:: |
Autor |
Poruka |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Trebalo je 2-3 nedelje. Zato što to nije bilo na jednu noć. A sa devojkom koja bi to odmah uradila, ne bi ni bio u vezi
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
pa negdje oko 2 - 3 nedelje...
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
treba da prodje dosta vremena
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Decko sa kojim sam bila u vezi tri godine...cekao me je ravno - godinu dana
al sam grozna bila...
Ali ne zalim...Bili smo u iskusenju i on i ja, ali smo i dokazali da veza moze i bez sexa...Barem neko vreme...
Ali smo u one dve godine posle toga, sve nadoknadili
|
Slazem se sa tobom,tako sam ja bila sa prvim deckom,mozda nebi sad cekala godinu dana ali ko zna mozda par meseci
|
|
|
|
|
|
zelenojedobrozaoci Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 30 Avg 2006 Poruke: 105 Mesto: beograd/ i ostatak sveta.
|
|
francuskinja je napisao/la sledeće: | Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Decko sa kojim sam bila u vezi tri godine...cekao me je ravno - godinu dana
al sam grozna bila...
Ali ne zalim...Bili smo u iskusenju i on i ja, ali smo i dokazali da veza moze i bez sexa...Barem neko vreme...
Ali smo u one dve godine posle toga, sve nadoknadili
|
Slazem se sa tobom,tako sam ja bila sa prvim deckom,mozda nebi sad cekala godinu dana ali ko zna mozda par meseci |
u kom vi vremenu zivite ? nemogu da verujem u vase izjave. vas dve neznate sta je strast.
ako mi se dopadne nece proci ni dva dana. dobro i ja njoj
|
_________________ iskustvo je ono sto dobijes dok ocekujes nesto drugo |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Epa,izvini mi nismo te vrste devojke koje vi mastate,pa momcima vam u tome mozda ne odgovara,vi ste manje vise navikli sve odmah da dobijete,pa barem ovako cemo onda videti dali je vam je stalo za nas uopste ili samo je seks vazan...(taj ko i ceka,doceka)ako je o necem problem,izvolite momci,imate k...devojke za prvo vece i taj stil...inace na tvom odgovoru,znam sta je strast,ne brini...
|
|
|
|
|
|
zelenojedobrozaoci Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 30 Avg 2006 Poruke: 105 Mesto: beograd/ i ostatak sveta.
|
|
ha ha ha. sta da dobijemo ? izvini nerazumem te. a vi nista nemate od toga ? ha ha ha
ma daj. nije vazno to je tvoja stvar
pozdrav
|
_________________ iskustvo je ono sto dobijes dok ocekujes nesto drugo |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
markoni ! chim me nema neko vreme pravish ***** na forumu.cccccc
ps: dechko moj, ipak moram da priznam da si u pravu ..delimo mishljenje. Znachi nema chekanja..a zashto chekati ? shta i kome tim chinom dokazati ? devichanstvo ? dobra i fina cura ? Nikako pre udaje ? ...ili pak neka druga dubioznost...
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Haha pa ja cu ovde da umrem od smeha... Da li uopste bitno koliko ko ceka. Neko ceka (ali se i naceka) a neko ne... Po meni je stvar strasti, privlacnosti... A onda sve dolazi sve samo od sebe, ili? I u tome nema nista fina ili ne... Kako se ono kaze: dobre devojke stizu u raj a one druge svuda? Haha
Ajde sada da vas cujem momci...
|
|
|
|
|
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
bitno je da se da od srca-samo malo
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
GroundZero Mister Domaći.de 2008
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: Zg
|
|
Ako pristane na sex odmah na početku, naravno necu odbit ali joj se kasnije necu javit niti bi želio imat ista s curom koja olako daje, a opet tko zna koliko ih je takvih moglo biti prije mene.....ne hvala, radije sam strpljiv sa curom koja mi se svida i do koje mi je stalo jer se kasnije sve ostalo isplati a time jedan izazov više za mene...
|
|
|
|
|
|
Samo tvoja ortakinja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Maj 2007 Poruke: 105 Mesto: Beograd
|
|
Meni je trebalo dve nedelje
|
_________________ Jednom se zivi |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|