:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | I svi znamo da vecina zena kad je pijana pristaje na sva, pa cak i na sex sa Šrekom ako treba. |
Kakve li ti to žene onda poznaješ?! Ccc...
Koliko vidim, ovde svi pričaju o ženama razvaljenim od alkohola, ne pijanim.
Pila sam, pijem i piću. Kad se izađe i krene po kafanama, društvo, muzika i pivA su nezaobilazni. Sve mi to podiže raspoloženje, opuštenija sam. Ali, to ne znači da ću da se očvontam i ne znam gde je levo, nekmoli da budem spremna na nešto Svašta, degutantno, promiskuitetno. Loođa jesam, više inspirisana za zez, i u sexu, jašta, ali bez sexa sa Šrekom
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
fikishaaa Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 14 Sep 2009 Poruke: 6 Mesto: Nish
|
|
jaoj, ja jedne ove 2009 godine (za novu) bili kod mene 2 drugara i 2 drugarice i ja i ono oni tu nesto muvali se ja nista nisam hteo da im smetam, ali za mene je bilo lepo najeo sam se i napio jaooj i onda ja lego malo, i ove 2 se napile samo tako, drugar poceo drugaricu da skida, znacu bukvalno da je skida golu, i ona nista budna ali pijana ne zna sta se desava xD, a ova druga ispalila ortaka i prisla ovamo kod mene ja kako sam lezao ona je meni tako jako sela na "....." da me je odkidala, pa je pocela tu nesto da me ljubi da me hvata na "razna mesta" pa me je digla iz kreveta odvukla za ruku u wc i pocela da mi se skida...terala me da se skinem i ja pa da me "zadovolji oralno" (naravno posle toga je htela i ja nju, i to se ponasala i pricala kao da joj nije nista, a pila je kao da nikad nije vidla pivo, vino i sta je sve vec bilo) ali bila mi je toliko dobra drugarica da nisam mogo to da joj dam :/
|
_________________ Necu da budem zvezda nenene, bolje je da me niko ne zna jer jer sve toliko strasno sve je gistro lazno to nije za mene nenenen |
|
|
|
|
bane42 Upućeni član
|
Godine: 60
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...
|
|
slažem se sa Annabel_Lee, treba biti umeren u svemu pa i u piću a naravno i u sexu....
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
|
|
|
andeja natasa76 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Maj 2007 Poruke: 70
|
|
Nemamnista protiv ovakvih stvari, ali ipak samo bih to radila samo za svog muza.
|
|
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
seks, sa pijanim djevojkama...seks sa azdajama...
Bila je toliko dobra drugarica da nisam mogao da joj dam...
boze dragi...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Bio sam "svjedok" prije par godina kada je djevojka (pijana i napusena) od nekih 16-17 godina u kaficu "poklonila" oralni sex momku kojeg je poznavala 10 minuta.
A i sam sam se uvjerio da pokoja casica zna pomaknuti granice kod djevojke i to je dobro ponekad koristiti za podsticaj Nista zlobno, cisto za opustanje
|
|
|
|
|
|
_tvitika_ Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Jul 2010 Poruke: 341 Mesto: Bgd
|
|
Ja sam kad malo cugnem "opuštenija" u svakom smislu...
|
_________________ CARPE DIEM! |
|
|
|
|
NUSKMP Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 62
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 36 Mesto: Moskva
|
|
E za ljubitelje pijanih dama.svakome bih preporučio Rusiju.Tu je raj.
|
_________________ Neka svako umre ko mrzi Partizan |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
pijanih dama...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
Tajchi85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Maj 2011 Poruke: 20
|
|
Ne bih detalje da iznosim, ali alkohol je jednom zaista cudno reagovao na mene, ni sama nisam verovala sta sam u stanju da uradim pod uticajem alkohola.....ni trezna ne bih pomislila na tako nesto....................
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
Ajd tajchi ispricaj nam sta si uradila... kad si bila malo pijana...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|