:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ova nova max factor je extra maskara masterpiece predobra kako samo trepavice dodju do izrazaja
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | ja iskrena da budem neverujem da ijedna maskara moze da ucini da su mi trepavice tako duge,guste ko u onim reklamama.. |
donekle se slazem satobom..pre svega treba imati lepe trepavice da bi one mogle izgledati onako kao u reklamama..no cinjenica je i da mnoge maskare danas sa svojim vlaknima cine cuda...polazim od sebe..ja imam nekako kratke i blede trepavice jer sam prirodna plavusa..donje trepavice kao da i nemam..ali prava sminka..ma ume to super da izgleda
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
bluebell Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 201
|
|
Evo ja cu u sklopu ove teme da vam postvim jedno pitanje pitanje.
Da li uvijach za trepavice moze da shkodi trepavicama?????
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
bluebell ja osobno mislim da i ja to nekoristim...jer več rječ uvijač dosta mi kaze i tako da hvala to ne samo mascara,koju obavezno skidam svaku noč prije spavanja
|
|
|
|
|
|
schatzibaby23 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 250
|
|
moje trepavice su isto tanke i kratke, neznam sta da radim s njima, imam osijecaj da cu ostati bez njih do 30te
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ma neces bre..one ne opadaju samo su ti verovatno prirodno tanke ..i moje su iste takve..jedva se i vide da ih imam jer sam prirodna plavusa..samo pronadji odgovarajucu maskaru koja ce im dati dodatnu gustinu i lepotu i to je to..a za opadanje, ako ja kroz 4 godine ostanem bez trepavica javicu tebi da znas..posto cu pre stici do 30 te
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
naravno da skodi to ti dodje isto kao i kad feniras kosu... donekde steti..
|
|
|
|
|
|
cica20 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265
|
|
ja navise volim dobre trepavice jer one otvaraju oci a oci su ogledalo duse. Koristim uvek Lorealove maskare,a cula sam da je dobra ona u crno braon pakovanju-dupla je
|
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Ricinusovo ulje je dobro za trepavice, preporucuje se da se namaze malo na trepavice uvece, pre spavanja...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
pachule Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433
|
|
Je l' to ono ulje koje moze da se kupi u apotekama?
|
|
|
|
|
|
perakojot013 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535
|
|
Jeste, i mogu da potvrdim da je odlicno za trepavice. Uzmi neku staru istrosenu maskaru, isperi je i unutra sipaj ricinusovo ulje. Svako vece pred spavanje stavi ovu "specijalnu maskaru" ili kako je ja u sali zovem "maskara za spavanje"
|
|
|
|
|
|
Lea20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185
|
|
cica20 je napisao/la sledeće: | ja navise volim dobre trepavice jer one otvaraju oci a oci su ogledalo duse. Koristim uvek Lorealove maskare,a cula sam da je dobra ona u crno braon pakovanju-dupla je |
Ja sam koristila tu maskaru medjutim nisam bila zadovoljna,dok je mojoj drugarici bila izvrsna.....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|