:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Dva posta iznad sam ti ja editovala tvoj upis. Ne mozes da menjas upis i sklanjas ono sto sam ja napisala. Nisi ti administrator ovde.
|
|
 |
MilosJS Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 778 Mesto: Sid

|
|
Jeste, nisam ja administrator. Zbog cega si toliko nervozna. Ko te je iznervirao. Sta se samo ljutis... Nemoj da budes takva... Nisam imao lose namere... Sta si takva... Sva nekakva... Nemoj da budes takva... Da li moze pesma... Nemoj da budes uobrazena... To sto si ti administrator nije nista... Ma sve je u redu... Ako moze pesma postavi ako ne moze nema veze... Ali samo da kazem, neka se zna, da nije u redu ako ne postavis pesmu... Zato sto nisam nista strasno uradio...
Pozdrav,
|
|
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Nisam rekla da ti necu postaviti pesmu, ali nemozes TI da brises MOJ edit! Nisam ni besna ni nervozna, ali neki red mora da postoji.
|
|
 |
MilosJS Iskusni član

|

|
|
Sanjice preterujes. Mislim da je glupo da se raspravljamo. Ti si administrator i to je u redu. Ali mogu i korisnici nekad nesto na svoju ruku da urade. Ako ti je tvoj edit toliko vazan prepravi ga. Ja nemam vise namere da se raspravljam. Veruj mi.
Pozdrav,
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
mozillafirefox_mf je napisao/la sledeće: | Sanjice preterujes. Mislim da je glupo da se raspravljamo. Ti si administrator i to je u redu. Ali mogu i korisnici nekad nesto na svoju ruku da urade. Ako ti je tvoj edit toliko vazan prepravi ga. Ja nemam vise namere da se raspravljam. Veruj mi.
Pozdrav,
 |
Kao prvo pesma ti je u Muzickim zeljama, a drugo TI ne mozes da ispravljas MENE, kao ni moderatore, ako nesto uradim imam razlog za to i ti ne mozes da brises ono sto ja napisem. Nadam se da ti je jasno to.
|
|
 |
MilosJS Iskusni član

|

|
|
Sve je to u redu ali ne slazem se u potpunosti sa tobom. Hvala ti na ispunjenoj muzickoj zelji. Ja se nadam da vise neces praviti dilemu oko gluposti. A ja cu pisati ono sto mislim da treba u jednom postu. Ja sam vec rekao Nesi da ja ne pisem poruke da bih nabio postove. Kada napises poruku jednu za drugom mnogo lepse izgleda. Pogotovo ako se sadrzaji poruka razlikuju. Shvatas. Zbog toga nisam pisao sve u jednom postu. A sledeci put posto vidim da tebi to toliko smeta sve cu pisati u jednom postu. I tvoje potpise necu brisati. Mislim da ti ne treba vise marketinga. Svi te poznaju. Nije mi jasno zbog cega moras skoro svaku poruku "ukrasiti" svojim editom. To me jako nervira.
Pozdrav,
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ne moras da se slozis samnom, naprotiv. Ovo nije dilema oko "gluposti" niti pravim sebi "mareketing", niti imam potrebe za tako necim. Uradila sam sa tvojim postovima sto radim i sa drugim, udvajanje poruka nije dozvoljeno i to jasno pise u Pravilniku. Ti si pisao dve poruke jednu za drugom, u razmaku od par minuta, to nije dozvoljeno. Nigde nisam napisala da pises poruke zbog broja postova, jer vise nikome broj postova nije potreban nizasta. Bila sam dovoljno jasna kad sam rekla da ne mozes da brises ono sto administratori ili moderatori napisu. Ne znam sta ti jos nije jasno i zasto nastavljas diskusiju i sad ovde iznosis sta tebe nervira. To nije moj problem da li tebe nerviraju poruke za edit. Te poruke se ostavljaju iz razloga da clan vidi ko mu je i zasto izmenio upis i to nije nista novo na sajtu. Kraj diskusije.
|
|
 |
MilosJS Iskusni član

|

|
|
Kraj... The end... Ne ljutis se... Drago mi je... Ni ja... Pozdrav... I lepo spavaj i lepo sanjaj Sanjice...
|
|
|
|
|
 |
MilosJS Iskusni član

|

|
|
Ivana Banfic - Predaleko. To je moja nova muzicka zelja.
Pozdrav,
|
|
|
|
|
 |
Gile80 Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd

|
|
mozillafirefox_mf je napisao/la sledeće: | Ivana Banfic - Predaleko. To je moja nova muzicka zelja.
Pozdrav,
 |
Pesma ti je u muzickim zeljama
|
|
|
 |
MilosJS Iskusni član

|

|
|
Hvala administraciji sajta na ispunjenoj muzickoj zelji...
Pozdrav,
|
|
|
|
|
 |
MilosJS Iskusni član

|

|
|
Postovani moderatori i administratori sajta hitno mi treba cela pesma "Samo da rata ne bude" koju peva Djordje Balasevic. Sanjica je tu pesmu vec postavljala na sajt ali ta verzija traje dve minute i dvadeset sekundi. Ako mozete molim Vas nabavite mi celu verziju pesme.
Pozdrav,
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|