:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Tako u mom selu...
|
|
|
schmekerica Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
Jaoj i meni u zadnje vrijeme, jako opada kosa, vjerovatno zbog stresa, jer imam puno problema i briga, čula sam da su šampon i ampule Fitoval jako dobri, tako da odo sutra u kupovinu da probam i to, inače ću oćelaviti
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
pa mozda je i meni od toga jer se sad jako nerviram oko skole da li cu dati uslov ili ne...
a verovatno da ne..
|
|
|
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
Tako to sa godinama, sjede i sve to... Jos malo pa ce i senilnost poceti da djeluje...
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | da vas pitam,2 godine sam se konstantno blansirala... tj na svakih 5 meseci mozda...
sada sam vratila prirodnu boju kose i zanimalo bi me da li je normalno da i posle pola godine kad se tusiram i dalje mi strasno opada kosa? |
Navedeno je vec mali milion razloga za opadanje kose, a i verujem da i sama verovatno znas da farbanje kose i uopste prisustvo bilo kakvih hemikalija moze da osteti kosu u velikoj meri i da je potrebno jako puno vremena da bi se kosa oporavila od stalnog izlaganja hemijskim supstancama...tako da samo budi strpljiva i pokusaj da na sto najbolji nacin negujes svoju kosu i sigurna sam da ce sve biti ur edu.Ako je pak gubljenje kose na nervnojbazi, ne boj se neces ocelaviti kad ja nisam neces ni ti..Stres jeste vrlo cesto uzrok, ali ako je u pitanju stres, najcesce kosa opada u vidu pecata po glavi, tako da i ta solucija nadam se otpada.E sad moze biti uzrok i los kvalitet vode kao i nedostatak vitamina u ishrani.Pokusaj da vodis sto vise racuna o hrani, o unosu dovoljne kolicine vode i vitamina u organizam, koristi sto kvalitetnije sampone i sigurna sam da ce vrlo brzo sve bit u najboljem mogucem redu
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
koristim sampon fructis i balzam na bazi prirodnog meda... i svremena na vreme stavljam pakovanja na kosu na bazi kvacsa,piva,zumaca i maslinovog ulja... pa vajda ce se jednom oporaviti..
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
ma naravno da hoce, ne brini, ali sturcnjaci kazu da koliko je vremena potrebno da se nesto unisti, barem je duplo vise vremena potrebno da se potpuno oporavi..a ti si je pune 2 godine unistavala zar ne? Srecno u svakom slucaju
|
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
znaci za 4 godine ce mi se oporaviti kosa???
e pa onda dok prodje tih 4 godine kosa ce mi biti tanka,tanka,tanka...
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
nemoj to bas tako bukvalno shvatati..ne znaci da ce ti za 4 godine kosa biti skroz tanka kao ni da ce nastaviti da opada istim intenzitetom u svakom slucaju, da ne bih sad kopirala posebno svaki lek protiv ovog problema i da ne ispadne da reklamiram, ev ti linka do lekova koji se preporucuju u tvom slucaju..sigurna sam da ce ti bar nesto od toga pomoci u sto brzem oporavku kose..
http://www.tegobe.com/samolijecenje/jezik_hrvatski/otc_ispadanje_kose.html
ja ti licno preporucujem prvi, cetvrti i peti..iz iskustva
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
hvala pinki
|
|
|
|
|
|
mcse Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Mar 2006 Poruke: 25 Mesto: Beograd
|
|
ako si nasledio od roditelja opadanje kose
nema leka ma koliko god ljudi pricali
moj tata je vec u 16 poceo da celavi
a ja u 25-26
znaci moja deca ce jos kasnije a njihova mozda ni nece
znaci geni su cudo!
|
_________________ MCSE |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|