:: |
Autor |
Poruka |
tajci.... Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Apr 2010 Poruke: 1
|
|
Uglavnom mi se desava da sa deckom sa kojim sam u vezi nekoliko godina,pozovemo jedno drugo u istom momentu,ili posaljemo sms poruku u istom minutu,izgovaramo iste reci u istom trenutku! Pa kazemo oboje dali je sve ovo verovatno? A verovatno je i te kako! Telepatija je prisutna vise nego sto je moguce!
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Možda i postoji, a možda je i slučajnost kada pomisliš na nekoga, a taj neko te pozove. Ne znam stvarno
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
cuj mozda postoji... evo ja upravo pokusavam da telepatski stupim u kontak sa jednom osobom... koja pati zbog mene kao tele ....
a shto tele pati ...ja nemam pojma...
samo je nesto nedostupna..puca veza na telepatskim trasama...
morat cu se pocesat na jednom mjestu... mozda tako uspostavim kontakt...
salim se....
ja vjerujem da neki ljudi mogu da komuniciraju mislima..izmedju sebe..
recimo ja sa nekim zenskim osobama..komuniciam pogledom...
cim ih pogledam odma znaju sta ja ocu od njih... i ne gubimo dzaba vrijeme na suplju pricu i vamo tamo... nego ajde, odma da se radi nesto...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
cuj mozda postoji... evo ja upravo pokusavam da telepatski stupim u kontak sa jednom osobom... koja pati zbog mene kao tele ....
a shto tele pati ...ja nemam pojma...
samo je nesto nedostupna..puca veza na telepatskim trasama...
morat cu se pocesat na jednom mjestu... mozda tako uspostavim kontakt...
salim se....
ja vjerujem da neki ljudi mogu da komuniciraju mislima..izmedju sebe..
recimo ja sa nekim zenskim osobama..komuniciam pogledom...
cim ih pogledam odma znaju sta ja ocu od njih... i ne gubimo dzaba vrijeme na suplju pricu i vamo tamo... nego ajde, odma da se radi nesto...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|