:: |
Autor |
Poruka |
-malecka- ~Plava Princeza~
|
Datum registracije: 19 Jun 2008 Poruke: 5840 Mesto: Beogradski kej..
|
|
Blago nama, zeMskim personama, sa orijentacijom u prostoru!!
|
_________________ "Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se plašili.. A nije trebalo.. Trebalo je živeti.." |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Samo da javnem, moja orijentacija u prostoru je odlicna to su cak i razna testiranja potvrdila, tako da sa mnom se necete izgubiti ali ako me ne budete slusale, vodim vas pravo u dzunglu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
Dzungla, weee!!
'cemo da prezivljavamo ko onaj Nenormalac sa Foxa! Sa sve bubisarbama!
Evo, ja prilazem svoje znanje morzeove azbuke! Mada ne znam kome da saljem signal..
|
_________________ "Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se plašili.. A nije trebalo.. Trebalo je živeti.." |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Znam i ja morzeovu, ali ajde to prepustam tebi, ja cu paziti da se ne izgubimo, dambic neka vozi, a anchi... ona nek sarmira divljac
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Cek cek, meni dodeljen sesir ljubicasti pa taman dala si mi i posao da sarmiram divljac, upalice i bez sesira al ajd dobro ovako bolje hvala lepo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da, da.. Sa sve ljubicanstvenim sesirom!!
A da ponesemo i hepo kocke da upalimo logorsku vatru?!
I naravno, evo i " 'fala ti bako" dzemperi!!
|
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Uh znala sam da sam okrenula kartu naopacke
Jaooo meni crveni vuce na ljubav
|
|
|
|
|
|
Da, da, na ljubav na tebi cemo najvise zaraditi ako ostanemo bez para, moramo ti i tasnicu pronaci Anchi ce ponosno mahati na sve strane a malecka i ja cemo navuci dzempere preko glave da nas niko ne vidi
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Ja uvek sve nesto masem i sl a znala sam da ce Maja da stavi dzemper na glavu da je niko ne vidi, uobicajeno eto i malecka ce joj praviti drustvo da ne bude sama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
'cemo da budemo prave sunjalice!
Samo nemo' jos Dambolina da nam se uda u Mexico siti, pa da je gledamo u serijU!
|
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Znas kako malecka zavisi koji tip je u glavnoj ulozi
Vidi ovu skorpijicu,ta bi me za kes uvaljala Dacu ti ja tasnicu
|
|
|
|
|
|
Ijaooooooooooooo znaci malecka i ja moramo smisliti koreografiju uz pesmu Brazil od Bebi Dol, jeste da nema Mexico, al nema veze
Brazil, Spanija, Kolumbija, Kuba i Amerika
Samba, Rumba, Cha, Cha, Cha
Skini sve, skini cipele sto pre,
skini majcu, farmerke,
hajde igra pocinje... lalalalalalala
Bice malih dambica sirom sveta pfff uvaljala bih ja tebe i povoljnije
Anchi a sta fali tvom mahanju? Taman umesto ventilatora za nas ispod dzempera
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> Od: upiši svoje ime Za: -malecka- (Offline) |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 sledeća |
Strana 6 od 8 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|