:: |
Autor |
Poruka |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci

|
|
Ma serija je super......ima dosta provala.................u svakom slucaju je bolja od ostalih domacih serija
|
|
 |
sarajka-18 Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Feb 2006 Poruke: 252 Mesto: Sarajevo

|
|
Serija je ok, samo sada ne stignem da je pogledam. Gledala sam dok je bila nedjeljom u 8. Cini mi se da sad ne ide u tom terminu.
|
|
|
|
|
 |
jeka_ks GiGijeva miljenica

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac

|
|
a meni je sad rivo sto se zavrsila!!!!!!!!!!!!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
 |
SKARLET2004 Upućeni član

|
Godine: 49
Datum registracije: 17 Avg 2004 Poruke: 323

|
|
jedna od nasih najboljih serija!trebalo bi da spoje sve epizode i puste vikendom pre podne na pinku,da bi ih sve snimila!Seka je zakon!
|
_________________ dobro je kad u zivotu za nesto se boris
rukama stvoris
dobro je kad u zivotu nekoga volis
neko te voli
dobro je kad u zivotu neko te sluti
ti nekoga slutis
ali najbolje kad u zivotu
imas nekog s kim mozes ovako da sutis... |
|
|
|
 |
zvezdaza Dobro upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 525 Mesto: Zajecar

|
|
Deluxe je napisao/la sledeće: | Najbolja domaca serija  |
Bravo, proglasicu te za omiljneog clana na domacem.
To je i moja omiljena domaca serija. NAjbolji su. U komi sam tih 15 minuta ali stvarno, valjam se po sobi od smeha.
Steta sto vise nema novih epizoda, ali svakim radnim danom od 13:00 na
Znam da je zabranjeno da imam dva vezana posta, ali evo jedne informacije:
’Zlatna ruža Montrea‘’ - nominacija za najbolju glumicu
Reditelj popularne televizijske serije ''Ljubav, navika, panika'' koja se emituje na TV ''Pink'', Slobodan Šuljagić potvrdio je danas da je glavna glumica serije Mirka Vasiljević nominovana za najbolju glumicu na uglednom festivalu zabavno-muzičko-rekreativnih programa ''Zlatna ruža Montrea'' koji će se odžati od 25. do 30. aprila u švajcarskom gradu Lucernu.
'''Zlatna ruža Montrea'' je jedan od najprestižnijih festivala u svetu, a naša serija je ušla u izbor 11 najboljih. U konkurenciji su kuće poput BBC-a, NBS-a i drugih, iz Švedske, Nemačke, Engleske. Mirka je u konkurenciji sa Ešli Jensen iz BBS-a, koja glumi u seriji Ekstras i Anom Čenslor (Čhancellor) iz serije Five suburban, Shootaut'', kaže Šuljagić.
[B] Edit by PiNkLaDy...spojila sam ti poruke...
|
|
 |
pachule Upućeni član

|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433

|
|
Mirka nije dobila nagradu, ali za utehu je izasao DVD sa svim epizodama. Ja sutra idem da ga kupim
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
nisam odgledala ni jednu jedinu epizodu..znam otprilike o cemu se radilo..ali nisam gledala..i iskreno nije moj stil...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
milica-81 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 40

|
|
serija je super
|
_________________ HALLO |
|
|
|
 |
perakojot013 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535

|
|
Serija je extra, samo steta sto toliko kratko traje, a kad Pink ubaci reklame koje traju duze od serije, onda se covek naprosto smori skroz
|
|
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Seriaj me je raspametila koliko je dobra, najznanimljivija serija u poslednje vreme. Toliko sam bio srecan kada sam video da se pojavio DVD, ali na njemu je na zalost samo jedna sezona, nadam se da ce izdati i vol.2
|
|
|
|
|
 |
pachule Upućeni član

|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433

|
|
Krisom gledam dvd treci put, jer u kuci hoce da me ubiju . A gresim li ja ili je ovo samo druga sezona? I ako niste culi snima se novih 20 epizoda tj. i treca sezona
|
|
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Nisam znao za trecu sezonu, jaooj srece moje, ovo me je bas oraspolozilo. 8)
Inace ovaj DVD koji se pojavio jeste druga sezona Ne znam sto nisu isli redom sa izdavanjem.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|