:: |
Autor |
Poruka |
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Pojačan UO, na Slaviju za 400 dinara
Cetvrtak, 13. avgust 2009. 20:55
Upravni odbor Crvene zvezde jači je za dvojicu članova. Na sednici održanoj u četvrtak, na predlog predsednika Vladana Lukića, izabrani su predsednik Skupštine grada Beograda, Aleksandar Antić, i generalni direktor kompanije "Tojota Srbija", Slobodan Radojičić.
Lukić im je poželeo dobrodošlicu:
"Hvala vam što se uz naš klub kada je najpotrebnije", rekao je između ostalog predsednik Zvezde.
Na sednici je razmatran i izveštaj o početku tamičenja u Jelen Superligi. Usvojen je izveštaj o dosadašnjem učešću u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Dogovorene su i aktivnosti koje će uprava preduzeti u vezi sa dvomečom sa praškom Slavijom (20/27. avgust).
Upravni odbor je razmatrao izveštaj o dinamici potpisivanja sponzorskih ugovora i obavešten je o toku pregovora sa novim sponzorima među kojima su i pregovori sa potencijalnim generalnim sponzorom.
Konstatovano je da se akcija "Veliki prijatelj za veliku Zvezdu" odlično razvija i da je već potpisano 20 sponzorskih ugovora vrednosti od po 5.000 evra. Upravni odbor je doneo odluku da predstavnici tri kompanije koji su potpisali ugovor prve nedelje akcije putuju sa Zvezdom u Prag.
Određene su i cene ulaznica za revanš plej-ofa za Ligu Evrope sa Slavijom u Beogradu, 27. avgusta.
Karte za Sever i Jug koštaće 400 dinara, za Istok duplo više, za Zapad 1.000, a za ložu 3.000.
Ulaznice će se naći u prodaji od ponedeljka, 24. avgusta, na blagajnama stadiona Crvene zvezde i Pakom šopovima širom Srbije.
Kao što je još ranije odlučeno, za meč sa Česima važiće sezonske karte.
Iz Ljutice Bogdana poručuju da neće biti nijedne besplatne ulaznice, a usvojen je zahtev Delija da se od svake prodate izdvoji po 100 dinara za obnovu rusko-srpskog Manastira „Bogorodica Brainska“.
(MONDO)
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
|
|
|
Pižon stvara šampionsku Zvezdu, trofeji nisu imperativ u prvoj sezoni
14. avgust 2009. | 13:31 | Izvor: Sportske.net
Titule ove sezone niko ne traži, ali je ovo početak tima koji će dominirati u srpskom fudbalu. Pritiska na igrače nema, Zvezda će ipak učiniti sve da dobije utakmicu u Jagodini. Vasiljević prošao probu, ostaje u Zvezdi, pa je rešen problem levog beka.
PizonZvezda je u procesu sazrevanja, a ovogodišnje prvenstvo će poslužiti da se mladi tim uigra i da se stvori osnova za godine koje dolaze. Primetno je da u redovima Beograđana, ne žele da pojačavaju pritisak na igrače.
„Rezultat ove sezone nije primaran, ali stvaranje šampionske ekipe jeste“, kaže Vladimir Petrović pred sutrašnje gostovanje u Jagodini.
Trener crveno – belih je istakao da veoma ceni nekadašnjeg kapitena Zvezde, Pericu Ognjenovića i da, Jevticako je na nivou iz vremena kada je igrao u njegovom timu, može da bude problem.
„To je talentovan i opasan igrač, trenirao sam ga i imam visoko mišljenje o njemu. Međutim Zvezda će u Jagodini igrati na pobedu“, rekao je Petrović.
On je otkrio da Vasiljević ostaje, čime je rešena enigma oko levog beka.
„Mi nikome nemamo pravo da pretimo, u Jagodini ćemo dati sve od sebe, veliki je to izazov za naš mladi tim“, rekao je napadač Jevtić koji priželjkuje minimalnu pobedu.
Ekipa već danas napušta Beograd, prespavaće u Kragujevcu, a utakmica u Jagodini igra se sutra od 17:30.
|
|
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
Lekić srušio i Jagodinu
15. avgust 2009. | 18:26 | Izvor: Sportske.net
Ubedljivom pobedom protiv Jagodine od 3:0 Crvena zvezda uspešno započela novo prvenstvo Jelen Superlige. Pobede ostvarili Mladi Radnik, Napredak, OFK Beograd i Javor iz Ivanjice. Dejan Lekić postigao dva gola za crveno-bele, isto učinio i Punoševac za Napredak.
Fudbaleri Crvene zvezde srušili su neugodnu tradiciju loših rezultata na startu prvenstva pošto su u derbi meču u Jagodini slavili sa ubedljivih 3:0.
Crveno-beli su poveli golom Lekića na isteku prvog poluvremena. Na 2:0 povisio je Blažić u 55. minutu, da bi Lekić svojim drugim golom u 71. minutu postavio konačnih 3:0.
Derbi novajlija pripao je Mladom radniku koji je posle vođstva od 3:0 strepeo za pobedu protiv BSK-a. Golove za Požarevljane postigli su Matić, Žarković i Janković, dok su strelci za BSK bili Kajovic i Arsić.
Napredak je u Kruševcu sa dva gola Punoševca slavio protiv debitanta Metalca iz Gornjeg Miloanovca, koji je poslednjih dvadesetak minuta igrao bez isklučenog Jovanovića.
Javor je golom Lukovića odneo bodove sa Banovog Brda, dok je OFK Beograd identičnim rezultatom slavio u Subotici protiv Spartaka Zlatibor vode. Gol za ''romantičare'' postigao je Simić.
Rezultati 1. kola Jelen Superlige:
Subota, 15. agust
Jagodina – Crvena zvezda 0:3
Napredak – Metalac 2:0
BSK – Mladi Radnik 2:3
Čukarički – Javor 0:1
Spartak – OFK Beograd 0:1
Partizan – Borac od 20:00
Nedelja, 17.30:
Hajduk – Vojvodina
Rad – Smederevo
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ja sam mislio nista od derbija jos bar dvije sezone, al' kako smo krenuli, titula nam ne gine....
|
|
|
|
|
|
Lekić: "Ja sam novi Zvezdin Pančev"
17. avgust 2009. | 07:38 | Izvor: Sportske.net, Sport, Sportski Žurnal
Ličnost dana je ponovo Dejan Lekić. Posle Dinama, torpedovao Jagodinu i već izrastao u ljubimca navijača. Meteorski uspon nakon početnog osporavanja. Iako ga porede sa Žigićem, njegov idol je Darko Pančev. Neće ga uspavati pohvale, misli samo na Slaviju.
Lekic velikaDo juče anonimni Dejan Lekić je svojim golovima protiv Dinama i Jagodine izrastao u ljubimca navijača. On sam priznaje da nije navikao na popularnost, pogotovo posle početnih osporavanja i poruka da se „vrati odakle je došao, u treću ligu“.
„Sve se promenilo preko noći, pritisak je i dalje ogroman, jer se očekuju golovi. Svestan sam da ću biti posmatra kroz prizmu golova koje postižem, kao i svaki napadač“, kaže Lekić.
Pojačanje iz Zemuna je ushićen pobedom i golovima u Dejan Lekic vecaJagodini, ali već misli na Slaviju.
„Idemo u Prag da napravimo dobru uvertiru za revanš. Moram da budemo pametni i koncentrisani, mislim da nema razloga da se plašimo ovog meča. Ako izborimo povoljan rezultat, to jest ne izgubimo, imamo veliku šansu za istorijski uspeh“, rekao je Lekić
Mediji već prave poređenja sa Žigićem.
„Razmišljao sam o tome, podsećam stasom na njega, ali je moja najveća snaga desna noga. Idol mi je Darko Pančev, odrastao sam gledajući kako lako postiže golove. Moja soba je bila prepuna njegovim postera“, otkrila je nova Zvezdina „kobra“ i momak koji je niotkuda stigao na naslovne strane.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ninkov: "Partizan nije izraziti favorit ove sezone"
17. avgust 2009. | 07:46 | Izvor: Sportske.net
Pouzdani desni bek je u životnoj formi, bio je u Zvezdi u turbulentnoj prošloj sezoni i tvrdi na osnovu iskustva da je razlika između Partizana i Zvezde neznatna i da će njegov tim biti ravnopravan u borbi za titulu.
Pavle Ninkov vecaPavle Ninkov igra u životnoj formi, jedan je od igrača koji je preturio mnogo toga u Zvezdi u poslednjih godinu dana, ali je iz svega izašao jači. Prošao je kompletne pripreme i za njega sjajne partije nisu iznenađenje.
„To je samo posledica dobrog rada i činjenice da sam bio potpuno zdrav. Odlično sam se spremio i to se vidi na terenu. O mojim igrama neka pričaju drugi, ali svakako da verujem da ovo nije moj limit i da ću još da napredujem“, kaže desni bek crveno - belih.
On ne smatra da je Partizan veliki favorit za titulu.
„Mislim da ćemo se boriti sa najvećim rivalom i nisam siguran da su one prognoze koje su govorile da će Partizan biti nadmoćan tačne. Oni, ma šta mislili, nisu izraziti favorit ove sezone i to će se videti na terenu“, samouveren je Ninkov, za koga je interesovanje pokazala i Atalanta, ali Zvezda jednostavno nema bolje rešenje kraj desne aut linije.
|
|
|
|
|
|
|
|
Pižon: "Nema šta da se čeka, napašćemo Slaviju u Pragu"
18. avgust 2009. | 08:00 | Izvor: Sportske.net, Sport
Na agresiju domaćina Zvezda će odgovoriti istom merom. Trener crno - belih neće kalkulisati, ofanzivnom igrom pokušaće da udalji Čehe od svog gola. Slavija odličan tim, špicevi bolji deo ekipe. Zvezda će imati veliku podršku sa tribina "Edena".
PizonVladimir Petrović je „snimio“ igru Slavije do najsitnijih detalja. Imao je i dragocenu pomoć „špijuna“ Ace Kristića, a odgledao je sate materijala sa ovogodišnjih utakmica Slavije.
Treneru Zvezde je jasno da je u pitanju odličan tim.
„Vidi se da je u pitanju dobra, uigrana ekipa i iskustvo je svakako na njihovoj strani. Špicevi su najbolji deo tima, pogotovo Šenkerk koji je nedavno postigao tri gola“, kaže Petrović.
On dodaje da je upoznat i sa činjenicom da su Česi posebno opasni pred svojim navijačima.
Delije„Tačno je, uzdaju se u domaći teren. Ne smemo im dozvoliti da se razmahnu, jednostavno nema igre čekanja, napašćemo ih u Pragu“, otkriva Pižon, koji nema kadrovskih problema i izvešće najbolji sastav.
Zvezda putuje već danas u Prag, večeras će trenirati na stadionu Dukle, a sutra u vreme meča na stadionu „Eden“, na kome se u četvrtak i igra meč.
Crveno – beli će imati veliku podršku svojih navijača, oko 1000 Delija biće na tribinama stadiona „Eden“.
|
|
|
|
|
|
|
|
Lukić: Optimizam - da, histerija - ne
Utorak, 18. avgust 2009. 20:45
Crveno-bela ekspedicija stigla je u utorak popodne u Prag posle sat vremena leta i smestila se u hotel "Diplomat". Već u 20 sati trener Vladimir Petrović Pižon poveo je igrače na trening na teren stadiona Strahov.
U sredu će fudbaleri Crvene zvezde odraditi poslednji trening, na terenu stadiona Slavije na kome će u četvrtak u 20 sati igrati prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope sa praškim timom.
"Aposlutno respektujemo Slaviju, ali smo umereni optimisti uoči prve utakmice", rekao je predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić za zvanični portal kluba.
"Kažem umereni optimisti,, jer kod nas često taj optimizam pređe u histeriju, a to ne sme da se desi. Smatram da imamo ravnopravne šanse, međutim, neke stvari na utakmici ne mogu da se predvide, može svašta da se desi, pa ćemo videti u kom pravcu će duel otiću u četvrtak"
Lukić smatra da domaći navijači neće "vezati" noge Zvezdinim igračima.
