koncept, motivise te da budes apsolutni #1. Nasao sam samo dve mane do sada:
1. Ne moze nocu da se vozi
2. Nema Nissan Skyline (mada to su kompenzirali sa drugim bolidama: BMW M3, Mercedes CLK 500 itd.)
Ali inace u svemu je mnogo bolja igra! Za sada vozim ovaj auto i mislim da ga necu menjati skoro |
Svakako da je MW bolji od prethodnih delova, U1 i U2.Nema nocne voznje jer su autori hteli malo da promene desavanja na sceni, ali su ubacili pandure.Sto se tice Skyline-a, to je veliki minus ali ima na pretek dobrih automobila koji mogu da ga zamene...
SL 500 je po meni najbolji automobil u igri i sa njim sam zario i palio sve u igri.Ne znam koliko dugo igras ali ovaj tvoj mi deluje malo siromasno, oskudno sredi ga malo
Pitam se kako ces reagovati kada predjes celu igru?
|
_________________ Master |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|