:: |
Autor |
Poruka |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Uvek se nasmejem kad pricam sa nekim od mojih sestrica ili kad ih ugledam..inace,privatno se dosta smejem,sto je kazu zdravo..
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
|
|
|
|
|
|
Uvek se nasmejem kad vidim avatar od Tweety-ja..obozavam ga!
|
|
|
|
|
|
Uvek se nasmejem nekoj gluposti koju sam sama napravila..nedavno sam bar sam ja tako mislila,nazvala drugaricu,i pricala,pricala,pa sigurno 10 -tak minuta,i onda pitala,sto cutis?Neki muski glas mi je reko,izvini,ti si pogresila broj,ali mi je bilo bas prijatno slusati te..osecala sam se ko da me je neko polio hladnom vodom,ucutala sam momentalno,i spustila slusalicu,razmisljajuci sta sam sve spominjala..
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Uvek se nasmejem kad se dvojica kolega (inače su komšije) posvađaju. Podžapaju se ko krvni neprijatelji (i to komično), pa na kraju bude: "Komšo, idemo kući! "
|
|
|
|
|
|
Uvek se nasmejem kad vidim mamu il sestrica da mi ulazi u sobu..
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Uvek se nasmejem kad se setim kako ću se svemu ovome smejati.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
|
Uvek se nasmejem Maki(drugarici),kad me pita_jesam oslabila malo?Izgleda da jesi,pa trazim uvek neki nacin,da smislim da jeste,mada vidim da nije,jer znam da brine zbog par kg,bespotrebno..
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Uvek se nasmijem dobrom vicu
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Uvek se nasmejem kada se setim kako smo se glupiralae i kako nam je bilo lepo. Nikakvih briga nije bilo, taj period je bio bajan.
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Uvik se nasmijem kada mi počne prepričavati doživljaje
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|