www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Novi Harry Potter!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 21, 2006 11:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Toliko hvale te gnjige a meni se nikako ne svida,kao ni filmovi...a toliko digli prasinu za tog harry potter...

medonja89
Upozorenja: 1 od 3

Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 28, 2006 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

procitala sam sve delove!Jako je dobra knjiga

bejzik
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko je umro reci nam pa da ne citamo. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

plass_chamoice
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 23 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 05, 2006 6:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gledao sam film, neznam koji deo i uopste mi se ne svidja. jedino mi se svidja stevan, komicna sinhronizacija tupavog harija potera

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 18, 2006 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj ljudi sto je film smor mada koliko sam vido iz sestrinih prica knjige su za nijansu bolje al to nikako ne bi mogao da citam niti da svatim kako se odrasli ozbiljni ljudi zaglupljuju time .Ili to mozda govori da koliko god godina imali mi smo i dalje deca Rolling Eyes Question Question Question

....tvoj i u dobru i u zlu....

XduleX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 17 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 27, 2006 8:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ok je knjiga, puno mastarije, ........

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Novi Harry Potter! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon