:: |
Autor |
Poruka |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
Ovo je vec treci put da downloadujem pogresnu pesmu... Kao sto sam pogresio ja, tako si pogresila i ti, jer si se vodila nazivom pesme, koji nas je i obmanuo...
Obe verzije koje su na sajtu su na makedonskom jeziku , te bi naziv pesme trebalo da bude "Bela pesna", kao sto to u originalu i jeste.
Dakle, trazimo pesmu koja je uradjena za trziste ex-Yu zemalja...
I, naravno sve navedeno u mom prethodnom postu...
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Ja imam onu pesmu Nasa ljubav mislim imam link, ali pise da to peva Luna pa ako treba poslacu ti, javi je li to trazis?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala, Lilly, ali tu verziju vec imam u fonoteci, ali originalna mi je ipak mnogo lepsa...
A sto se tice ostalih pesama koje sam zatrazio, izgleda da je i to malo "krupniji zalogaj"... Eh...
Ako neko ipak nesto pronadje od svega gorenavedenog, neka se slobodno javi, ili ostavi post...
Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U iscekivanju ispunjenja muzickih zelja koje sam zatrazio u prethodnim postovima, spisku bih dodao jos jednu pesmu grupe Nightwish - "Bless the child".
Pozdrav!
|
|
|
|
|
|
nescia Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Avg 2005 Poruke: 29
|
|
evo..ti se spremi...saljem ti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala, nescia, druze! Jos jedna manje na spisku! Ako slucajno nadjes jos neku od pesama koje trazim, javljaj!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zdravo svima! A evo i moje najnovije muzicke zelje... U pitanju je Stevie Wonder i numera "Free", ali ne studijski vec snimak uzivo, a ukoliko je moguce sa nekog od njegovih koncerata u "Birmingham NEC" ili u Parizu u podnozju Ajfelovog tornja te davne 1989. ...
Nadam se da ce ipak neko imati dobrih vesti, kako za ovu tako i za pesme koje sam zatrazio na prethodnoj strani...
Pa... srecno!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth je napisao/la sledeće: | Mozda bi pomoglo da sumiram pesme koje sam trazio na prethodnim stranama, radi lakseg snalazenja...
Dakle, Ljilja Semsa - "Bilo pa proslo"(ne uzivo), Maja Markovic - "Nasa ljubav" [pre "Lune"], i najvaznije Raziel@Nosgoth je napisao/la sledeće: | Zamolio bih sve one koji citaju ovaj post da mi pomognu u potrazi za jednom od pesama Milanceta Radosavljevica - "Ciganski je zivot lep"!
Pesma postoji i ovde na sajtu, ali kao i na mnogim drugim mestima, pesma nije kompletna!?!
Ukoliko je neko kojim slucajem pronadje ili poseduje, cenio bih informaciju o tome gde i kako je mogu nabaviti... |
Takodje bih iskoristio priliku da zatrazim pesmu (koja postoji na sajtu, ali na makedonskom jeziku) koju izvode Karolina i pevac "Parnog Valjka", Aki Rahimovski. Zove se "Bela/bjela/bijela pesma/pjesma" i secam je se sa jednog od letnjih festivala, a gotovo sam siguran da je otpevana na srpskom jeziku!
Moderatori, clanovi... Upomoc!? |
P.S. Numeru iz prethodnog posta sam nasao zahvaljujuci savetu clana mrvica92, ali ostalih (jos uvek) nema ni za lek...
|
|
|
|
|
|
Cirkus Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2006 Poruke: 84
|
|
poslate sledece dve pesme na mail: eyeofnute@yahoo.com
Milance Radosavljevic - Ciganski je zivot lep
Ljilja Semsa - Bilo pa proslo (live)
sutra stize Maja...
uzivaj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E, da znas da sam vec pomislio da je Milance postao "nemoguca misija", i kao sto obicno i biva, pojavi se, a ovog puta zahvaljujuci Tebi, Cirkus!
Trazim je vec par meseci, i konacno je imam! Hahaha!
A sto se tice Ljilje, moram ti reci da sam tu verziju vec imao, te sam zato u svom postu i napisao "(ne uzivo)"...
Maju, ukoliko je verzija sa festivala u Budvi (pre "Lune"), ocekujem s nestrpljenjem...
U svakom slucaju, i na ovome do sada, jedno veliko HVALA!!!
|
|
|
|
|
|
Cirkus Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2006 Poruke: 84
|
|
nema na cemu, poslata je i pesma:
Maja Markovic - Nasa ljubav
uzivaj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma, da l' je stvarno i moguce?!? Pa, ti nemas pojma koliko si me zaduzio ovom pesmom!? Verziju koju si mi poslao prizeljkujem vec 10-ak godina!?!
Veruj, kada sam je ubacio u MP3 i cuo, nakon toliko vremena, te tako dobro poznate note, i taj glas, mmm... Ma, kao da sam se vratio kroz vreme!
Ne znam ima li reci kojima bih ti mogao dovoljno zahvaliti... Ali, ako ti zatreba pomoc, znas kome mozes da se obratis!
Do tada, odoh da slusam Maju!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|