:: |
Autor |
Poruka |
blue037 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 182
|
|
tek kada sam je uzeo izasao sam sa njom napolje i odlutao negde i zaboravio je.......srecom ostala je sa drugarima, ali isekao sam se
|
|
|
|
|
|
tetarajna Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jan 2007 Poruke: 58
|
|
Moja retriverka je imala obicaj da iskoristi priliku kada neko ulazi u dvoriste i da smugne. Jednom se nije vratila 2 dana, Mislila sam da cu umreti od tuge, ali se ,srecom, vratila, doduse prljava i smrdljiva jer je upala u komsijin svinjac.
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
hvala bogu jos mi se tako nesto nije desilo,i ne znam kako bih podneo da se desi
|
|
|
|
|
|
Zafira Odomaćeni član
|
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 2186 Mesto: negde na severu
|
|
Davno sam imala muzjaka njufaundlendera Astora koji je svuda isao za mnom i jednog dana je nestao.Trazila sam ga svuda,stavljala oglase na razne radio stanice i posto je ovo malo mesto svi su ga znali,ali od njega ni traga ni glasa.Posle tri meseca se jedne noci pojavio na kapiji sav prljav i ucickan ali nemogu vam opisati njegovu i moju srecu kad je uleteo u dvoriste.Nazalost,sad je pokojni ali je zaista bio predivan i nikad ga necu zaboraviti
|
_________________ When everything goes wrong.........................
remember that it could be still worse!!! |
|
|
|
|
rosierosie Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 600
|
|
Macak Milko mi je nestao pre oko godinu dana. Jurcao se s mackama po komsiluku. Moji misle da su ga ubili ostali mackovi u vreme parenja. Ja volim da verujem da se zaljubio i preselio kod svoje drage. Tako mi je lakse. Mnogo mi je tesko kad pomislim na njega. Smrc!
|
|
|
|
|
|
Zbucka Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 473 Mesto: Rajvosa
|
|
Prije dva dana sam izvadila kornjacu iz akvarijuma da se malo proseta.... I odjednom...nemaaaaaaaaaaaaa!!!! Pretrazila sam cijelu kucu, i ni traga ni glasa...na kraju sam je ipak nasla ispod oramara se zavukla... Joj, zamalo nisam crkla....
|
_________________ Svako od nas neku svoju priču ima,
Što u tami tišti, a puteve bira,
Samo kad je hladno,kad umori zima
Slutimo je tuzni na krilu leptira... |
|
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
pre par godina mi je zbrisao kuca i od tada nemam kucnog ljubimca...bas sam bila tuzna...
|
|
|
|
|
|
vip-maca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jan 2006 Poruke: 85 Mesto: split
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Da, nekoliko maca i kuca, ali se ona vratila.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|