:: |
Autor |
Poruka |
josé luis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 75
|
|
pa ne znam da li bas u sve verujem, ali unekim stvarima ima istine
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Iskreno, neznam koliko vjerujem. Ponekad su to cista naklapanja-kao oni horoskopi u novinama, a s druge strane vjerujem da zvijezde imaju neku moc.
Mozda kad se jos malo vise informiram, onda cu da vidim u sto vjerujem..
|
|
|
|
|
marijabgd4 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 98
|
|
Ne treba verovati u sve to. Mozda malo
|
_________________ Nisam andjeo ja |
|
|
|
|
Milos-PFC Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 263
|
|
Ja na to ne pbracam paznju vazno mi je kako je meni i njoj a horoskop u 10 plan a ni tamo .
|
|
|
|
|
|
vesnabgd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 29
|
|
Procitam ali posle 5 min zaboravim...toliko o mom verovanju....
|
|
|
|
|
|
Penzy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 28 Nov 2006 Poruke: 13 Mesto: Beograd,Crazy Hadzipopovac
|
|
Pa ono....i ne werujem nesto u horoskop zato sto je nemoguce da svi rakovi na svetu imaju iste probleme ili da ih ocekuje sve isto....ali citam horoskop skoro savaki dan i po nekad nesto i bude tacno...
|
|
|
|
|
|
poison_boy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2006 Poruke: 5
|
|
Ja definitivno ne verujem u te gluposti...mozda sam zaostao, ali mislim da me niko ne moze uveriti u istinitost slicnoga...
|
|
|
|
|
|
just_girl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2005 Poruke: 120
|
|
ne verujem svim horoskopima
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
yellena je napisao/la sledeće: | Ja sam se prijavila na jedan sajt gde mogu bezplatno porediti moje podatke sa partnerom. I to što sam mogla da procitam, nije bas bilo sjajno. Naime, preporucuje mi se da ne ulazim u brak sa tom osobom.
Koliko bi tako nesto uticalo na vas? Sta mislite koliko treba verovati takvim analizama??
Ako nekom znaci ja sam rak a on lav, pa mozda ima jos nekog u toj kombinaciji... |
ja sam obrnuta kombinacija, ja sam lav , a on je rak i da ne znam što horoskop napiše nama je super i odlično se slažemo
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
ponekad volim da procitam horoskop ali ne verujem , odnosno ne pridajem veliki znacaj tome
|
|
|
|
|
|
#Alex# Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Nov 2006 Poruke: 107 Mesto: Kragujevac
|
|
Pa ovako, negde sam pročitala da astrolozi pri izradi horoskopa nasumično izaberu podatke koji su im potrebni. Tom prilikom, oni mogu da pogode baš vaše podatke, ali i da ih u potpunosti promaše. Što znači nekada će vam nešto pogoditi,a nekada neće ništa. Zato ja verujem u horoskope, ali samo u one koji su pisani po mojoj natalnoj karti. I koji meni u potpunosti odgovaraju.
|
_________________ Samo napred, nazad ne mozemo! |
|
|
|
|
zex_ns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 249 Mesto: Novi sad
|
|
u horoskop verujem koliko i u vanzemaljce. A mozda cak vise u njih nego u horoskop. Postoji tu nesto sto bi moglo se poverovati kod licnih horoskopa i kada neko strucan uradi licnu natalnu katru, nesto moze i pogodoti ALI dnevni, godisji, mesecni to ko veruje je previse naivan. OK procitati radi zabavi i ubijanja vremena ali verovati u to ili zvati one asto strucnjake po tv-u to je za emisiju "verovali illi ne"
Vama se mozda i ucini da su vam pogodili ali to su takve reci ili 2-3 da svakome mogu da se kazu. Klasika: Losa finansiska situacija(kome je dobra) ,ocekujete put(svi ocekujemo neki put), uskoro dobitak (svi dobijamo svaki mesec neke pare inace kako bi ziveli), privlaci vas neka osoba(svakog privlaci neko).....
A evo par bisetra nasih astrologa sa TV-a:
- Sta cu postati u zivotu(gledalac) astrolog:Radice te u pekari pa ce te postati profisijonalni pekar
-Kada cu se ozeniti? Kada se opametis.
-Hocu li prodati kucu? Hocete za 2 nedelje , kupac ce biti Roki Balboa
-Kada cu diplomirati? 1.1.2008
. . ..
PS. Zalosno je sto dosta ljudi veruje u to i zove pored ocitih njihovih za*ebancija uz to sto jos to KOSTA
|
_________________ If you see me on the club, you'll be watchin' all night...I ain't here to seat..wanna see you work your body..so give it to me.. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|