:: |
Autor |
Poruka |
Ok_cura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Avg 2006 Poruke: 193 Mesto: Sarajevo
|
|
narcisoidnist je ok u granicama normale, na kraju svi smo mi pomalo narcisoidni.. moras prvo voljeti sebe da bi mogao voljeti druge.. zar ne?
|
_________________ U_sVaKoM_SlUcAjU_Ok_CuRa |
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Naravno da svi mi volimo prvo sebe. Ali to je vrlo normalno. Ali, sad, postoji tu i narcizam. To vec nije ono: ja na prvom mestu (tj. egoizam) vec malo ozbiljnije. Narcizam je zaljubljenost u samog sebe, ceznja za samim sobom, uzivanje u sebi i u takvim slucajevima NIKO drugi ne dolazi u obzir.
Mozda bi mogla reci da je egoizam ustvari pravi nacin voljenja sebe. A kad volis drugu osobu... pa sigurna sam da znas kako je to kad ti srce lupa ko ludo zbog druge osobe
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
ekonomista87 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo
|
|
Narcizam je biti zaljubljen u samog sebe. Po meni to je dobro ali u odredjenim granicama. Kako voleti i postovati druge ako ne volis i ne postujes sebe.
|
|
|
|
|
|
erak89 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 20
|
|
Svi mi volimo sebe pa onda druge, ali narcisi vole sebe, pa sebe, pa sebe, i tek onda druge.to ne moze da se kaze da su zaljubljeni u sebe jer to nije isto kao kad se zaljube u curu ili decka.To sa sigurnoscu mogu da kazem jer sam ja NARCIS i time se ponosim.Mi se samo divimo i cenimo sebe vise nego druge i to u enormnim granicama.Razlika izmedju narcisa i drugih ljudi je u tome sto narcisi nemaju granucu u voljenju sebe, svi sa granicom nisu narcisi.
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
paaa volim sebe i sama sebi sam najvažnija ali ne divim se sebi i ne tražim od drugih da mi se dive...niti se ljutim ako se nekome ne svidim.
|
|
|
|
|
|
syncmaster4all Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 07 Sep 2006 Poruke: 26
|
|
Svako je pomalo narcisoidan. U tome se ogleda koliko postujes sebe.
|
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Ljudi, ne brkajte pojmove. Svako od nas je pomalo egoista! Narcisoidnost je zaljubljenost u sebe. Kod takvih osoba ne postoji mesto za druge osim za samog sebe!
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
lukamuzika Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 107 Mesto: Novi Sad
|
|
Svako je pomalo narcis...
|
|
|
|
|
|
TweexY Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 116
|
|
Sve ima svoje granice...pa i narcizam.
Ali svako posjeduje tu osobinu bar po malo...
|
|
|
|
|
|
gacko_budala Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 4
|
|
ne bi reko da po malo imamo narcizam u nama nego to je puno vise
|
|
|
|
|
|
erak89 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 20
|
|
Kakvo tudje misljenje,to je potpuno nebitno.Oni znaju sta znaju i njih(mene)me zamima sta ko misli tome.FRAZA ali ipak ljubav je slepa.
|
_________________ http://s1.bitefight.ba/c.php?uid=23516 igrica je extra registruj se i probaj |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
pa ako ne volimo sami sebe u nekim granicama, kako ćemo onda voljeti druge ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|