"Atmosfera na stadionu bi trebalo pozitivno da utiče na motivaciju. Ne smemo da gubimo glavu. Potrebno je maksimalno ispuniti sve zadatke iz svlačionice. Ukoliko svako odradi svoj deo dogovora biće sve kako treba".
Predsednik Zvezde veruje u Pižonov sastav, ali ne dozvoljava euforiju.
"Bio sam optimista na početku, slično i sada razmišljam. Daleko od toga da je posao završen. Bitno je da je ekipa pokazala da ima kvalitet, tako da je i javnost počela da veruje u nju. Ipak, svaka utakmica je novi izazov i svesni smo da jedna loša partija može da poništi mnogo toga", zaključio je Vladan Lukić.
Lukić: Optimizam - da, histerija - ne
Na isti način razmišlja i desni bek, Pavle Ninkov, jedan od najboljih igrača Zvezde u novoj sezoni.
"Svi smo sa obe noge na zemlji i smeta nam što se stvara euforična atmosfera. Niko ne sme da zaboravi da je Slavija klub za apsolutni respekt i, po meni, favorit u našem dvomeču. Na strani češke ekipe je uigranost i iskustvo, motiv je jednak, pa nam zato predstoji 180 minuta teške brobe kako bismo eventualno došli do cilja. Nismo pretili Jagodini pa nećemo ni Slaviji, nemamo na to pravo", rekao je Pavle Ninkov.
(MONDO)
|
|
|
|
|
|
|
|
Umesto rapsodije - falš note
20. avgust 2009. | 20:52 | Izvor: Sportske.net
U prvoj utakmici četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evrope fudbaleri Slavije iz Praga ubedljivo savladali Crvenu zvezdu sa 3:0. Dva gola za Čehe postigao Šennkerik, drugi uz veliku pomoć Tutorića. Treći gol delo rezerviste Vlčeka. Defanzivna postava Vladimira Petrovića potpuno omanula.
Senkerik vecaFudbaleri Crvene zvezde sa puno optimizma otputovali su u Prag, ali su se ubedljivim porazom od Slavije od 3:0, pred oko 12.500 gledalaca, praktično oprostili od Lige Evrope.
Početak nije nagoveštavao tako ubedljiv poraz crveno-belih koji su u prvim minutima meča preko Lekića i Savia mogli do prednosti, ali to je bilo sve od Crvene zvezde na meču u Pragu.
Slavija se polako oslobodila početnog pritiska, a dobru igru svog tima krunisao je najopasniji igrač Šenkerik kada je u 32. minutu glavom sa pet metara zakucao loptu u mrežu nemoćnog Pavlovića posle odličnog centaršuta Hloušeka sa leve strane.
Slavija je sa minimalnom prednošću otišla na poluvreme, a Crvena zvezda je drugi deo igre opet krenula nešto ofanzivnije, ali bez prave šanse.Pizon veca
Prvu pravu priliku Slavija koristi u 65. minutu meča kada Šenkerik, posle katastrofalne greške Tutorića, plasira loptu pored, opet, nemoćnog Pavlovića za 2:0.
Treći gol Slavija je postigla posle jedne od brojnih polukontri kada je Černi prošao pored Savića i oštro šutirao sa 16 metara iskosa sa leve strane, Pavlović je nesigurno odbio loptu do Vlčeka, koji je iz takve situacije bio nepogrešiv i 3:0 za Slaviju.
Praška Slavije je tako stekla ogromnu prednost pred revanš u Beogradu, a čini se da ni paklena atmosfera na Marakani Crvenoj zvezdi neće moći da pomogne.
Crvena zvezda je potpuno nadigrana u Pragu, a velike zasluge za poraz pripadaju i treneru Petroviću zbog, možda, nepotrebne defanzivne taktike. Teško je očekivati da će moći nešto više da učini u revanšu. Ipak se čuda dešavaju samo jednom, ali treba verovati.
PRAG, STADION: Eden. GLEDALACA: oko 13.000.
SUDIJA: Paul Alerts (Belgija). ŽUTI KARTONI: Šenkerik - Ninkov.
SLAVIJA: Hanuš, Vomačka, Čelustka (od 62. minuta Krajčik), Suhi, Hubaček - Volešak, Ragued, Belaid, Černi - Šenkerik (od 72. Vlček), Hloušek (od 89. Janda).
CRVENA ZVEZDA: Pavlović - Ninkov, Tutorić, Savić, Vilotić, Srećković (od 46. minuta Perović) - Isah (od 70. Ignjatijević), Savio, Bogdanović (od 90+2. Nikolić), Lazetić - Lekić.
|
|
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
Blažić: ''Slavija arhivirana, fokus usmeren na pobedu u Kruševcu''
29. avgust 2009. | 15:40 | Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com
Na današnjoj konferenciji za štampu pred utakmicu trećeg kola Superlige, protiv Napretka u Kruševcu, pomoćnik trenera Petrovića Aleksandar Kristić i fudbaler Marko Blažić istakli su da je atmosfera u ekipi, i pored eliminacije iz Evrope, odlična i da se sada razmišlja samo o pobedi u Kruševcu.
Utakmica u Kruševcu igraće se pod reflektorima u nedelju od 20 časova, pa se očekuje da će pobuditi veliko interesovanje navijača u ovom delu Srbije.
Trener Petrović je u Kruševac poveo 21 fudbalera, a u konkurenciji za sastav, zbog povreda, nisu Tutorić, Bogdanović i Ignjatijević, dok je nastup Ninkova neizvestan.
''Atmosfera je odlična i to se nije promenilo ni posle meča protiv Slavije. Potpuno smo okrenuti domaćim takmičenjima, a utakmica u Kruševcu biće prava prilika da zaboravimo na ono što je prošlo'', rekao je Aleksandar Kristić.
Marko Blažić, koji je imao veliku priliku u četvrtak da Zvezdi donese željenih 3:0, posle čega bi sve moglo da bude drugačije, složio se sa trenerom da je pažnja usmerena ka trijumfu u Kruševcu.
''Ostao je veliki žal zbog eliminacije iz Evrope, a meni lično i zbog te prilike koju sam imao. Ipak, ne želim više da pričam o tome. Fokus smo sada usmerili ka prvenstvu i Kupu i idemo u Kruševac da trijumfujemo'', poručio je Blažić.
------------------------------------------------------------------------------------------
Zvezda: ''Ustali smo kao klub, naš povratak niko ne može da zaustavi''
29. avgust 2009. | 14:43 | Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com
Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se danas saopštenjem u kome izražava veliku zahvalnost navijačima za podršku u revanš utakmici protiv Slavije na Marakani. U saopštenju se ističe i da je Zvezda oborila rekord srpskog klupskog fudbala po broju prodatih pretplatnih karata.
Pored zahvalnosti navijačima za podršku tokom svih 90 minuta utakmice protiv Slavije, u Zvezdi ističu i da je upravo ta atmosfera pre, za vreme i posle utakmice dokaz da su se crveno-beli stabilizovali kao klub, posle nekoliko godina posrtanja.
''Hvala Vam što ste verovali, hvala Vam što ste bili uz naše mlade igrače i hvala Vam za 90 minuta navijanja bez prestanka. Naša Zvezda se nije plasirala u Ligu Evrope, ali je pobedila!
Ponosni smo što smo Zvezdu vratili Zvezdašima i što su Zvezdaši to osetili i na pravi način podržali. Da nije tako ne bi Zvezda prodala preko deset hiljada pretplatnih karata što je rekord u srpskom klupskom fudbalu.
Pred nama je dug i težak put povratka Zvezde tamo gde joj je mesto, na evropskoj mapi fudbala. Biće još mnogo uspona i padova, saplitaće nas dušebrižnici i lažni Zvezdaši kao što sada premiraju naše protivnike, jer moćna Zvezda mnogima ne odgovara. Međutim, Zvezda je na pravom putu i naš povratak više niko ne može da zaustavi'', navodi se, između ostalog, u saopštenju Crvene zvezde.
|
|
|
|
|
|
10. septembar 2009. | 18:17 | Izvor: B92, zvanični sajt
UEFA kaznila Crvenu zvezdu
Evropska fudbalska federacija (UEFA) kaznila je Crvenu zvezdu zbog ponašanja njenih navijača na utakmici sa Rudarom u Velenju.
