:: |
Autor |
Poruka |
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
rodjena sam 18.i bas mi se svidja sta gore pise o tom broju
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
sandrica_bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 20
|
|
Ja sam rodjena 14.10. i ne mogu da pronadjem nista vezano za moj datum!
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
25. Ova cifra kao datum rođenja spaja miran broj 2 i dinamičan broj 5. Dakle, razumljivo je da se osobe koje su rođene ovog datuma odlikuju mirnom prirodom, ali zato burno reaguju na nepravdu.
Eto..
|
|
|
|
|
|
smixy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227
|
|
Slazem se za konstatacije za dan 2 i dan 22, ne mogu da verujem koliko je istinito
|
|
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
31. Oni koji su rođeni 31. umeju da budu veoma darežljivi. Veoma rado komuniciraju sa drugim ljudima, ali ne haju za one koji ne mogu tako brzo da se odluče, kao i za one koji brzo menjaju svoje mišljenje
e bas tako. ne mogu da verujem da niko osim mene ovde nije rodjen 31
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
slatka_sejtanka Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Okt 2006 Poruke: 1520
|
|
rodjena sam 05.07. i ne vjerujem o ove gluposti... samo bog zna sve..a mi smai sebi krojimo sudinu i neke gatalice je ne odredjuju
|
|
|
rocky4 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Mar 2006 Poruke: 27 Mesto: Valjevo
|
|
Rodjen sam 02.05 i vecina stvari je promasena.
|
_________________ Limundo, ima mnogo dobrih aukcija:
Moze da se kupi mnogo dobrih i jeftinih stvari! |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
11. 11 je broj senzibiliteta i baš zato osobe koje su rođene ovog datuma jesu spremne da pomognu, sa jedne strane, a sa druge su preosetljive i lako ih je povrediti.
To je živa istina!
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
3. Svi oni koji su rođeni 3. u mesecu govore samo ono što misle. Oni su veoma direktni što ponekad može i da povredi druge ljude. Ali, jedno treba da bude jasno: život sa njima je retko kada dosadan.
Hmm...pa mislim da je zivot sa mnom poprilicno zanimljiv. Neznam, to morate pitati ljude oko mene. A trudim se govoriti ono sto mislim, jer znam da ljudi neznaju da citaju moje misli.
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
17. Broj 17 signalizira da ste vi veoma ambiciozna osoba. Ljudi koji su rođeni ovog datuma u mesecu uvek su aktivni učesnici, a ne puki pasivni posmatrači. Ali, oni vole da slušaju samo sebe - a to može da bude veoma dosadno.
Heh, zato i ne pričam nego činim. Ko priča ne stigne daleko, jer ne stigne do daha od silnog pričanja.
Ovo mi se jako dopalo, samo mi nije jasno sta to treba da znaci/ u kom smislu?
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
kumche je napisao/la sledeće: |
Ovo mi se jako dopalo, samo mi nije jasno sta to treba da znaci/ u kom smislu? |
Pa vjerojatno da si aktivni sudionik zivota, i da nisi osoba koja se olako prepusta slucaju i gleda sta se oko njega dogadja. Nego jednostavno ono sta zelis - URADIS.
Hehehe....doduse ne volis da slusas samo sebe, ima i dosadnijih od tebe koje slusas, pretpostavljam.
|
|
|
|
|
ja_i_samo_ja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 104 Mesto: VELIKA GORICA
|
|
23. Ovde imamo posla sa nekim ko ume veoma brzo da misli i ko ne podnosi rutinske radnje. Osim toga, ovaj tip osobe se stalno bori sa tim kako da pomiri svoju potrebu za samostalnošću sa željom da bude sa nekim u ozbiljnoj vezi.
slažem se sa svime osim s time da se "borim" sama sa sobom da budem u ozbiljnoj vezi. jer to je ono što ja iskreno i želim. bez ikakvog velikog razmišljanja, to je ono za čime težim i što tražim i želim u životu...
|
_________________ "Više vrijedimo kad imamo žene kraj sebe, ne želimo biti nasilni jer, kad izgubimo žene, izgubili smo previše toga." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|