www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko verujete u astrologiju/horoskope?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Astrologija i horoskopi ~
::  
Autor Poruka
josé luis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 22, 2006 9:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ne znam da li bas u sve verujem, ali unekim stvarima ima istine

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 08 Avg 2006
Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 22, 2006 9:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno, neznam koliko vjerujem. Ponekad su to cista naklapanja-kao oni horoskopi u novinama, a s druge strane vjerujem da zvijezde imaju neku moc. Rolling Eyes
Mozda kad se jos malo vise informiram, onda cu da vidim u sto vjerujem.. Smile

I svaki dodir njegov nema cijenu, od tužne je stvorio sretnu ženu...
To je vrijedilo čekati...

marijabgd4
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 28 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 27, 2006 2:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne treba verovati u sve to. Mozda malo

Milos-PFC
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 24 Dec 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 4:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja na to ne pbracam paznju vazno mi je kako je meni i njoj a horoskop u 10 plan a ni tamo .

vesnabgd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Dec 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 5:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Procitam ali posle 5 min zaboravim...toliko o mom verovanju....

Penzy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 28 Nov 2006
Mesto: Beograd,Crazy Hadzipopovac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 4:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ono....i ne werujem nesto u horoskop zato sto je nemoguce da svi rakovi na svetu imaju iste probleme ili da ih ocekuje sve isto....ali citam horoskop skoro savaki dan i po nekad nesto i bude tacno... Very Happy

poison_boy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Dec 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 2:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja definitivno ne verujem u te gluposti...mozda sam zaostao, ali mislim da me niko ne moze uveriti u istinitost slicnoga...

just_girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 26, 2006 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne verujem svim horoskopima

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 12, 2007 8:21 am    Naslov poruke: Re: Koliko verujete u astrologiju/horoskope? Na vrh strane Na dno strane

yellena je napisao/la sledeće:
Ja sam se prijavila na jedan sajt gde mogu bezplatno porediti moje podatke sa partnerom. I to što sam mogla da procitam, nije bas bilo sjajno. Naime, preporucuje mi se da ne ulazim u brak sa tom osobom.

Koliko bi tako nesto uticalo na vas? Sta mislite koliko treba verovati takvim analizama??

Ako nekom znaci ja sam rak a on lav, pa mozda ima jos nekog u toj kombinaciji...

ja sam obrnuta kombinacija, ja sam lav , a on je rak i da ne znam što horoskop napiše nama je super i odlično se slažemo Very Happy

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 14, 2007 1:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ponekad volim da procitam horoskop ali ne verujem , odnosno ne pridajem veliki znacaj tome

#Alex#
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 01 Nov 2006
Mesto: Kragujevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 26, 2007 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ovako, negde sam pročitala da astrolozi pri izradi horoskopa nasumično izaberu podatke koji su im potrebni. Tom prilikom, oni mogu da pogode baš vaše podatke, ali i da ih u potpunosti promaše. Što znači nekada će vam nešto pogoditi,a nekada neće ništa. Zato ja verujem u horoskope, ali samo u one koji su pisani po mojoj natalnoj karti. I koji meni u potpunosti odgovaraju. Smile

zex_ns
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 06 Feb 2007
Mesto: Novi sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 07, 2007 8:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u horoskop verujem koliko i u vanzemaljce. A mozda cak vise u njih nego u horoskop. Postoji tu nesto sto bi moglo se poverovati kod licnih horoskopa i kada neko strucan uradi licnu natalnu katru, nesto moze i pogodoti ALI dnevni, godisji, mesecni to ko veruje je previse naivan. OK procitati radi zabavi i ubijanja vremena ali verovati u to ili zvati one asto strucnjake po tv-u to je za emisiju "verovali illi ne"
Vama se mozda i ucini da su vam pogodili ali to su takve reci ili 2-3 da svakome mogu da se kazu. Klasika: Losa finansiska situacija(kome je dobra) ,ocekujete put(svi ocekujemo neki put), uskoro dobitak (svi dobijamo svaki mesec neke pare inace kako bi ziveli), privlaci vas neka osoba(svakog privlaci neko).....
A evo par bisetra nasih astrologa sa TV-a:
- Sta cu postati u zivotu(gledalac) astrolog:Radice te u pekari pa ce te postati profisijonalni pekar

-Kada cu se ozeniti? Kada se opametis.

-Hocu li prodati kucu? Hocete za 2 nedelje , kupac ce biti Roki Balboa

-Kada cu diplomirati? 1.1.2008
. . ..

PS. Zalosno je sto dosta ljudi veruje u to i zove pored ocitih njihovih za*ebancija uz to sto jos to KOSTA

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Astrologija i horoskopi ~ -> Koliko verujete u astrologiju/horoskope? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 7 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon