:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Ja mog dragog ne pitam sledece:
gde je?
sa kim?
kad se vraca?
kada mu zazvoni telefon ili stigne poruka, nikad ne pitam ko je? |
Kad bi bilo više tebe takvih i na primjer mene, muškarci bi bili presretni.
Ja sam od svega odustala kad sam čula frendicu da je svog momka nakon što je on otišao u toalet u kafiću pitala " Kaj si radio toliko dugo "
Ljutita i namrgođena se posvadjala sa njim.
Mislim ono fakat, kad takvo što čujem ili vidim primjese uzica oko vrata - aloha!
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Kad bi bilo više tebe takvih i na primjer mene, muškarci bi bili presretni. |
Trebala bi se udat sto prije, takve zene su trazene. Ne gusimo ih i imaju slobodu, idemo na povjerenje, jer znamo da je ono presudno u vezi ili braku.
Citat: | Ja sam od svega odustala kad sam čula frendicu da je svog momka nakon što je on otišao u toalet u kafiću pitala " Kaj si radio toliko dugo " Shocked
Ljutita i namrgođena se posvadjala sa njim. |
Ta je nenormalna, ispricavam se sto moram rec, ali doista to mislim.
Citat: | Mislim ono fakat, kad takvo što čujem ili vidim primjese uzica oko vrata - aloha! |
Upravo tako
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | ♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Ja mog dragog ne pitam sledece:
gde je?
sa kim?
kad se vraca?
kada mu zazvoni telefon ili stigne poruka, nikad ne pitam ko je? |
Kad bi bilo više tebe takvih i na primjer mene, muškarci bi bili presretni.
Ja sam od svega odustala kad sam čula frendicu da je svog momka nakon što je on otišao u toalet u kafiću pitala " Kaj si radio toliko dugo "
Ljutita i namrgođena se posvadjala sa njim.
Mislim ono fakat, kad takvo što čujem ili vidim primjese uzica oko vrata - aloha! |
u smislu da ga ova pitanja ne pitas a da ti on sam kaze: e duso, idem do kuma, vracam se za pola sata ili cak 3 dana, da ne brines...
onda podrzavam ali da bas ode a da nemas cak ni ideju gde bi mogao biti...e to mi nikad nece biti jasno.......
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | u smislu da ga ova pitanja ne pitas a da ti on sam kaze: e duso, idem do kuma, vracam se za pola sata ili cak 3 dana, da ne brines... |
Da, naravno, uvek mi je pricao gde ce i sa kim i sta radi, ali ga ne smaram sa pitanjima i zivkanjem na mobitel na svaka 2 minuta.
Citat: | onda podrzavam ali da bas ode a da nemas cak ni ideju gde bi mogao biti...e to mi nikad nece biti jasno....... |
Nikada se nije desilo da pojma nemam gde je. Jedino kada mu se isprazni baterija na mobitelu.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
mene sve sto interesuje ja pitam pa ako hoce da odgovori nek' odgovori, ako nece nece (mada je i to dovoljan odgovor samo po sebi)
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
nikada ne pitajte glupa pitanja i necete dobijat glupe odgowore
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
za vas je i valjda najbolje da se nista ne pitate, koliko vidim
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
ne vjerujem da je najbolje baš ništa ne pitati, znam da nisi mislil baš doslovce (a možda i jesi ), ja mislim da je bitno kad se stvari pitaju. Mislim, ako vidiš da je tvoj muški došo kući iznerviran, pa ga još pitaš: Gdje si bio? Šta si radio? Šta je bilo?... znam da mene još više onda živci spopanu. Bolje je čuti, daj mu do znanja da je došao u jednu mirnu luku, oazu, i ako je pravi muškarac, ispričat če ti šta je bilo, kad bude smiren
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
i kad pitam ne pitam jer ispitujem,ne sednem ga na stolicu,ne uperim mu svetlo u oci i ne tucem ga po tabanima
uglavnom znam gde je...bar okvirno.kad nesto ima on ce sam reci. ne volim ja da cupam reci iz nekoga.
doduse ako vidim da se nesto desava,onda ipak postavim pitanje "whats up?"
|
|
|
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
kada nesto radim (protiv svoje volje ) a neko me pita: Oces li vise?
Aaaaaaaaaaaaaa.....
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Pa dobro, Jale, to ne mora da te pita samo cura
Što je to što cura ne treba da te pita?
|
|
|
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|