:: |
Autor |
Poruka |
beckham011 Upućeni član
|
Datum registracije: 22 Sep 2008 Poruke: 417 Mesto: планета Земља
|
|
Pa ne bih se baš složio sa Queen jer muškarce ne privlači pamet i dobrota neke devojke(žene),već njen izgled.
Ja,lično,više volim devojke sa manje šminke,jer ako je devojka lepa bez šminke,onda joj šminka i nije neophodna da bi se dopala nekom.
Pa kome bi se dopla devojka koja izgleda privlačno sa šminkom,a bez šminke totalno drugačije.
Zamislite "slučaj":Legnete uveče sa "jednom" devojkom,a probudite se sa "drugom".
|
|
|
|
|
|
mrvica92 Dobro upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 30 Okt 2007 Poruke: 661 Mesto: Beograd
|
|
Sto reche beckham011 "legnes sa jednom a probudis se sa drugom", to i nije tako loshe, kao da si dve za jedno veche
Meni sminka nije toliko bitna, ali sam protiv kolagena, botoksa, silikona, pur pene itd, nekako me strah da ne puknu. Sta onda?
|
_________________ "I htede ciganka
da mi pogleda dlan,
a ja nedadoh.
Prasnjavim putem
odoh iz sela
i ostavi dragu da me ceka.
Cvet sto zamirisa
u mojoj basti
otkidose!" |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
pa napucane normalno.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|