www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

PES protiv FIFE
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ Razno ~
::  
Autor Poruka
dejan_rs
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 16, 2006 3:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

FIFA zakon, u svemu je bolja, grafika u fifa 2006 extra, ne moze da se poredi sa PES, PES cak nema ni jednu licencu mozda jednu dve, sve u svemu Pes za fifu je jednostavno receno nula

Zloky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 17 Jan 2006
Mesto: Buna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 18, 2006 8:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne može se fifa nikako kačit sa PES-OM kao prvo pes je realniji grafika odlična,igrači kombiniraju u igri,treba se malo pomučit da gol padne a ne kao u fifi samo zaobiđeš igrača opucaš sa 25 ili dalje i lobuješ golmana na linij,FIFA sucks 8)

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 18, 2006 11:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dejan_rs je napisao/la sledeće:
FIFA zakon, u svemu je bolja, grafika u fifa 2006 extra, ne moze da se poredi sa PES, PES cak nema ni jednu licencu mozda jednu dve, sve u svemu Pes za fifu je jednostavno receno nula

Blago tebi kad ovako mislis.Ali dobro, imas pravo na svoje misljenje.
Kad bi znao sta je fizika i tako neke stvari, ne bi imao ovakvo razmisljanje.Pozdrav!

Markon90
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Nov 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 17, 2006 12:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pes je bolji u svakom segmentu.Puno je realniji i cela fizika igre je bolje odradjena.Igrao sam FIFA 2004 i nije mi se svidela zbog toga sto je svaka akcija ili centar sut "isti" a i glupo je to sto nema slobode sutiranja prilikom izbijanja slobodnjaka ili kornera, sve u svemu Pes je bolji Wink

miregrobar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 28, 2006 12:51 am    Naslov poruke: pes rulez Na vrh strane Na dno strane

ma pro evolution soccer je 10 u glavu za fifu.igrao sam fifu do jaja puno i bas sam bio nalozen,al kad mi je ortak doneo pes totalno sam zaboravio na fifu.sada se ne skidam sa pes-a.mislim da je fuca jednostavno najjaca igrica svih vremena i da dugo,dugo nece biti prevazidjena.

flashbull
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Feb 2006
Mesto: Minhen

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 28, 2006 3:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se tice Grafike bolja mi je FIFA i orginalana su imena tima i igraca.....Ali kao cijelokupna igra bolji je PES ........

Moj Glas: PES (5)

DO Double G
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Jul 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 28, 2006 6:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma da li je problem sto su prava imena,ea sports samo kupuje svoje mesto na listama dok druge kompanije jga odradjuju,eto isto tako sa NBA Live 06 koji je daleko prevazidjen od strane nba 2k6

gromovnik
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 01, 2006 7:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PES5 je bolja igra od FIFE jer iako im budzet nije velik oni stvaraju bolju atmosferu koju ne kvare cak ni pogresno napisana imena igraca i klubova

mufit
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 09, 2006 9:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Fifa
Pro:
Dobar Manager Modus
Licnosti i prava
Grafika
Kontra
Pokreti Igraca= lijeno i sporo
PES
pro
Gotov sve i licnosti i prava mogu se patchovati

Cobalt
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Mar 2006
Mesto: Mostar

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 10, 2006 11:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakva Fifa nista u njoj dobro...lol grafika ma kakva grafika kakve su to igre ako gledas samo grafiku to meni najmanje bitno...zelim uz nesto uzivat kao PES...ne zelim davat svaki sut gol....kao sto je u FIFI...igra je nekada u starim danima bila dobra danas je niko i nista.... Wink

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 02, 2006 5:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mufit je napisao/la sledeće:
Fifa
Pro:
Dobar Manager Modus
Licnosti i prava
Grafika
Kontra
Pokreti Igraca= lijeno i sporo
PES
pro
Gotov sve i licnosti i prava mogu se patchovati

Ajde prevedi ovo, leba ti.

draganng
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 22, 2006 3:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PES je neopisivo bolji za igrati od FIFA, ali FIFA je zanimljivija kao npr. ono sto kreces kao trener

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ Razno ~ -> PES protiv FIFE Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 6 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon