:: |
Autor |
Poruka |
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Ma problem je u tome sta, ako si sklon tome, jednostavno se kupi i vraca sta god radio... a s godinama postaje sve teze rijesit ga se... Zato je bolje sta ranije reagirat, nakon napunjene 20-e je stvarno sve teze
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
margitrad Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 326
|
|
Nema leka. Sve sto radis daje samo privremene efekte i kad prestanes celulit se vrati. Osim ako ne promenis ishranu
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
sport.
teretana.
trcanje.
pomaze sve.
keva mi je kozmeticarka, pa mi je preko zeptera uzela neku sparvu za razbijanje celulita.
inace sam mrsava, ali mi se pojavljivao celulit, i onda kako se trudim da nabacim jos dve tri kile, redovno radim vezbe (kucna varijanta) sa sve tim razbijacem masnih naslaga.
mnogo kul sprava. meni pomogla.
|
|
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Verovatno joj je i cena veoma dobra.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
Sad sam kupila Niveinu Goodbay Celulite... kontam da je super
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
žene moje, šta se opterećujete celulitom, pa svatko ga ima! A on se ionako vidi samo kad stisnete guzu, dajte
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
Milena Carica je napisao/la sledeće: | Verovatno joj je i cena veoma dobra. |
a bila je...nije strashno
sada se vise ne proizvodi spravica, jer je izashlo neko novo nabudzeno stvorenje!
lol
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
Ma šta se opterećujete sa tim,ja ga imam malo i ne smeta mi,kome se ne sviđa kako izgledam neće me gledati.Ako meni ne smeta šta druge briga kako izgledam!
|
|
|
|
|
|
anngi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 29
|
|
Dobra je krema od Vichy Lipocure i ujedno mozete ici na tretmane mezoterapije. Pomaze probala sam
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
inana je napisao/la sledeće: | ja sam fizioterapeut,svim devojkama-zenama,mada i muskarcima ali u manjem broju bih preporucila da redukuju iz svoje ishrane gazirano,slano,suhomesnato a po mogucstvu i cigarete.fizicku aktivnost 1 ili 2 puta nedeljno.devojkama masazu mogu i same nije potrebno da idu u salon.a od preparata bih preporucila brsljen ulje izmasiraju se i uviju najlonsku foliju oko nogu itd.i tako izdrze 3 ili 4 sata mogu i da vezbaju dok to imaju na sebi preporucljivo je. |
Jel dovoljno da trcim svako vece?I naravno da ne jedem fast foof pijem gazirano itd.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
LudacaFL Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 156
|
|
kad neko sazna najlaksi nacin da se skine celulit hehe recite mi...
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
anngi je napisao/la sledeće: | Dobra je krema od Vichy Lipocure i ujedno mozete ici na tretmane mezoterapije. Pomaze probala sam |
Moja koza je sa Lipocure 100 put bolja ova krema radi cuda
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|