:: |
Autor |
Poruka |
stimi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off

|
|
Idem po sadrzaju ,o cemu se radi u toj knjizi.Pa ako me to zainteresuje kupim je.
|
|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Na brojalicu- čik, čik pogodi koju knjigu cu da uzmem
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
SmashingPumpkin Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Jan 2007 Poruke: 76 Mesto: Kula nazalost...nemam knjizaru!!

|
|
odnedavno biram knjige tako sto se prethodno raspitam o njima...mada sam nekoliko knjiga kupio i bile su totalni promasaj(cari-duhovi proslosti)...
|
_________________ Riot Grrrl!
Rebel Girl!
Feminizam!
Revolution! |
|
|
|
 |
sara65 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 50

|
|
Uvijek znam u koji ugao knjizare da idem, i onda tu biram... ne lutam mnogo... Kupujem ono sto mi je u tom trenutku potrebno, a ostalo cu kupiti, kazemsebi, kad budem imala vise novca
Na sajmovima je teza stvar... ja se totalno izgubim
|
_________________ ...ponekad cujem da je svijet pozornica ida svako dobija po zasluzi... |
|
|
|
 |
Masha92 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd

|
|
procitam na zadnjim koricama o cemu se radi,i ako mi se prica dopadne,kupim.
|
|
 |
sara_x Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 115

|
|
Praktikujem da kupim knjigu tek što je prvo pročitam, tu nema greške! Izuzimam one koje dobijem na poklon, ali mi se na sreću nije desilo da sam dobila nešto što nisam mogla pročitati.
|
_________________ Moć nad ljudima, krije se u poznavanju njihovih malih tajni |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|