:: |
Autor |
Poruka |
vmirko Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd

|
|
Pa tacno je da rizik podize atmosferu, ali ne mora da znaci da je samo rizicno zabavno. Sve zavisi od coveka.
|
|
|
|
|
 |
#Alex# Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Nov 2006 Poruke: 107 Mesto: Kragujevac

|
|
Rizik se ne isplati uvek. Ja volim da idem na sigurno, ili ako znam da će mi se to isplatiti, i ako je to potvrđeno, onda mogu i da rizikujem.
|
_________________ Samo napred, nazad ne mozemo! |
|
|
|
 |
foryou10 Iskusni član

|
Godine: 64
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903

|
|
Rizikovati ne znači da ćeš i pobjediti jer rezultat rizika zna biti i poraz.Rizik zna biti itekako bolan i sa kobnim posljedicama.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
 |
hiphop playgirl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Jan 2007 Poruke: 21 Mesto: Oberhausen

|
|
uprvu ste no risk no fun ali samo ako se nepreteruje!!!
|
_________________ voli i ljubi nemoj se kajati jer zivot nece vecno trajati!!! |
|
|
|
 |
toske012 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190

|
|
slazem se sa svima onima koji vole da rizikuju da bi dosli do svog cilja... jer nikada ne mozemo ocekivati da ce mo dobiti nesto vredno ako ne nesto ne damo za uzvrat... naravno da postoji i druga strana medalje ali u cemu je onda car ako nema rizika...
|
|
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
Svi bi voleli da idemo na nesto 100% sigurno ali to nije uvek moguce.. Rizikovati nije losa osobina,naprotiv ona sastavni deo naseg zivota.
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Ko neshto ne pokusha, nema shansu neshto da izgubi, a samim tim ni da "dobije"/ostvari.
A od pogreshnih koraka "ne precam", barem izvuchem pouku iz sveg toga... i opet dobijam.
edit: I da, pre upotrebe promuckati. (misli se na mozak)
|
|
|
 |
ljubamafija Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Feb 2008 Poruke: 3

|
|
vmirko je napisao/la sledeće: | Pa tacno je da rizik podize atmosferu, ali ne mora da znaci da je samo rizicno zabavno. Sve zavisi od coveka. |
matori rizik je do ja*a naravno pametan rizik
|
_________________ amadeus band....... |
|
|
|
 |
_NataLia_ Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri

|
|
Bez rizika- nema adrenalina, nema osjećaja da si dobio nešto, nema napretka ..
S rizikom- adrenalin prisutan, osjećaj ponosa, divljenja samome sebi, naravno ako se uspije ..
Uvijek s rizikom, pa šta bude
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Pa ovako mislim da sam kao i svaka devica neko ko voli da uzme rizik jedino ako je to vec sve proracunato, provereno i sigurno i naravno da nista ne izgubim, moze da ne uspe ali sa minimalnim gubicima i posledicama
|
|
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
pa normalno da ponekada treba da se rizikuje da bi uspjeo u nečemu.
ali sa granicama normale.ne ako si svjestan da ti taj rizik ne donosi ništa dobro.
to jest ne rizikovati po svaku cjenu.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
|
Covjek treba da rizikuje da bi na kraju nesto dobro dobio.
Tako i ja zivim.
Ne ocekivam od zivota da ce mi ono najbolje donjeti ako ja citav dan sjedim u kuci, bojim se sta god bilo poduzeti.. To ne valja.
Necemo onda nigdje stignuti.
Mnogo puta kada sam ja nesto rizikovala, donjelo mi je losih stvari.. Ali, ipak se nisam kajala i mislim da bih isto uradila. Tada sam toliko adrenalina osjetila, i nikada nisam daleko preko svoje granice otisla..
I na kraju krajeva: Cijeli zivot je jedan veliki rizik
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|