:: |
Autor |
Poruka |
tdejo86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 59 Mesto: Subotica
|
|
Uvek im budem simpatican, pa mi nije tesko. Ali vise volim kad ih ne sretnem
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | Kako se snalazite s roditeljima vasih devojaka/momaka? Vole li vas, mrze li vas, ignorisu li vas? Da li vam padne mrak na oci kad morate da ih upoznate? I kako je izgledao taj susret,a kako sledeci? |
čini se da me vole, dobri su prema meni, a dobri su inače...Prvi susret je prošao super, drugi još bolje itd.....
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
jao pa super...stvarno super funkcionisemo...to su takvi likovi...neznam sa njegovom kevom sam kao sa drugaricama,a njegov tata stalno vice da ima najbolju snajku na svetu...
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
Mnog ofini ljudi ja da ti kazem
|
|
|
|
|
|
milosbojic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 24
|
|
Roditelji moje drage . Cale me gotivi do ludila, keva je htela da me ubije kada sam pevao serenadu, a sada me i ona gotivi. Sve je extra samo ima mali problemcic. Draga me vise ne gotivi
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
nemam pojma ne zamaram se tim, bitno da ja njega volim i on mene, a sad sve ostalo totalno me nije briga
|
|
|
|
|
|
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
Ne volim da upoznajem roditelje svojih momaka...sto bih...
Da li ja izlazim sa njim,ili sa njegovim roditeljima pa moram da ih upoznajem...
Ako je neka ozbiljnija veza onda OK,ali ovako NE...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
Ivan015 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Okt 2006 Poruke: 44 Mesto: Sabac
|
|
Joj meni je uvek frka ali skoro uvek bez razloga... Ne znam prosto sama pomisao na njenog cala me uzasava... Mada me cesto i pozove na pecanje ili sl. 8) ... A posle onog filma "njeni roditelji" pokusavam stalno da izbegnem susret...
|
|
|
|
|
|
Lea20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185
|
|
Posto sam u vezi jako dugo njegovi roditelji su toliko navikli na mene da sam sasvim opustena kad sam sa njima
|
|
|
|
|
|
Vranjanka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Nov 2004 Poruke: 124
|
|
Vole me vise od sopstvenog sina:D
|
|
|
|
|
|
urlik_glavate_sove Upućeni član
|
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 297 Mesto: BIJELJINA
|
|
Pa prvi put kada sam upoznao roditelje od moje bivse devojke malo me je njena majka ispitivala (majka ko majka), ali kasnije me je toliko zavolela, kada smo raskinuli pa nakon nekih dva meseca kada sam dosao kod nje kuci ne mogu vam opisati koliko se zena obradovala kada me je videla to mi se jos nije desilo
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ja u te stvari ne mesam nicije roditelje. Oni su u svemu tome nebitni i nepozeljni. Moji vrlo cesto ne znaju ni kad imam devojku. Za jednu su saznali tek posle godinu dana (moja sestra im rekla) i tada su se umesali, tako da sam im zabranio (i sestri) i da me pitaju bilo sta u vezi toga. Sada i ako saznaju, prave se ludi jer ne smeju nista da mi kazu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|