:: |
Autor |
Poruka |
$elvis$ Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 123
|
|
mrznja je trenutacni osjecaj razornog ucinka,ali sve zavisi od osobe do osobe,neki mogu mrzit do kraja zivota a neke prodje sutradan...
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ne volin mrzit...čak ni ne znan mrzit..nisan nikada nikog mrzila....mnogo puta kazemo "mrzin nekoga ili nesto"-al to nije stvarni osjecaj vec trenutno stanje..
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Nikola_BG Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 96
|
|
Mrznja-jedna vrsta osecanja-
Do toga dolazi ili predrasudama(bar kod mene),ili ne slogom ili ukoliko vas neka osoba iznervira.
Najcesce dolazi predasudama!
|
_________________ Volim narodnjake |
|
|
|
|
autentični srpski junak Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 249 Mesto: SENJE - Ćuprija
|
|
mržnja osećanje koje nikom ništa dobro ne donosi...
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Nikad je nisam osetila ni prema kome. Osetila sam i bes i gadjenje ali mrznju nikad, ne znam i ne razumem kakav je to osecaj...
|
|
|
cimlia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 61
|
|
Po mom misljenju mržnja se rađa u nama...a ponekad mrziti je čak i dobro za dušu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
... neki su svjesni svega što mržnja jest, i riječima negiraju da mrze, ali im djela sasvim drugo govore...
... mržnja je, zapravo, nezadovoljstvo samim sobom izraženo u negativnoj energiji prema drugom...
i nažalost, neprekidno smo okruženi njome...
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
|
|
|
mistik29 je napisao/la sledeće: |
i nažalost, neprekidno smo okruženi njome... |
nažalost...
|
|
|
|
|
|
ekonomista87 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo
|
|
pa neki to rade nesvesno, ne znaju sta je dobro, a neki iz osvete, prkosa, pakosti....
|
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
mistik29 je napisao/la sledeće: | ... neki su svjesni svega što mržnja jest, i riječima negiraju da mrze, ali im djela sasvim drugo govore...
... mržnja je, zapravo, nezadovoljstvo samim sobom izraženo u negativnoj energiji prema drugom...
i nažalost, neprekidno smo okruženi njome... |
Potpuno se slazem sa tobom. Samo bih dodala jos i ovo. I mrznja je osecanje! Postoji nesto mnogo gore od nje, a to je ravnodusnost.
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Ne umem da mrzim..
Jednostavno kad se razocaram u nekog taj je"mrtav" za mene i ne zelim nikakav kontakt sa njim.. Mozda je to strogo, ali ne zelim da gubim vreme sa osoba koje to ne zasluzuju..
Da mrzim i osvecujem, od toga nema neke koristi.. Samo cu stvoriti probleme, a ovako mi je savest mirna..
Razlozi za mrznju su uglavnom ljubomora i zavist..
Ljudi su optereceni materijalnim stvarima, a ako neko ima vise odmah bih da im naude..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|