:: |
Autor |
Poruka |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
sekooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

|
|
gde si breeeeeeeee ...bas si mi nedostajao covece...sta radis? sta ima novo...vidim ima nesto,a seka ne zna...sramoto...to se uvek seki prvo javlja.... ...kad ce svadba?
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
e moja seko draga. dok si ti vandrala okolo, bato ti se oženio.
inaće sam dobro. ma super sam. kako si mi ti? što te nema, ja se već brinuo za tebe, baš si mi nedostajala
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

|
|
nista me ne pitaj...imam jos deset dana do prijemnog pa je frka panika...moram da palim dosla sam samo na kratko...ljubim te puno...drago mi je zbog zenidbe..hehhehehe..e ali seku da ne pozoves na svadbu....bruko jedna
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
 |
ivanadel Najdan

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3602 Mesto: U srcu moga Srca

|
|
Evo me!!!!!
Sreco jel moze jedna kafica?!
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
seko, tražio sam te vjeruj mi. čujemo se mi. bratu sam dao msn adresu, pa se čujemo.
evo kafice ljubavi:
|
|
|
|
 |
ivanadel Najdan

|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3602 Mesto: U srcu moga Srca

|
|
Hvala!!!!
Procitaj pp!!!
|
|
|
|
 |
komina Upozorenja: 4 od 3

|
Godine: 116
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............

|
|
daj pivu i svima sta piju
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|

|
|
evo pive i ostalog pića. koji je to razlog:
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|