U obrazloženju odluke UEFA se kaže da je Zvezda kažnjena novčano, sa 7.000 evra zbog dve baklje i jednog vatrometa koje su navijači crveno-belih upalili na utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, koja je odigrana u Velenju.
Kazna je na stadion Crvene zvezde došla u sredu, uz dopis da je Zvezda do sada dobila preko 20 opomena i kazni za slične prekršaje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dejan Lekić: ''Hvala Pižonu na strpljenju''
14. septembar 2009. | 22:28 | Izvor: Sportske.net, Večernje novosti
Najbolji strelac Crvene zvezde na početku sezone ističe značaj poverenja koje mu je ukazao trener Petrović, pogotovo posle autogola protiv Dinama iz Tbilisija. Ne želi poređenje sa prošlogodišnjim učinkom u ekipi Zemuna, kada je postigao 26 golova.
LekicPrve tri odigrane utakmice u Evropi ovog leta, protekle su bez golgeterskog učinka Dejana Lekića. Željno je čekao prvenac u Zvezdinom dresu, a onda je postigao gol na samom startu meča sa Dinamom iz Tbilisija, ali - u sopstvenu mrežu.
Samo on zna kako se osećao u tim trenucima, ali je već do poluvremena stigao da se oporavi, iskaljujući bes sa dva gola u mreži protivnka, a u poslednjim trenucima susreta, trećim golom je odveo Zvezdu u sledeći krug kvalifikacija za Ligu Evrope i definitivno postao novi ljubimac navijača.
Ipak, Lekić u prvi plan ističe podršku trenera Petrovića.
''Dugujem mu veliku zahvalnost. Posle famoznog autogola, mislio sam da ću da budem zamenjen, pogotovo jer na prva tri meča nisam postigao gol. Ipak, trener je imao dovoljno strpljenja i poverenja u mene'', kaže Lekić.Lekic
Od tada se golovi u domaćem šampionatu ređaju kao na traci, u četiri utakmice postigao je isto toliko golova, pa se već javljaju prognoze da li će Lekić uspeti da dođe do kote 26, koju je dostigao u Zemunu prošle sezone.
''Golovi u Zvezdi i u Zemunu ne mogu da se porede, a ne želim ni da se previše opterećujem brojem golova. Moram da se dokazujem iz utakmice u utakmicu, ali je sada pritisak znatno manji nego na startu sezone.
Počeli smo odlično, izbili na čelo tabele i imamo veliku podršku navijača. Nadam se da ćemo nastaviti u istom stilu i u daljem toku sezone, a već nas očekuju dva velika ispita protiv Smedereva i Vojvodine u gostima'', istakao je Dejan Lekić.
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdanivić: "Baš je lepo kada si prvi"
15. septembar 2009. | 08:51 | Izvor: Sportske.net, Sportski žurnal
Vezista crveno-belih Vladimir Bogdanović zadovoljan uspešnim startom na početku sezone u Jelen Superligi i ističe da je za dobre rezultate atmosfera u timu ključ uspeha.
Bogdanovic velikaPosle dužeg vremena Crvene zvezda se nalazi na liderskoj poziciji Jelen Superlige. Jedan od zaslužnijih za dobru igru crveno-belih je i mladi vezista Vladimir Bogdanović, koji se posle neugodne povrede zarađene u duelu sa praškom Slavijom, vratio na teren.
"Dugo smo čekali ovako nešto jer prethodnih godina nismo bili u situaciji da ostale klubove gledamo sa vrha. To je baš lepo, ali, prvenstvo je tek počelo. Kisevi Partizana i Vojvodine, pa i naš u Kruševcu, govore da će prvenstvo biti dugo i neizvesno. Raduje nas pobeda protiv Metalca, ali nas u narednom periodu očekuju dve veoma teške utakmice u Smedervu i u Novom Sadu. Obe ekipe su odlične, ali mi ćemo u oba meča ući sa željom da pobedimo", rekao je Bogdanović.
Bogdanović tvrdi da Crvena zvezda ima dobru ekipu u kojoj niko ne odskače, već svi daju svoj maksimum. On tvrdi da je timski duh i dobra atmosfera ključ dobrih rezultata crveno-belih na startu sezone u kojoj će, kaže, pokušati da se domognu titule, ali je ne obećavaju.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|